Pokaż pełną wersję : [Ostrzeżenia] może zmiana?
Witam :] czy nie można by zrobić tak żeby informacja o ostrzeżeniach pojawiała sie dopiero gdy ktoś jakies bedzie miał? a nie tak jak jest teraz(przynajmniej mi sie tak nie podoba :p ) :
Ostrzeżenia: 0/5
i taka jedna rzecz jeszcze : jak sie wejdzie w jakiś temat co ma kilka stron, to żeby wejść na nastepna strone to trzeba zjechać wpierw na sam dół strony (kiedys na górze była opcja nastepnej strony w temacie no i przydała by sie znowu )
Pozdrawiam :]
MortisGrim
06-04-2007, 03:01
i taka jedna rzecz jeszcze : jak sie wejdzie w jakiś temat co ma kilka stron, to żeby wejść na nastepna strone to trzeba zjechać wpierw na sam dół strony (kiedys na górze była opcja nastepnej strony w temacie no i przydała by sie znowu )
Wcale, że nie ;) Spójrz po lewej stronie między najwyższym postem a nazwą tematu są numery stron, możesz sobie przeskakiwać.
a faktycznie ;p tylko kiedys to było po prawej stronie i wieksze ;]
Witam :] czy nie można by zrobić tak żeby informacja o ostrzeżeniach pojawiała sie dopiero gdy ktoś jakies bedzie miał? a nie tak jak jest teraz(przynajmniej mi sie tak nie podoba :p ) :
Tak jak jest jest raczej najlepiej, właśnie dobrze że jest to w dosyć widocznym miejscu bo świadczy o tym że coś takiego jak "ostrzezenia" instnieje :).
Wg mnie te ostrzeżenia są dość uciązliwe i tak jak puaru myśle że powinno sie pojawić dopiero gdy ktoś je dostanie. [/b]
Wg mnie te ostrzeżenia są dość uciązliwe
Tzn?? Co jest twoim zdaniem w tym uciążliwego??
mi osobiscie sie nie podobaja i wprowadzaja taki jakby rygor :p
czekam na wasze zdania :]
jestem za tym żeby istniały ale najlepiej gdyby były widoczne dopiero gdy ktoś je otrzyma.
teraz to można nie zauważyć tego 1/5 w natłoku 0/5.
Wg mnie te ostrzeżenia są dość uciązliwe
Tzn?? Co jest twoim zdaniem w tym uciążliwego??
Uciązliwe jest samo patrzenie na takie opisy. Wygląda tak jakby autor chciał przedstawić "wszystko i nic" w takich opisach .... takie jest moje zdanie
Ostrzeżenia na razie są jakie są więc trzeba się przyzwyczaić. Może jak znajdziemy lepszą wersję to się zmieni. Nikt wam nie karze patrzeć na to, to jest tylko dla moderatorów :)
jestem za tym żeby istniały ale najlepiej gdyby były widoczne dopiero gdy ktoś je otrzyma.
teraz to można nie zauważyć tego 1/5 w natłoku 0/5.
Moderator ma obowiazek powiadomic uzytkownika poprzez PW o tym, ze ten otrzymal ostrzezenie.
vBulletin - Arachnea.org