Pokaż pełną wersję : [Westron Speakers' Corner] - Ten dział was potrzebuje.
Blackmane
29-03-2007, 21:18
W związku z faktem, iż wiele osób zza granicy, odwiedzało nasze forum przed jego odrodzeniem, powstał dział Westron Speakers' Corner. Jak na razie ten dział leży odłogiem i zarasta pajęczyną zapomnienia, toteż apeluję do osób znających angielski, które ów język chcą szlifować do wypowiadania się w tym dziale.
Razem możemy go ruszyć, przez co na pewno zachęci on naszych anglo-języcznych braci do szerszej dyskusji na wszelakie tematy. Jak na razie nie mają czego tu szukać, gdyż dział jest pusty. Mimo to po malutku zaczniemy docierać do starych użytkowników forum, których ten dział był domeną i powiadomimy o zmianach jakie zaszły, a także o tym że forum się zreaktywowało (wielu z nich o tym nie wie).
Z tego też miejsca apeluję do wszystkich, którzy parają się mową angielską i nie boją się jej używać, o zabieranie udziału w dyskusjach w tym dziale, a także tworzenie własnych ciekawych tematów. Czas uzupełnić braki i załatać dziury naszego pięknego forum wypełniając "martwe działy".
Michallewczuk
29-03-2007, 21:51
W tym dziale na starym forum jedynym udzielającym się zagranicznym gościem był Brian_S. To taki eksluziw tworzyć dział dla jednej osoby (której notabene już tu niema) ;)
to jest jeden z wielu smaczków starej arachnea, których mi brakuje...
Akurat w tej sprawie chyba średnio da się coś zrobić.
Blackmane
29-03-2007, 22:21
Skontaktowałem się dziś z Brianem, napisałem do niego wiadomość, zobaczymy. Może zaprzęgnie pare osób.
Brian to ma swoje VenomList ;) Arachnea raczej nigdy nie będzie światowym forum, chyba że zacznie sie robić jakąś dosyć poważną "kampanie reklamową" bo teraz to mało kto z zagranicy wie w ogóle że takie coś jak archnea istnieje. No chyba że pamiętają, od złej strony niestety. Pamięta tu ktoś jeszcze początki arachnei i aferę ze zdjęciami czy tylko ja taki stary już jestem ? ;)
Dawid_nh
30-03-2007, 00:44
Brian to ma swoje VenomList ;) Arachnea raczej nigdy nie będzie światowym forum, chyba że zacznie sie robić jakąś dosyć poważną "kampanie reklamową" bo teraz to mało kto z zagranicy wie w ogóle że takie coś jak archnea istnieje. No chyba że pamiętają, od złej strony niestety. Pamięta tu ktoś jeszcze początki arachnei i aferę ze zdjęciami czy tylko ja taki stary już jestem ? ;)
mylisz sie
Arachnea jest znana chocby dzieki tym osobom ktorzy udzielaja sie na http://www.arachnoboards.com/ sam R.West pisal w wywiadzie dla nas ze slyszal on nas wlasnie z tej stronki, kampania reklamowa wcale nie jest potrzebna za to wersja anglojezyczna bardzo bo w jezyku polskim za duzo nie zdzialamy. co do afery z fotkami to chyba chodzi Ci o fotki Damiana K. to uswiadamiam Cie ze wyrazil zgode na umieszczenie jego fotek w galerii a jezeli nie chodzi o ta sprawe to prosze o sprecyzowanie.
pozdro
Z fotkami to chodziło mi o fotki m.in Martina Hubera. Pamiętasz ? Nawet na arachnoboards był temat o tym że Juraviel zamieścił fotki zagranicznych hodowców z logo arachnei bez ich zgody. I jeszcze bezczelnie przedstawił rzekomy mail od Martina, jak się później okazało Martin żadnego mail'a nie wysyłał.
Skoro jest znana za granicą to cofam swoje poprzednie słowa, ale faktycznie, bez angielskiej wersji językowej świata się nie zwojuje.
Blackmane
30-03-2007, 00:58
Fakt nad wersją anglojęzyczną trzeba popracować. Co do reklamy samej w sobie - została sporządzona, kwestią jest jej odpowiednie "rozlokowanie" w internecie.
Dawid_nh
30-03-2007, 11:47
MikeD., faktycznie przyznaje racje bylo tam jakies zamieszanie z fotkami, no ale to dzieki bylemu administartorowi ktorego z nami juz nie ma
Blackmane
30-03-2007, 12:26
Dostałem odpowiedź od Briana, podziękował za wiadomość i dał znać, że jak uporządkuje swoje sprawy i wykombinuje trochę czasu wciągu dnia, to będzie do nas na pewno zaglądał.
vBulletin - Arachnea.org