Pokaż pełną wersję : [P. cambridgei] utrata odnóża.
maslankee
25-04-2007, 13:21
Witam.
Mam problem, mojemu cambridgeiowi odpadła jedna z nóżek,zrobił się osowiały i nie chce jeść.Czy to sie zmieni?dlaczego tak jest?nozka odrosnie?sorry ze pytam o tak wiele ale jestem początkującym terrarystą.
//Proszę stosować Tagi w tematach - Szopek
To że jest troche ospały i nie przyjmuje pokarmu może oznaczać wylinke, ale nigdy nie wiadomo, bo moze byc to tylko kaprys.
Nóżka po wylince powinna odrosnąć ;)
maslankee
25-04-2007, 14:22
No ale mam cos zrobic zeby mu bylo lepiej?nie wiem bo nozka mu odpadla tuz przy podstawie
noga odrosnie nie panikuj zraszaj mu podloze bo tera bedzie miec wylinke
Master_PiT
25-04-2007, 16:12
po 2,3wylinkach nie bedzie widac ze stracil noge i ma "nowa"
maslankee
25-04-2007, 20:26
a jak juz widac ze jest osowialy i ZAKŁADAJĄC ze bedzie wylinka to za ile mogge jej oczekiwac?(wylinki)
rzempal10
25-04-2007, 22:43
W ciągu tygodnia powina wylnieć o ile nie jest to kaprys.
maslankee
25-04-2007, 23:56
ale co to oznacza ze ma kaprys?daje mu to cos?pomaga w czyms?mozecie sie ze mnie smiac ale ja na serio njewtem poczatkujacy i chce sie jaknajwiecej dowiedziec xD
janek_cpw
26-04-2007, 00:40
ale co to oznacza ze ma kaprys?daje mu to cos?pomaga w czyms?mozecie sie ze mnie smiac ale ja na serio njewtem poczatkujacy i chce sie jaknajwiecej dowiedziec xD
Oznacza to dokladnie tyle ze nie musi to koniecznie oznaczac wylinki, ale moze to byc poprostu taki humorek pajaka. Tzn najprosciej mowiac robi to bo ma na to ochote. Pozdrawiam
maslankee
26-04-2007, 21:26
dziękuje bardzo za cierpliwosc i za wytlumaczenie pewnych spraw.mam nadzieje ze moj cambridgei sie poczuje dobrze.(PS właśnie mi wyliniala parahybanka na L7 =])
//Nazwy gatunków piszemy małą literą - Szopek
vBulletin - Arachnea.org