Pokaż pełną wersję : Opiekunowie wyróżnieni za postawe.
Ostatnio pojawił sie pewien post z zapytaniem podopiecznego "czy jest gdzies na forum miejsce gdzie mozna pochwlić swojego opiekuna" (mniej wiecej :P ) no wiec wychodze mu na przeciw i zakładam ten temat zebyście Wy podopieczni mogli zapisywac tu, który opiekun wg was zasługuje na pochwałe i za co :)
Witam :twisted: :twisted: :twisted:
Na wielką pochwałę i podziękowania (ode mnie) jak najbardziej zasłużył Szopek, jestem jego podopiecznym i naprawdę pomaga mi stawiać jakże trudne pierwsze kroki w mojej nowej pasji jaką stały się pająki, zawsze mogę liczyć na jego fachową pomoc, radę itp. Jeśli nasza współpraca będzie nadal się tak układała tak jak do tej pory (a nie ma żadnych powodów żeby twierdzić inaczej), to myślę że moje małe "stadko" ptaszników będzie sukcesywnie się powiększało. Oczywiście nowe osobniki tzn chęć ich zakupu na pewno będę konsultował z Szopkiem żeby nie kupić pająka na którego jest jeszcze dla mnie za wcześnie. A dobry opiekun na pewno po rozmowie z podopiecznym potrafi ocenić (na zasadzie informacji uzyskanych nawet w takiej luźnej rozmowie, czy podopieczny wie już co i jak mniej więcej czy nie itp) czy da on sobie radę z takim czy takim pająkiem, trochę się rozpisałem ale już kończę tak więc jeszcze raz dzięki dla Szopka za wszelką pomoc!!!!!!!
Pozdrawiam!
:twisted: :twisted: :twisted:
Moim zdaniem na pochwałę zasługuje w 100% Maxtor , wiekszosc zeczy co wiem to wiem od niego :D PzDrO
Zgłosiłem się do tego programu jakiś czas temu. Zdecydowałem się na to po zakupie pierwszego ptasznika a mianowicie b.smithi l7 Po dosłownie 2 dniach serwis przydzielił mi opiekuna i dał mi na niego namiary. Byłem zaskoczony gdyż mój opiekun okazał sie 9 lat młodszy ode mnie :shock:
Ale to nieistotne, gdyż jego wiedza na temat hodowli ptaszników jest naprawdę duża i pomógł mi w wielu sytuacjach. Zawsze był i dalej jest mile nastawiony do mnie i mogę liczyć w każdej chwili na jego pomoc.
Jeśli jest jakaś forma nagradzania opiekunów to koledze "michal1991 " naprawdę się ona należy. Dziękuje twórcom programu za pomoc i mojemu Opiekunowi :D
Wg. Mnie wielka pochwała należy się Szopkowi. Jestem jego podopiecznym. Zawsze służy radą jak tylko czegoś nie wiem. Ogólnie wielki + dla Niego.
A ja bym chciał pochwalić Pawła(pawelday)jak widac w moim podpisie nawet mu dziękuje...zawdzięczam mu wiele...i na pewno jeszcze więcej sie od niego dowiem...cała moja wiedza jest praktycznie od niego...zawsze miły,uprzejmy,posiadający ogromną wiedze,udzielający mi porad nie tylko na temat ptaszników....Wielki + dla tego gościa...trzym się Paweł.. :D
Leniwiec_2006
22-05-2007, 09:26
Szopek na prezydenta :D ! Szopek tez jest moim opiekunem i jest to bardzo porzadny gosc :)
Wojtek.L
04-06-2007, 18:12
Wszyscy opiekunowe sa najlepsi nie byli by nimi gdyby nie byli najlepsi :D :D :D :D
Paddy West - bardzo dobry opiekun, dziś mi pomogl bardzo szybko i sprawnie w bardzo miły i cierpliwy sposób :)
Szopek zawsze korzystam z jego porad jezeli chodzi o hodowle jak i wycene a nie jest moim opiekunem ... mojego opiekuna moze to zabrzmi smiesznie ale zgubilem nie pamietam kto nim jest
Witam,
Ja chciałbym bardzo pochwalić swojego opiekuna, a jest nim Wexy. Chłopak bardzo mi pomaga za co jestem mu wdzięczny. Sporo się nauczyłem od niego. Wexy jest bardzo miły, odpowiada bardzo dokładnie na zadawane przeze mnie pytanie. Ostatnio nie zbyt często zadaje mu pytania ponieważ i forum mi bardzo pomaga, staram się nie polegać tylko na swoim opiekunie ale i samemu szukać potrzebnych mi informacji. Ocena 6+ dla Wexy :D
Pozdrawiam.
Dość sceptycznie zapisałem sie do "mecenatu". Myślałem sobie .. co ktoś może mi powiedzieć więcej niż jest na Arachnea.pl. A jednak Pan mpx bardzo mi pomógł. Nieraz potrzebna mi była szybka pomoc i jak zawsze jego rada okazywała sie nieoceniona i niewiarygodnie skuteczna. Wielkie dzięki Maciek.
P.S. z góry przepraszam za to że jestem tak upierdliwy :) i nie licz, że szybko sie czegoś nauczę.
Pozdrawiam
Panda
mishi_111
28-09-2007, 09:12
kedy stawialem pierwsze kroki Szopek mi najwiecej pomogl.bardzo duzym plusem jest to ze nigdy nie odmawai pomocy...zawsze znajduje czas.cierpliwy.stara sie wytlumaczc tak aby bylo to jak najbardzej zrozumialem.teraz kiedy juz cos wiem o pajakch caly czas moge liczyc na niego i jego konkretnie odpowiedzi.dzeki wielkie Szopek.
Bardzo późno to pisze - ale na ogromną pochwałę zasługuje Szopek - zawsze pomaga w trudnych sytuacjach i potrafi na wszystko odpowiedzieć. Dzięki niemu dowiedziałem się wszystkiego co było mi potrzebne na rozpoczęciu przygody z pająkami za co mu dziękuję - teraz też bywa, że muszę się go o coś zapytać - zawsze znajduje czas na swoje wykłady na temat ptaszników dzięki którym od razu wie sie co robić !!! Życzę wszystkim początkującym żeby mieli równie wspaniałego opiekuna :D
PS: Wielkie uznania dla niego, że dał rade opanować się gdy zadawałem mu strasznie debilne pytania :D (teraz mi sie takie owe pytania wydają)
Pozdro SZOPEK :D
A ja bym chciał podziękować Bartkowi (aTahualpa), mimo że jest moim opiekunem od kilku dni to już wiele dla mnie zrobił ; )
Zawsze odpowiada na moje pytania, nigdy nie odmawia pomocy, i o dziwo potrafi znieść moje pytania. ; P
Wielki pozytyw dla Bartka ^^
życze wszystkim takich opiekunów !
mycha7891
24-01-2008, 01:35
Serdecznie chciałam podziękować mojemu opiekunowi - ANTRAXowi za udzieloną mi pomoc, anielską cierpliwość do mych głupich pytań, za to ze mi nigdy nie odmówił pomocy oraz ze jest jaki jest.
Dzięki niemu wiele się nauczyłam i uniknęłam wielu błędów !
Pełen szacunek do jego wiedzy i doświadczenia mimo stosunkowo młodego wieku na temat pająków.
No temat dosyć stary ale ja też chcę podziękować Lordowi za to że mi pomaga;] Bardzo dobrze mnie rozumie i zawsze z chęciom odpowiada na moje pytania ;] Dzięki niemu nauczyłem się sporo rzeczy ;] Pozdro:cool:
Witam, bardzo chciałbym podziękować mojemu opiekunowi mpx, zawsze pomaga mi kiedy trzeba i służy radą. Dzięki niemu czuje sie dużo pewniej w przygodzie z ptasznikami, wiem, że zawsze udzieli mi rady.:)
Pozdrówko mpx:)
Nie było pytania na które nie mógłby mi odpowiedzieć info-0, zawsze ma czas i chętny jest do pomocy.
Czasami moge być upierdliwy w swojej dociekliwości, toteż pochwała za cierpliwość również sie należy:). Moja nowa pasja, jaką są ptaszniki napewno nie rozwijęłaby się, gdyby nie pomoc merytoryczna od info-0.
Chwała mu za to!
rostator
20-02-2008, 18:59
To ja musze pochwalic Raptor43 ;)) On wie o pająkach wszystko xD
PrzemoOoOoO
20-02-2008, 21:36
Chwalę Szopka. Pomógł mi w trudnych rzeczach na forum bardzo wiele razy. Jest miły i pomocny;)
Paddy West i Coma Black ... sam sie zdziwiłem że mam 2 opiekunów.. widocznie wzieli mnie za takiego n00ba
ps.. aaa i oczywiscie LoRda za to że regularnie otrzymuje karę w Cs'ie
//To chyba ktoś się pode mnie podszywa :P ja jestem 'godlike' !! /LoRd
Witam!
Nie było mnie dawno. Ja chciałbym podziekowac LoRd'owi za pomoc/wiedzę, która się ze mną kiedyś podzielił.
Pozdr
SaintDGM
27-05-2008, 02:24
Co prawda nie biorę udziału w programie Mecenat, ale chciałbym podziękować użytkownikowi Sad_Mad i użytkownikowi Adsy za pomoc, której mi udzielili na GG :cool:
Pozdrawiam :D
Wielkie ukłony w stronę Jimi'ego Hendrix'a - pomoc na najwyższym poziomie o każdej porze dnia i nocy :)
Ja tez nie bralem udzialu w programie mecenat ale chcialbym podziekowac krecikowi!!!Byl on moim "opiekunem"poza mecenatem i pomogl mi w moich pierwszych krokach terrarystycznych.WIELKIE DZIEKI!!!
Abdulklara
27-05-2008, 14:57
Wielki pozytyw dla aTahualpa mimo, że napisałem do niego tylko parę razy. Większość odpowiedzi na moje pytania znalazłem w internecie ale w razie wątpliwości wiem, że mogę do tego Pana napisać i wiem również, że otrzymam odpowiedź jaka mnie satysfakcjonuje. Nieważne kiedy napiszę, bo gdy kolega jest dostępny wiem, że moje pytanie doczeka się odpowiedzi.
Polecam opiekuna ;).
paula_skc
27-05-2008, 15:02
To ja chce podziekować LoRdowi:) Został moim opiekunem i sprawuje sie bardzo dobrze:) LoRd jest najlepsiejszy:) Wielkia JOŁ dla ciebie LoRd!!!!
http://arachnea.org/wazne_pliki/zawstydzony.gif
Jimi Hendrix
28-05-2008, 20:20
sebaq89
Oto w tym chodzi żeby pomagać...
Dzięki!
aTahualpa to mój faworyt serdecznie go polecam zawsze mi doradzał i doradza dalej :D , najlepszy znawca Haplopelm :D
Wielka pochwala dla opiekuna o nicku Pawelnek. Jest to bardzo pomocny czlowiek na, ktorym zawsze moge polegac. Poradzi Ci we wszystkim jest pozytywnie nastawiony do swoich podopiecznych. Pomoze Ci wybrac pierwszego ptasznika, tak jak w moim przypadku. Naprawde wielki pozytyw i podziekowania dla Pawelnek'a.
zerozero7
26-08-2008, 20:32
Właśnie, Long Live the Pawelnek :). Dołączam sie do komentarza powyżej.
Pawelnek
26-08-2008, 23:51
Dziękuję :P
TrancE1987
27-08-2008, 22:16
To ja ślę podziękowania dla LoRda, zawsze znajdzie czas dla podopiecznego, kiedyś nawet o 00:00 w nocy kiedy gienika mi liniała, rozwiał moje wątpliwości ;)
Wielkie THX!
Wielki ukłon dla opiekuna o nicku Pawelnek :) Zadziwia mnie do dziś:D:D
Ja jestem bardzo zadowolony z pomocy opiekunki M4ry51 ;] Zawsze mi pomagała/ga
Pochwała dla info-0. Jakbym musiał być ponownie przydzielony to chętnie znów do niego.
raptor43,chcę mu podziękować za ogromną pomoc :) która dalej trwa :P
BadBekon mym Mentorem jest!111!!1`
Nie raz w dosc poznych porach pytam sie Jego o rozne rzeczy i z checia na nie odpowiada:>
No i w ogole fajny jest ;d
info-0 został moim opiekunem i bardzo dobrze :) odpowiada na każde moje pytanie, nigdy nie wykręca się, żeby się mnie pozbyć. Zawsze służy mi pomocą i co najbardziej cenie w ludziach to dobre poczucie humoru i gwarantuje że on tę cechę posiada :) Dzięki Ci info-0 za pomoc :)
A dziękować dziękować ^^.
vBulletin - Arachnea.org