Pokaż pełną wersję : [licznil]postów
RustyNail
14-04-2007, 10:24
Siema. Mam uwage do administracji stronki. Nie wiem czemu mam o polowe postow mniej niz przed wylaczeniem licznika. Czuje sie troszkie oszukany bo sami iwecie jakie to mile uczucie miec ponad juz 100 postow. Czemu tak jest i co mozna z tym zrobic??
Nie, nie wiemy jakie to miłe bo nie zwracamy na to uwagi ponieważ licznik będzie usunięty.
L i z a k .
14-04-2007, 11:56
no niee :( a ja sobie skrzętnie klepie do 1000, bo wiecie jakie to miłe uczucie być nabijaczem
hassassin a co za różnica czy masz 100 czy 50 postów?? I nie roumiem twojej uwagi na ten temat ponieważ licznik będzie usunięty, i nie radze kierować się ilością postów. Pozdrawiam.
Zamiast licznika można by było zrobić coś w tym stylu jak jest na TCP, czyli staż, ile kto dni jest na forum.
hehe powiem ze staz jeste jeszcze gorszy od licznika :DWłasnie wtedy sie zacznie sie kto to dłuzej jest na forum :roll:
Zamiast licznika można by było zrobić coś w tym stylu jak jest na TCP, czyli staż, ile kto dni jest na forum.
nie ma co wymyslać bo zaraz będzie tak samo jak na temat licznika, a nam chodzi o to żeby tak nie było wiec licznika niedługo nie bedzie i tyle.
W sumie dobrze mówicie.
nie ma co wymyslać bo zaraz będzie tak samo jak na temat licznika
A jak licznika nie będzie to będą wymyślać żeby taki zrobić :)
A jak licznika nie będzie to będą wymyślać żeby taki zrobić
Nawet jeśli to licznik nie wróci :)
Michallewczuk
14-04-2007, 14:04
hassassin jak chcesz to Ci zrobie transfer postów z mojego licznika :lol: Będziesz wtedy super ;]
PS. Ja przechodząc na nowe forum straciłem około tysiąca postów. Jak to powiedział pewien cygan
Oszukali mnie, banda łobuzów....
Liczy się nie ilość, tylko jakość.
Mówię NIE nabijaczom.
Licznik został wywalony i nie wróci... nigdy! :)
Taka drobnostka, a tyle wzbudza kontrowersji :)
Teraz jak ktoś będzie się chciał dowartościować, to polecam powalczyć o tytuł "Użytkownika miesiąca" :)
Szpinacz
15-04-2007, 06:15
Przynajmniej bedzie mniej smieci.
Nareszcie został zlikwidowany ten niepotrzebny licznik postów :D Ale można by było stworzyć jakąś grupę doświadczonych hodowców oznaczonych jak np. moderatorzy (którzy oczywiście przejdą jakiś etap kwalifikacyjny, aby sprawdzić ich wiedzę), albo np. dział gdzie może doradzać tylko wybrana grupa takich hodowców, ponieważ nowi forumowicze nie wiedzą kto tu jest naprawdę doświadczonym hodowcą. Ja np. wiem mniej więcej, kto ma tu ogromną wiedzę i zawsze do nich kieruje swoje trudniejsze pytania.
Nie, nie wiemy jakie to miłe bo nie zwracamy na to uwagi ponieważ licznik będzie usunięty.
Gratuluje! Wkoncu jakies posuniecie godne moderatora.
RustyNail
15-04-2007, 14:31
No i dobrze ze nie ma juz licznikow,chociaz dziwi mnie ze niektorzy ten temat wzieli tak powaznie do serca. Jak dzieci troche. Mi tam nie chodzi o to ze chce miec jak najwiecej postow, tylko o to ze licznik pokazywal nieprawde, albo go naprawic albo wywalic.....
przecierz pisze kto keidy dołączył ;] można sobie policzyć ile dni jest :p
to kiedy kto dołączył nie jest żadnym wyznacznikiem już lepsze by było suma czasu spędzanego na forum :)
można by wprowadzić system pochwał :P jak ktoś komuś pomoże to cyk i dostaje powiedzmy jakiś punkt czy coś :) oczywiście jak ktoś gada głupoty można by odejmować punkty, to jest chyba najlepszy sposób :) oczywiście tylko autor posta mógłby oceniać odpowiedzi
to kiedy kto dołączył nie jest żadnym wyznacznikiem
z tym sie zgadzam bo np. ktoś moze siedzieć na forum rok i dopiero potem sie rejestruje :]
już lepsze by było suma czasu spędzanego na forum :)
chyba na starym forum w profilu to bylo :]
Ej ludzie ?? O czym wy rozmawiacie ?? Po co czarujecie z wymyślaniem jakichś liczników, siedzenia na forum, od kiedy itp itd. ??
Po co to komu i do czego ?? Potrzebujecie szacunku wywołanego ilością postów ?? Chcecie się poczuć lepsi bo siedzicie dłużej na forum ??
Znam lepszych terrarystów od tych którzy tu siedzą niejednokrotnie dwa, trzy razy dłużej.
Może wstawimy licznik ilości wziętych pryszniców w ostatnim tygodniu ??
Damn.
Szpinacz
15-04-2007, 18:24
Właśnie piszmy z sensem i wszyscy beda zadowoleni.
wiec skasujemy wszystko niech nie będzie niczego :)
wiec po co została data kiedy ktoś dołączył skoro to nikomu niepotrzebne? :)
wyświetlanie napisu "0 ostrzeżeń" też uważam za marnowanie pixeli :roll:
Rzecz w tym, że teraz dałeś dziecinny argument. Inne dane nikomu nigdy nie przeszkadzały i nie wywoływały żadnych problemów. Problem jest z licznikiem.
Szpinacz
15-04-2007, 18:36
Właśnie, to przez niego są pisane niepotrzebne posty.
więc zamknijcie wszystkie tematy o liczniku i po problemie :)
jak ktoś lubi pisać to i tak będzie pisał mnóstwo postów niekoniecznie na temat pająków :) po prostu nie będzie można tego już nazwać nabijaniem postów :roll: moim zdaniem to nie rozwiąże problemu :roll:
Szpinacz
15-04-2007, 18:49
A moim po czesci tak. A jak chca to niech pisza do ...smietnika.
Przestańmy koncentrować się na szukaniu bardziej czy mniej doświadczonych hodowców, a po prostu skupmy się na meritum czyli pajączkach :) To dla nich tu się zbieramy i im poświęćmy najwięcej uwagi.
vBulletin - Arachnea.org