Pokaż pełną wersję : [Forum] [ptaszory.fora.pl]
witam na moim forum http://www.ptaszory.fora.pl/
zapiszcie sie i redagujjcie
Skromnie - brak loga, 4 działy, 0 (słownie: zero) postów - nawet Twojego brak, 1 literówka (mimo, że niewiele tego tekstu to jednak brak jednego ogonka ;) ).
Co jakiś czas pojawiają się różne fora - jedne stworzone lepiej, inne gorzej - o zasadności ich tworzenia nie będę się wypowiadał, jednak jak już coś zrobimy to róbmy to dobrze, ciekawie, kreatywnie. Życzę powodzenia w rozwoju forum.
ale ja sie wypowiem
jedny msłowem jest do dupy :)
G:\DCIM\100DSCIM\DSCK0036.JPG - wymiatasz!!
Moim zdaniem jest to dosyć wierna kopia tego forum, tylko inna szata graficzna. Hmmm moim zdaniem jest to forum i chyba wystarczy :) nie potrzeba tworzyć temu podobnych, chyba że już miałoby być coś poważniejszego. Mimo wszystko życzę powodzenia w dalszym rozwoju forum
:lol: :lol: :lol: :shock:
Oszczędź mi nerwów proszę Cię i po prostu to usuń.
Ścieżką do zdjęcia na dysku mnie po prostu zabiłeś :?
Michallewczuk
24-04-2007, 00:23
Fantastyczne, świetne, doskonałe, idealne, nieziemskie. Podoba mi się ale mam pewne "ale".
Natłok tych wszystkich informacji mnie przytłacza i nie mogę się jakoś połapać w tej niezliczonej ilości działów (ale w każdym natrafiam na przydatne, praktycznie i ciekawe informacje). Liczba użytkowników jest tak wielka że forum nie wytrzymuje takich mas i się krztusi :? A szkoda, bardzo wielka szkoda.
No chłopie, zazdroszczę Ci tego forum. To wielka konkurencja dla arachnea i TCP a coś mi się zdaje że już niebawem ludzie z arachnoboards do Ciebie na forum zawitają. Ricka Westa już kusi by skrobnąć tam kilka swoich postów tylko polskiego nie zna.
Bardzo podoba mi się grafika forum (watchu cienias jesteś przeciętny) oraz Twoja galeria zdjęć (PS jakiego super aparatu używasz bo niestety mój komputer jest za słaby bo otworzyć ten link z niesamowitymi zdjęciami :/ ).
Coś mi się zdaje że te forum zasłynie nie tylko w Europie ale i za Atlantykiem.
PS. Jak będzie nabór na moderatorów to proszę o pilny i konieczny kontakt z moją skromno osobą :D
(watchu cienias jesteś przeciętny)
gdy moje oczy ujrzały te graficzne wodotryski na forum czeslawa postanowiłem już więcej się nie ośmieszać - przestaje tworzyć :cry:
:lol:
newblood
24-04-2007, 00:35
Watchu :D schowaj sie z Twoją grafiką to jest prawdziwe arcydzieło ( dżołk). A zdjęcia kędziorka też bardzo ładne xD
Generalnie przykto mi z powodu adresu strony - ptaszory to ryby, które posiadają zdolność lotu ślizgowego - wybijają się ponad powierzchnię wody i na coś sobie polują po czym zanurzają się do wody, żeby to skonsumować i spokojnie zaczerpnąć życiodajnej wody. Temat lotu ślizgowego powinien być znany hodującym łowce z trnidadu, choć nie tylko. Zatem adres strony nie ma nic wspólnego z ptasznikami, co może zwieść znawców ryb szukających fachowych informacji.
Ile zajeło Ci zrobienie tego forum?Sadze ze około 20 Minut:)
Fajne :P
I ładne słownictwo pozatym:)w działach
vBulletin - Arachnea.org