PDA

Pokaż pełną wersję : [B.angustum]Bardzo pechowy okaz

RISE_OF_EVIL
17-04-2007, 19:04
No więc tak kolega zauwazyl ze jego B. angustum N2 ma w moczboxie nieproszonego goscia PLEŚŃ! szybka reakcja, pajak w popielniczce (pustej) box w smieciach no i procedura szykowania nowego. Torf przynioslem mu w pustej kliszówce, w której on go zwilzał. Mały angustum jakims cudem zaczal wychodzic z popiołki więc przepakowalismy go do owej kliszówki. On szykował torf do moczboxa kiedy ja zauważyłem ze w kliszówce byłą spora kropla wody w w tej "kałuży" pająk.Gdyż we dwóch posuadamy uprawnienia ratownika WOPR szybciutko przeprowadzilismy akcje ratunkowa :P. Przełożyliśmy go do popiołki (zpowrotem :P ) no i szykujemy mu mieszkanko. Kolega bierze popielniczke i niechcacy dmuchnął w popielniczke. Pająk "wylecial" z popielniczki, przelecial nad naszymi glowami i wylądował na klawiaturze. Bardzo sie zestresowal ale mial tez wieelkie szczescie. Brachypelmy to hardkorowcy :P pozatym nimfa wytrzymala i na szczescie nic sie nie stalo.

To pierwsze nimfy i pajaki kolegi wiec uczy sie na bledach a ja razem z nim gdyz ja takza pierwszy raz mam do czynienia z nimfami

//film usunięty. Jeżeli jeszcze raz zobaczę linki do takich bluzgów, dostaniesz ostrzeżenie.

//Nazwy gatunków piszemy z małej litery. Np. Brachypelma smithi (Brachypelma - rodzaj [Litera wielka], smithi - gatunek [litera mała] - Szopek

kwasek
17-04-2007, 19:44
No to niezłą mielicie akcje :D całe szczęście że pająkowi nic nie jest .Filmik nie działa

Cajmer
17-04-2007, 20:20
No dobra jazda :D film nie działa ;/

RISE_OF_EVIL
17-04-2007, 21:27
zaraz filmik bedzie dzialal bo nie zauwazylem ze na youtubie byl procesing jeszcze :P :P :P NO A FUKS OSTRY BYŁ

BoBaZ
17-04-2007, 22:38
Hardkorowa akcja :D

BoBaZ
17-04-2007, 22:41
:lol:

Odgłosy w filmiku mnie zabiły <hahaha>

"Maszz pustą kliszówke" , "H*j w pizdu już po pająku" :lol: "Kur*a jaki wrażliwy na boczne wiatry ty" :lol:

Niemam pytań..

RISE_OF_EVIL
17-04-2007, 22:45
żałuj ze nie słyszałeś co sie działo jak leciał w powietrzu xD xD
no aparat chwyciłem dopiero jak wylądował :P a szkoda

PS. no fakt pajączek miał szczescie! przeleciał spokojnie 2m :P :P :P

Andrzej
18-04-2007, 00:28
Nie wierzę, że dwumetrowy lot jest dziełem przypadkowego dmuchnięcia tym bardziej, że nieźle się przy tym bawiliście.
Traktuję to jako wyraz znęcania się nad pająkiem. Gdyby pająkowi coś się stało, to bądź pewny, że już byś się pożegnał z naszym serwisem!