Pokaż pełną wersję : Użytkownik miesiąca kwiecień
Przepraszam wszystkich, ale przez roztargnienie zapomniałem zainicjować konkurs na kolejnego wybitnego Użytkownika miesiąca. Poprawiam się i proszę wszystkich o składanie propozycji :)
Szpinacz
15-04-2007, 06:22
Yvaine- Po co pisać za co? poczytajcie forum znajdziecie odpowiedz.
Jover-Za to ze pisze mało na forum a jak juz pisze to brdzo konkretnie i na temat...i ze nikt go nie chce docienic :roll:
watchu, a uzasadnienie... Chocby dlatego, ze wczoraj (dzisiaj??) o 1 w nocy udzielil mi wyczerpujacych odpowiedzi na temat Steatody. ;D
I jego pomoc zdecydowanie nie ogranicza sie do tylko jednej osoby.
MachineRoad
15-04-2007, 11:55
Yvaine za częstą pomoc innym użytkownikom forum
Szopek. Za wszelaką pomoc z jego strony. Dobrze orientuje sięw cenniku ptaszoli i poamga mi zawsze jak o cos zapytam
kolczykos, ponieważ zawsze można liczyć na pomoc z jego strony, czy też uzyskać róźnego rodzaju informacji na temat ptaszników.
szopek. dostarcza wyczerpujacych odpowiedzi na forum i mi (jako podopieczny jego).
yvaine :) za wszelaką pomoc wszelakim ludziom :D
BadBekon
15-04-2007, 20:42
Yvaine - całokształt, pomoc, rozmowy na gg xD
Hmmm Mam dulemat lekki...
Myśle że Sad_Mad ;)
Watchu, choćby za art o preparowaniu wylinki .
Michallewczuk
16-04-2007, 01:52
LoRd - zwykły użytkownik tego nie widzi ale Czak odwala kawał dobrej roboty.
Master_PiT
19-04-2007, 01:08
watchu
janek_cpw
19-04-2007, 13:14
Lord. Za caloksztalt i wszechobecnosc.
Lord - głosuje na niego chociaż nie powinien brać udziału w użytkowniku miesiąca ;) Jemu się należy już spokojnie nagroda za cały rok :)
watchu- poprostu wszedzie jest .
Blackmane
19-04-2007, 21:50
Bezapelacyjnie - LORD
facehugger
19-04-2007, 23:42
Watchu.... za niedocenianie Jego....
SZOPEK - zawsze o każdej porze pomoże, odpowiada obszernie na każde pytanie a nie tylko tak albo nie, porusza ciekawe a zarazem ważne tamaty na forum :) (wiem co mówię jestem jego początkujacym podopiecznym)
szopek za to ze robi dobra robote w Mecenacie, jak widac chwala go :) i za to ze teraz stara sie jako poczatkujacy mod.
Zdecydowanie Szopek za Mecenat chociażby...I za całokształt :lol:
Głos na Lestata, za wszelką pomoc. Świetnie sprawuje się w roli Koordynatora grupy "Wsparcie" i "Opiekunowie". Nie można powiedzieć o Nim złego słowa :D
BakuBak
za miażdżące argumentacje i co najważniejsze, za największe moim zdaniem naukowe podejście do sprawy...
zero domysłów czysta wiedza, czyli to czego potrzeba najbardziej
Lord] nic dodac nic ująć :wink:
newblood
24-04-2007, 21:19
LoRd bez apelacyjnie :)
kowalik92
24-04-2007, 23:17
Watchu bezapelacyjnie :D
Watchu za to:
Tak, podważam Twoją wiedzą nawet Cię nie znając. I nie spieszy mi się żeby Ciebie poznać. Wystarczy mi, że widzę co piszesz i ile piszesz a co najważniejsze JAK piszesz. Wystarczający powód, żeby niejednokrotnie podważyć Twoje wypowiedzi. Działasz dość nachalnie, nie da się ukryć. Wszędzie widać Twój nick, na prawdę na tym wszystkim tak dobrze sie znasz?? Wątpię.
Brawo.
Watchu.... za niedocenianie Jego....
popieram
swój głos oddaje na Watchu :)
DevilLama
28-04-2007, 23:41
Watchu !
Mój głos dla LoRda, w każdym dziale go pełno, jak nie trudno zauważyć wkłada w serwis wiele czasu i serca. To on.
a można pisać dlaczego według kogos dana osoba nominowana do tytułu uzytkownika miesiąca nie zasłużyła na ten tytuł??? moim zdaniem to takze dałoby dokładniejszy obraz tego jak to wszystko wygląda, bo ktoś może być za, ale inna osoba moze miec ostry przeciw. Bo czy wtedy użytkownik miesiaca który zdobył najwiecej głosów wygrywa, a zprzeciwów co do jego pracy jest np. wiecej niż tych jego dobrych głosów zasługuje na to miano???
vBulletin - Arachnea.org