RISE_OF_EVIL
17-04-2007, 19:04
No więc tak kolega zauwazyl ze jego B. angustum N2 ma w moczboxie nieproszonego goscia PLEŚŃ! szybka reakcja, pajak w popielniczce (pustej) box w smieciach no i procedura szykowania nowego. Torf przynioslem mu w pustej kliszówce, w której on go zwilzał. Mały angustum jakims cudem zaczal wychodzic z popiołki więc przepakowalismy go do owej kliszówki. On szykował torf do moczboxa kiedy ja zauważyłem ze w kliszówce byłą spora kropla wody w w tej "kałuży" pająk.Gdyż we dwóch posuadamy uprawnienia ratownika WOPR szybciutko przeprowadzilismy akcje ratunkowa :P. Przełożyliśmy go do popiołki (zpowrotem :P ) no i szykujemy mu mieszkanko. Kolega bierze popielniczke i niechcacy dmuchnął w popielniczke. Pająk "wylecial" z popielniczki, przelecial nad naszymi glowami i wylądował na klawiaturze. Bardzo sie zestresowal ale mial tez wieelkie szczescie. Brachypelmy to hardkorowcy :P pozatym nimfa wytrzymala i na szczescie nic sie nie stalo.
To pierwsze nimfy i pajaki kolegi wiec uczy sie na bledach a ja razem z nim gdyz ja takza pierwszy raz mam do czynienia z nimfami
//film usunięty. Jeżeli jeszcze raz zobaczę linki do takich bluzgów, dostaniesz ostrzeżenie.
//Nazwy gatunków piszemy z małej litery. Np. Brachypelma smithi (Brachypelma - rodzaj [Litera wielka], smithi - gatunek [litera mała] - Szopek
To pierwsze nimfy i pajaki kolegi wiec uczy sie na bledach a ja razem z nim gdyz ja takza pierwszy raz mam do czynienia z nimfami
//film usunięty. Jeżeli jeszcze raz zobaczę linki do takich bluzgów, dostaniesz ostrzeżenie.
//Nazwy gatunków piszemy z małej litery. Np. Brachypelma smithi (Brachypelma - rodzaj [Litera wielka], smithi - gatunek [litera mała] - Szopek