Pokaż pełną wersję : Galeria
BadBekon
10-04-2007, 17:29
Mam takie pytanie: dlaczego Galeria nie działa w górnym menu? Czyżby zapomniał ktoś o niej czy uległa działowi Zdjęcia i filmy uzytkowników?
Według mnie można byłoby odnowić Galerię i umieszczać zdjęcia poszczególnych gatunków, np. w folder "Brachypelma smithi" mody wrzucaliby fotki tego gatunku (ostatecznie wybierać najlepsze jakościowo).
Co wy na to? Ja byłbym za.
Jestem bardzo za.Większość pajączków powinno mieć swoje foldery.
A wystarczyło przeczytać FAQ w ogłoszeniach:
- Dlaczego nie mogę wejść w galerię?
- Ten moduł nie został jeszcze przez nas przygotowany - on jak i strona główna pojawią się nieco później.
BadBekon
10-04-2007, 18:12
Raphael, wybacz, ale tam również zaglądam.
Chodzi mi o reaktywację galerii... Po co zostawić coś pustego? Warto to zagospodarować... Chętnie mogę w tym pomóc.
Przecież tam jest jasno napisane - moduł nie został zainstalowany, kiedy zostanie to jest to równoznaczne z reaktywacją galerii...
BadBekon
10-04-2007, 18:21
No tak ale.. Jaki problem jest zainstalować? No dobra, wiem, czas, może forum sie przycinać czy coś...Może też chodzić o sam porządek w Galerii... Jest ponad 6,5tys. użytkowników, z czego mozna wymienic 200 aktywnych i chętnych do pomocy...
Nie wiem co sądzi o tym Andrzej, jako admin forum. Najbardziej czekam na jego opinię na ten temat, bo właściwie tylko on może to zrealizować.
Najlepiej powiedzieć "co to zainstalować...".
Weź pod uwagę, że Andrzej zarządza całym tym forum, każdy koordynator coś od niego chce, a w dodatku ma prace i rodzinę. To jest naprawdę pracochłonne.
BadBekon
10-04-2007, 18:33
Rozumiem to, w końcu jest dorosły i też ma obowiązki...
A ktoś inny jest w stanie to zrobić? Czy raczej galeria będzie jeszcze świecić pustkami i zarastać pajęczyną?
Tutaj nie wystarczy dostęp do panelu, potrzebny jest dostęp do servera, bazy danych a z racji bezpieczeństwa ma go Andrzej.
BadBekon
10-04-2007, 18:37
Czyli do czasu kiedy na forum wróci na chwilę Andrzej nic się nie dowiemy?
Póki co można zamknąć. Dokończymy po wizycie Andrzeja.
// Nie zamykam, tu raczej nikt nie spamuje, Raphael
vBulletin - Arachnea.org