PDA

Pokaż pełną wersję : Galeria

BadBekon
10-04-2007, 17:29
Mam takie pytanie: dlaczego Galeria nie działa w górnym menu? Czyżby zapomniał ktoś o niej czy uległa działowi Zdjęcia i filmy uzytkowników?

Według mnie można byłoby odnowić Galerię i umieszczać zdjęcia poszczególnych gatunków, np. w folder "Brachypelma smithi" mody wrzucaliby fotki tego gatunku (ostatecznie wybierać najlepsze jakościowo).

Co wy na to? Ja byłbym za.

ediasch
10-04-2007, 17:47
Jestem bardzo za.Większość pajączków powinno mieć swoje foldery.

Raphael
10-04-2007, 18:09
A wystarczyło przeczytać FAQ w ogłoszeniach:

- Dlaczego nie mogę wejść w galerię?

- Ten moduł nie został jeszcze przez nas przygotowany - on jak i strona główna pojawią się nieco później.

BadBekon
10-04-2007, 18:12
Raphael, wybacz, ale tam również zaglądam.

Chodzi mi o reaktywację galerii... Po co zostawić coś pustego? Warto to zagospodarować... Chętnie mogę w tym pomóc.

Raphael
10-04-2007, 18:17
Przecież tam jest jasno napisane - moduł nie został zainstalowany, kiedy zostanie to jest to równoznaczne z reaktywacją galerii...

BadBekon
10-04-2007, 18:21
No tak ale.. Jaki problem jest zainstalować? No dobra, wiem, czas, może forum sie przycinać czy coś...Może też chodzić o sam porządek w Galerii... Jest ponad 6,5tys. użytkowników, z czego mozna wymienic 200 aktywnych i chętnych do pomocy...

Nie wiem co sądzi o tym Andrzej, jako admin forum. Najbardziej czekam na jego opinię na ten temat, bo właściwie tylko on może to zrealizować.

Raphael
10-04-2007, 18:31
Najlepiej powiedzieć "co to zainstalować...".

Weź pod uwagę, że Andrzej zarządza całym tym forum, każdy koordynator coś od niego chce, a w dodatku ma prace i rodzinę. To jest naprawdę pracochłonne.

BadBekon
10-04-2007, 18:33
Rozumiem to, w końcu jest dorosły i też ma obowiązki...

A ktoś inny jest w stanie to zrobić? Czy raczej galeria będzie jeszcze świecić pustkami i zarastać pajęczyną?

Raphael
10-04-2007, 18:35
Tutaj nie wystarczy dostęp do panelu, potrzebny jest dostęp do servera, bazy danych a z racji bezpieczeństwa ma go Andrzej.

BadBekon
10-04-2007, 18:37
Czyli do czasu kiedy na forum wróci na chwilę Andrzej nic się nie dowiemy?

Póki co można zamknąć. Dokończymy po wizycie Andrzeja.

// Nie zamykam, tu raczej nikt nie spamuje, Raphael