PDA

Pokaż pełną wersję : [Ostrzeżenia] może zmiana?

puaru
06-04-2007, 00:56
Witam :] czy nie można by zrobić tak żeby informacja o ostrzeżeniach pojawiała sie dopiero gdy ktoś jakies bedzie miał? a nie tak jak jest teraz(przynajmniej mi sie tak nie podoba :p ) :
Ostrzeżenia: 0/5
i taka jedna rzecz jeszcze : jak sie wejdzie w jakiś temat co ma kilka stron, to żeby wejść na nastepna strone to trzeba zjechać wpierw na sam dół strony (kiedys na górze była opcja nastepnej strony w temacie no i przydała by sie znowu )
Pozdrawiam :]

MortisGrim
06-04-2007, 03:01
i taka jedna rzecz jeszcze : jak sie wejdzie w jakiś temat co ma kilka stron, to żeby wejść na nastepna strone to trzeba zjechać wpierw na sam dół strony (kiedys na górze była opcja nastepnej strony w temacie no i przydała by sie znowu )
Wcale, że nie ;) Spójrz po lewej stronie między najwyższym postem a nazwą tematu są numery stron, możesz sobie przeskakiwać.

puaru
06-04-2007, 03:26
a faktycznie ;p tylko kiedys to było po prawej stronie i wieksze ;]

Maxtor
06-04-2007, 14:50
Witam :] czy nie można by zrobić tak żeby informacja o ostrzeżeniach pojawiała sie dopiero gdy ktoś jakies bedzie miał? a nie tak jak jest teraz(przynajmniej mi sie tak nie podoba :p ) :

Tak jak jest jest raczej najlepiej, właśnie dobrze że jest to w dosyć widocznym miejscu bo świadczy o tym że coś takiego jak "ostrzezenia" instnieje :).

kris_k3
06-04-2007, 15:32
Wg mnie te ostrzeżenia są dość uciązliwe i tak jak puaru myśle że powinno sie pojawić dopiero gdy ktoś je dostanie. [/b]

Maxtor
06-04-2007, 15:42
Wg mnie te ostrzeżenia są dość uciązliwe

Tzn?? Co jest twoim zdaniem w tym uciążliwego??

puaru
06-04-2007, 15:44
mi osobiscie sie nie podobaja i wprowadzaja taki jakby rygor :p
czekam na wasze zdania :]

MORDRAG
06-04-2007, 15:59
jestem za tym żeby istniały ale najlepiej gdyby były widoczne dopiero gdy ktoś je otrzyma.
teraz to można nie zauważyć tego 1/5 w natłoku 0/5.

kris_k3
06-04-2007, 16:04
Wg mnie te ostrzeżenia są dość uciązliwe

Tzn?? Co jest twoim zdaniem w tym uciążliwego??

Uciązliwe jest samo patrzenie na takie opisy. Wygląda tak jakby autor chciał przedstawić "wszystko i nic" w takich opisach .... takie jest moje zdanie

LoRd
06-04-2007, 16:24
Ostrzeżenia na razie są jakie są więc trzeba się przyzwyczaić. Może jak znajdziemy lepszą wersję to się zmieni. Nikt wam nie karze patrzeć na to, to jest tylko dla moderatorów :)

Raphael
06-04-2007, 17:02
jestem za tym żeby istniały ale najlepiej gdyby były widoczne dopiero gdy ktoś je otrzyma.
teraz to można nie zauważyć tego 1/5 w natłoku 0/5.

Moderator ma obowiazek powiadomic uzytkownika poprzez PW o tym, ze ten otrzymal ostrzezenie.