PDA

Pokaż pełną wersję : Logowanie...

gelo_melo
11-04-2007, 11:36
Witam.. mam taki mały problemik bo gdy chce sie zalogowac klikam zeby zapamietac mój login przy kazdym wejsciu lecz z tym jest problem bo to nie działa :P a to troszke uciazliwe tak cały czas logowac sie jak na forum wchodze po kilka razy dziennie wiec gdy jest szansa zeby to naprawic to byłbym wdzieczny :) pozdrawiam $gelo_melo$

Maxtor
11-04-2007, 11:40
Pewnie masz neostrade i to dla tego :) Zarejestruj sobie stałe IP i nie będzie problemu.

budruC
11-04-2007, 11:53
O ile dobrze pamiętam gdy miałem stałe IP też nie mogłem z tego korzystać.

Maxtor
11-04-2007, 14:10
Mi na stałym działało normalnie a teraz to nie korzystam z tej funkcji.

Michallewczuk
11-04-2007, 16:38
Pewnie masz neostrade i to dla tego :) Zarejestruj sobie stałe IP i nie będzie problemu.
Neostrada nie ma nic do tego. Sam z niej korzystam (i wielu) i nie mają takich problemów. Może z przeglądarko masz coś nie tak (nie zapamiętuje). Wyczyść cookie i spróbuj od nowa.

Maxtor
11-04-2007, 16:49
Jak używasz Mozilli to wejdź w menu "Narzędzia" -->> "Opcje"
Otworzy się okno i wybieramy zakładkę "Bezpieczeństwo" I tam jest opcja "pamiętaj hasła do witryn" chyba że masz tą opcję zaznaczoną to obok są "wyjątki" i tam może być link do forum arachnea i daltego nie zapisuje.

budruC
11-04-2007, 19:57
Maxtor zapamiętywanie hasła to w ogóle co innego. Automatyczne logowanie zapewnia jak samo mówi bycie zalogowanym automatycznie po wejściu ma forum, i ma to związek jak powiedział Michał z cookies. O dziwo ja mam wszystko dobrze poustawiane i na innych forach loguje mnie automatycznie a na arachnea nie chce :P

//Maxtor

gelo_melo
11-04-2007, 20:09
używam zwykłego internet explorer ale na innych forach normalnie mi to działa :P no ale jakos dam rade :P pozdrawiam $gelo_melo$