PDA

Pokaż pełną wersję : Ważne zmiany w regulaminie forum!

LoRd
09-04-2007, 20:06
Dnia 09.04.2007r. wprowadzamy nowy punkt regulaminu. Tyczy się on powtarzania (nabijania postów). Restrykcja obejmuje działy:

Arachnea - od zaciekawienia do pasji
Arachnea VIP - od pasji do nauki
Terrarium
Zwierzęta karmowe

Ocena postów leży jak zawsze w gestii moderatorów. Osoby notorycznie nie wnoszące nic swoimi wypowiedziami lub powtarzające wypowiedzi po innych zostaną upomniane na PW a później zostanie dodane ostrzeżenie "mechaniczne" -> (0/5) przy nicku. Przy każdym kolejnym nie udzielane jest już ostrzeżenie słowne. 5 ostrzeżeń = ban. Nie będziemy patrzeć na wypowiedzi napisane do dnia 09.04.2007r. ale wszelkie późniejsze będą śledzone z pełną surowością.
Obowiązuje okres przejściowy do dnia 12.04.2007r.

Raphael
09-04-2007, 20:10
Dodatkowo dla osób zainteresowanych udziałem w konkursie cyklicznym:

Uwaga, Użytkownicy, którzy otrzymają ostrzeżenie słowne tracą jedną kolejkę czyli przez jeden miesiąc nie biorą udziału w losowaniu.
Jeżeli ktoś dostanie ostrzeżenie zapisane w systemie, to traci aż trzy miesiące czyli trzy okazje na wygranie ptasznika.
Osoby które otrzymają trzy ostrzeżenia systemowe lub zostaną zbanowane tracą taką szansę na zawsze!

Pod koniec każdego miesiąca podsumujemy osoby, które dostały ostrzeżenie i osoba taka traci możliwość wygrania pająka.

Kamil D
09-04-2007, 22:36
Ja mam takie pytanie techniczne :wink:
Dlaczego teraz 5 ostrzeżen a nie tak jak było dawniej 3 :?:

Raphael
10-04-2007, 00:16
Dawniej 3 ostrzeżenia = zakaz pisania, 6 ostrzeżeń = ban. Teraz po prostu 5 ostrzeżeń = ban :)