Pokaż pełną wersję : [Lublin] Ankieta co do terminu
Witam. W tym temacie chciałbym, abyście się wypowiedzieli co do terminu spotkania. Przypominam, że 19 maja (sobota) jest wystawa.
ja stawaim na 28 to sobota przed dlugim weekendem :) chyba najbardziej odpowiednia.
Lestat, mi też taki najbardziej pasuje. Wrzuciłem info też na TCP i rozsyłam PW do ludzi z Lubelskiego, żeby więcej osób było :) Zobaczymy, jak sie uda. Jeśli 30 osób obieca, że przyjdzie, to naprawdę będzie z 15.
pozdro
Ja tez na 28.
Wydaje mi sięże to najlepszy termin
Jak ankieta, to sporów nie będzie. Demokracja, to demokracja ;)
MachineRoad
09-04-2007, 21:09
Jak ankieta, to sporów nie będzie. Demokracja, to demokracja ;) To ja chce dodać do ankiety 15.09 :D
Przepraszam mam pytanie jaka wystawa??? bedzie i gdzie? domyslam sie ze cos zwiazne z pajakami tak? z góry dziekuje za odpowiedz pozdrawiam
Lestat, mi też taki najbardziej pasuje. Wrzuciłem info też na TCP i rozsyłam PW do ludzi z Lubelskiego, żeby więcej osób było :) Zobaczymy, jak sie uda. Jeśli 30 osób obieca, że przyjdzie, to naprawdę będzie z 15.
pozdro
Oj już nie masz co robić white nigga tylko PW wysyłać, to się pisze do Nooka i on wysyła, poza tym jeśli napisałeś, że to spotkanie arachnei to nie masz co liczyć, że ktoś stamtąd poważny przyjdzie.
Tygrys, wystawa/giełda terrarystyczna odbędzie się dnia 19 maja 2007 roku w sali kongresowej Akademii Rolniczej w Lublinie w godzinach 9-13
musze sie z wami w koncu spotkac :) jestem za 14 ale dopasuje sie do wiekszosci :) a wy bedzieci cos dzialali na tej gieldzie?
Działali w jakim sensie :?:
wszyscy wiedza o co chodzi ;) ale o takich rzeczach nie rozmawia sie na forum ;) jak juz to PW jakby co to ja jestem na wszystko ZA :P
Działali w jakim sensie :?:
w takim ze to wy tam bedziecie ze swoimi pajakami :)
zammotasuplany, niektórzy będą mieli pająki na sprzedaż.
Spotkanie to
1. Kupno, sprzedaż pająków itp.
2. Browar
3. Rozmowy o wszystkim przy...(patrz punkt wyżej)
Więć spotkanie jest 28 kwietnia?? (Wszyscy są za??). Jeśli tak to może ustalimy jakąś godzinę, proponuję zbiórkę o 14 lub 15 jak zawsze na Placu Litewskim :wink:
Teraz już można spokojnie w parku posiedzieć, i poczekać na ludzi. Ciepło, fajnie ;) Chyba klasycznie o 15:00
no no 15 moze być, ale niech ktoś jeszcze sie wypowie piszcie kto bedzie.
Ja bede.
Oj no JAK ZWYKLE 28 i JAK ZWYKLE o 15.
Witam! Jeśli termin spotkania się nie zmieni to pewnie wpadnę;) Ma ktoś karaczany argentyńskie do sprzedania? najlepiej takie średniej wielkości
ma ktos jakas brachypelme do oddania ewentualnie sprzedania
zammotasuplany, napisz do Myfasa. On za pewne coś ma . To jego Gadu: 4360999
Capsel88
21-04-2007, 11:38
Gdyby spotkanie było 2 czerwca to chętnie bym przyjechał bo jeszcze niegdy na takim czyms nie byłem ;P Wcześniej nie da rady bo mam maturkę :/
Capsel88
21-04-2007, 11:46
A takie wystawy w lubelskim często sa organizowane?
//Proszę pisać w jednym poście. Opcja "edytuj" nie gryzie - Szopek
Jak wszystko dobrze pójdzie to i ja się zjawie :D
Oj capsel a co to matura 28 kwietnia jest? Ostatni weekend przed maturą, ja muszę jakoś odreagować, skoro ty wolisz bez sensu kuć... A wystawa jest raz do roku, byłaby w 2006 2 razy gdyby ktoś nie zaczął głupio wymyślać, że za zimno dla jego pajączków :> :twisted:
Capsel88
21-04-2007, 13:19
Daf, ja dopiero muszę zacząć się uczyć ;P Jeszcze prezentacje mam do zrobienia na polski. Najpierw obowiązki a potem przyjemności ;D Ale na wystawie pewnie się zjawie ;) Jeszcze co do tej wystawy to mam pytanko. Płaci się tam jakieś wejściówki czy za free? ;P
nic się nie płaci (chyba, że tak bardzo, bardzo chcesz ;) )
ja jestem babacia klozetowa a chyba wiesz ile można dac jak naprawde sie zache lać :P
Capsel88
21-04-2007, 21:31
Gdzie jest tak w ogóle sala kongresowa Akademii Rolniczej? Na jakiej ulicy? Tu gdzie Akademia w pobliżu KULu? Jest jakaś bezpośrednia linia z Pksu?;p
Przerzucam się narazie na same węże i potrzebuję na nie kasy.
H.lividum L6 50 zł
P.rufilata L4 50 zł
http://img292.imageshack.us/img292/2025/dscn1175fc6.jpg
P.pederseni L5 50 zł
http://img153.imageshack.us/img153/3897/dscn1177rb8.jpg
A.metallica L9 samica 200 zł do negocjacji
http://img120.imageshack.us/img120/6051/dscn1178qt8.jpg
Pająków wolałbym nie wysyłać, ale jak ktoś się uprze... Można odebrać za tydzień w UFO lub 19 maja na wystawie.
//wolałbym by w tym dziale nie pojawiały sie bezpośrednie oferty sprzedaży... ale niech będzie - przynajmniej teraz głośników nei sprzedajesz ;)
jednak jako, że ja upierdliwy czasem potrafię być, to Ci obrazki zamieniłem na linki /grumm
Rufilata nieaktualna. Do reszty mogę dać gratisy w postaci karaczanów, korzeni lub wyłączników czasowych.
P.S.Grumm ty chol.... jedna, policzymy się w UFO :twisted:
Capsel88
23-04-2007, 21:27
Ludzie z lubelskiego wbijać na Hyde-Park i dopisywać się to tematu "Kto jest z lubelskiego" ;P
ja niebede na zlocie :cry: :cry: :cry: :( :( :( muszejechać na dzialke :/ niestety zobaczymy sie dopiero na gieldzie.
A ja się powinienem zjawić na spocie :wink:
Paszczak
26-04-2007, 21:43
Hm... Mam delikatne problemy z poruszaniem się, więc nie wiem czy będę na pewno. Mam nadzieję, że stopa przestanie mnie boleć. Postaram się przyjechać.
Czyli żeby wszystko było jasne to spotykamy się 28.04.2007 (sobota) na placu Litewskim o godzinie 15.00 a potem uderzamy do Ufo ?
Ja mam do sprzedania oseski mysie żywe i mrożone. 2zł malutkie, 2,50 większe. Jak ktoś chce to pisać.
MachineRoad
28-04-2007, 14:36
Chyba wpadnę na 10-20 minut
vBulletin - Arachnea.org