PDA

Pokaż pełną wersję : [arachnea.org]- Co jest z tą domeną ?

frytka
25-01-2007, 21:52
Jak w temacie.
Bo ja po wpisaniu tego adresu otrzymuję coś takiego:
Pod tym adresem nie ma jeszcze serwisu WWW.
Zapraszamy wkrótce.

//Proszę używać tagów (http://arachnea.org/viewtopic.php?t=81) w tematach - birel

L i z a k .
25-01-2007, 22:04
http://www.arachnea.delfnet.com/forum/index.php używaj tego adresu

frytka
25-01-2007, 22:06
No ja wiem, że mam używać tego adresu bo inaczej bym nie napisał tego posta. :P Tylko pytam się z ciekawości.

L i z a k .
25-01-2007, 22:08
no to odpowiedziałeś sobie sam w pierwszym poście

frytka
25-01-2007, 22:11
no to odpowiedziałeś sobie sam w pierwszym poście
No ale był, a teraz już nie ma. :P Więc dlatego pytam. W/g stwierdzenia "Pod tym adresem nie ma jeszcze serwisu WWW." nigdy przedtem nie było serwisu, a tak naprawdę był, ale już go nie ma.

aTahualpa
25-01-2007, 22:25
Może wreszcie powstaje strona główna?

Andrzej
25-01-2007, 22:38
Może wreszcie powstaje strona główna?To prawda, że powstaje strona główna, ale na razie pod adresem arachnea.org będzie jeszcze forum. Chwilowy "zanik" strony mógł być spowodowany tym, że zmieniałem ustawienia domeny. Nie ma już potrzeby korzystania z długaśnej nazwy www.arachnea.delfnet.com/forum - teraz wystarczy już sam adres www.arachnea.org - po odświeżenie nie będzie już Was przenosiło do strony głównej forum, ale zadziała odświeżanie tak jak powinno :)

Za jakiś czas pod adresem www.arachnea.org powstanie rzeczywista strona główna, a forum umieścimy pod adresem www.forum.arachnea.org

Pik
02-02-2007, 23:54
Jest mała rozbieżność pomiędzy ustawieniem domeny, a ustawieniami forum.

Po wejściu na www.arachnea.org i normalnym przeglądaniem forum jest w porządku. Ale po zalogowaniu zostajemy przekierowani na adres bez domeny - www.arachnea.delfnet.com .
A po kliknięciu na logo forum, znowu nas teleportuje na www.arachnea.org . :)
Przez co następuje wylogowanie.

Maxtor
06-02-2007, 13:55
Własnie zauważyłem ze jak wpisze www.arachnea.pl to uruchamia mi sie to forum czy juz tak zostanie?

Raphael
06-02-2007, 13:59
Tak, domena jest już nasza.

Maxtor
06-02-2007, 14:07
No to co sie nikt nie chwali. No to fajnie ze juz nalezy do nas :D

LoRd
06-02-2007, 20:14
Może wreszcie powstaje strona główna?To prawda, że powstaje strona główna, [...]
A jaki jest realny termin jej zobaczenia? :)

Sad_Mad
06-02-2007, 20:25
Cudownie, ze mozemy korzystac ze starej domeny, ale:

1. Zrobcie cos z odswiezaniem :).

2. Powtarzam pytanie LoRda. Kiedy strona glowna?

Andrzej
06-02-2007, 23:26
Nie chwalę się domena arachnea.pl ponieważ otrzymaliśmy jedynie dostęp systemowy, a brakuje jeszcze dokumentacji.

W tej chwili zrobione jest jedynie przekierowanie na forum więc przy odświeżaniu cofnie Was na stronę główną forum. Później zrobię podpięcie domeny do naszego serwera i zmienimy DNSy i już będzie cacy.

Strona główna powstaje... cierpliwości :)