PDA

Pokaż pełną wersję : walczmy

kokoskop
25-08-2008, 23:06
http://www.petycje.pl/petycja/3417/rozporzsdzenie__i_ustawa_op_o_zwierzetach_aniebezp iecznycha.html

BoBaZ
25-08-2008, 23:08
Ano walczymy walczymy. Wczoraj poszło do wszystkich kumpli.

Przydało by się wysłać treść do poszczególnych posłów, albo najlepiej list w kopercie.

info-0
25-08-2008, 23:30
Omg ludzie proszę myślcie... Podpisujecie to tylko i wyłącznie dla własnego samopoczucia, bo żadna petycja nic nie dała. Po prostu ustawa była odkładana na później, bo były ważniejsze rzeczy do zrobienia i wątpię by w tym roku też weszła w życie. Nawet jeśli wejdzie to w życie to i tak nielegalnie będzie można kupić :).

Jak rząd będzie chciał coś wprowadzić to to zrobi czy to się ludziom podoba czy nie.

kokoskop
25-08-2008, 23:52
ale sam wiesz info że ludzie tam zasiadający często nie myślą i trzeba ich nakierować ;) a wiesz jak sie uwalą do kogoś o murinusa okey ale np. co powiesz jak byś musiał oddać za darmo dorosłą Poe metalice

Pajeczakk
26-08-2008, 02:08
jesli ktos chce sie podpisać to sie podpisze takie posty nic nie zmienią w ogóle to tak bardzo ci aż przeszkadza ta petycja ?
To jest tak jak z Marihuana jest zabroniona ale i tak mozna ja kupic i choć szanse że rzad ja zalegalizuje sa niskie to i tak są ludzie którzy o to walcza :d są też babcie które w oknach jadą po tych ludziach bo im jak zwykle to najbardziej przeszkadza..

info-0
26-08-2008, 12:49
Nie przeszkadza bynajmniej :). Podpisywałem tego już dużo. Po pewnym czasie jak przeżyjesz zawód... Zrozumiesz o czym pisałem :).

Tak wiem, mnie też ta ustawa wkurza niemiłosiernie. Też się podpisałem, ale wiem, że i tak gówno to zmieni...

Pajeczakk
26-08-2008, 15:25
Może i nie zmieni moze i to nic nie da ale przynajmniej bedzie mogli powiedzieć że próbowaliśmy :) pozdrawiam

shinobi
26-08-2008, 18:27
Omg ludzie proszę myślcie... Podpisujecie to tylko i wyłącznie dla własnego samopoczucia, bo żadna petycja nic nie dała
Może i nie dała. Nie znaczy to jednak, że mamy siedzieć z założonymi rękami i pozwolić rządzącym robić to co im się podoba. Niech wiedzą, że sporej ilości osób nie podobają się rozporządzenia, które uchwalają i że chcemy je zmienić
Po pewnym czasie jak przeżyjesz zawód... Zrozumiesz o czym pisałem :)
Spoko, nikt Cie nie zmusza żebyś cokolwiek podpisywał ale przynajmniej nie zniechęcaj do tego innych. Taką postawą napewno sprawie nie pomagasz