PDA

Pokaż pełną wersję : [Zdjecia uzytkownikow] Zakaz

Lee
23-01-2007, 21:08
Sugeruje oficjalnie zakazac umieszczania fotek z pajakami na ciele wlascicieli. 1. nic nie wnosza, 2. powoduja napiecia miedzy uzytkownikami forum. Po co one nam tutaj? Wypowiadajcie sie prosze.

Andrew
23-01-2007, 21:24
ja sie wypowiem jako pierwszy. Mam takie zdanie, że to jest obojętne czy ktoś bedzie chcial miec fotke na lapce czy nie. To jest sprawa wlasciciela, gdy moja smithi l1 podrosnie to sproboje wziać ja na łapke po_to by miec pamiątke, a na forum powiadasz tworzy się napięcie, moim zdaniem to nie_robi różnicy przeciez każdy chce sie pochwalic swoim zwierzaczkiem.

//ort!!

Hidenburg
23-01-2007, 21:27
Dlaczego by tego zabraniać? To ograniczanie wolności.
Mówisz że nic nie wnoszą, a co wnoszą zdjęcia pająka w terrarium?
Według mnie każdy ma prawo zamieszczać zdjęcia z pająkami w jakiej pozycji chce. Według mnie ktoś mógłby zrobić zdjęcie nawet z pająkiem w ustach i je zamieścić na tym forum (co nie znaczy że by mi się to podobało).

Lee
23-01-2007, 21:42
Widze ze jestescie zwolennikami wszechobecnej tolerancji :) zdjecie pajaka w terrarium jest zwienczeniem naszej wiedzy, tego do czego dazymy.. chcemy zapewnic im najlepsze warunki wiec taka fotka swietnie zadbanego pajaka w estetycznym terrarium cieszy oko:) a taka fotka murinusa na rece? tez mialbym to w nosie, ale mam dosc czytania postow jaki ktos jest glupi. Nastepne komentarze?

Maxtor
23-01-2007, 21:59
Ja wogole jestem zwolennikiem nie brania pajaka na reke. A co to da że bedzie zakaz wklejania takich fotek :?: Bo moim zdanie nic. A nawet co to ci przeszkadza :?: Jesli denerwuja cie takie posty to poprostu ich nie czytaj. Lepiej bys zrobił jakbys walczyl o to zeby zakazac brania pajaka na reke :twisted: Bo to tylko naraza go na niepotrzebny stres. A zdjecia jak zdjecia nic nie zmieniaja. Wiec takich postow nie czytaj. Przeciez nie dotykaja twoich pajakow wiec wiesz moga robic co chca.

Michallewczuk
23-01-2007, 22:32
Sugeruje oficjalnie zakazac umieszczania fotek z pajakami na ciele wlascicieli. 1. nic nie wnosza, 2. powoduja napiecia miedzy uzytkownikami forum. Po co one nam tutaj? Wypowiadajcie sie prosze.

:lol:

Andrzej
23-01-2007, 22:46
Dlaczego by tego zabraniać? To ograniczane wolności.
Mówisz że nic nie wnoszą, a co wnoszą zdjęcia pająka w terrarium?
Według mnie każdy ma prawo zamieszczać zdjęcia z pająkami w jakiej pozycji chce. Według mnie ktoś mógłby zrobić zdjęcie nawet z pająkiem w ustach i je zamieścić na tym forum (co nie znaczy że by mi się to podobało).Jeżeli ktoś zrobiłby takie zdjęcie, to bez wątpienia pożegna się z Serwisem. Może nie wszyscy o tym wiedzą, ale Serwis Arachnea jest serwisem dla hodowców. Proszę mi nie wmawiać, że wkładanie pająka do ust czy innego rodzaju "eksperymenty" należą do zwyczajów hodowlanych.
Przypomnę, że już dość dawno temu ogłosiliśmy zakaz umieszczania zdjęć z pająkami na ciele - propagowania zachowań, które mogą zagrozić życiu bądź zdrowiu pająka oraz jego hodowcy. Pewne sytuacje są tolerowane, ale to nie oznacza, że dajemy przyzwolenie na tego typu "twórczość".