Pokaż pełną wersję : [Genia L9 jej terra i kedziorek L9]
-Michał-
26-01-2007, 01:18
Zapraszam :)
http://michalkieca.neostrada.pl/
ps. zdjec jest 11 :)
Fajna Gienia hm.... te rośłinki sa prawdziwe :?:
taliban27
26-01-2007, 01:44
Bardzo ładne pajączki!
Terra też pierwsza klasa.
-Michał-
26-01-2007, 01:49
Fajna Gienia hm.... te rośłinki sa prawdziwe :?:
jak najbardziej... + scianka z kory.. sosny czy jakiegos iglaka :)
bardzo kędzierzawy kędzior ;-)
terra świetne
A ten zielony meszek to prawdziwy jest?; i gdzie taki można nabyć?
-Michał-
26-01-2007, 19:56
A ten zielony meszek to prawdziwy jest?; i gdzie taki można nabyć?
to nie mech,,, ale rowniez zywy :) chrobrotek reniferowy czy jakos tak sie to pisalo :P
wielki plus za zywe roslinki! :wink:
hehehe jeszcze troche a sprawie sobie gienie, coraz bardziej mi sie zaczynaja podobac ;p
-Michał-
26-01-2007, 22:39
wielki plus za zywe roslinki! :wink:
hehehe jeszcze troche a sprawie sobie gienie, coraz bardziej mi sie zaczynaja podobac ;p
powiem tak zywe ładnie wygladaj i robia taki klimacik tylko trzeba o nie dbac :)... ale lepsze zywe niz sztuczne w najblizszym czasie terra dla camb. L10 :)...
zgadzam sie w stu procentach :) ja w zadnym terra nie mam zadnej sztucznej roslinki :P
w dwoch mam specjalnie zasuszone, ale one wygladaja tak samo jak przed zasuszeniem, mimo to dalej nie sa sztucznymi :twisted: :wink:
-Michał-
26-01-2007, 22:54
a z jakimi roslinkami zrobiles taki knif??:D
o boze nie mam pojecia :D:D:D moge zdjecie roslinki pokazac, ale co to jest to nie wiem... rosnie sobie dziko na polankach przy ktorych jezdze konno :roll: i mam z tego jakis wianek... bo mama na swieta kupila :shock:
jakby co moge zerwac i komus wyslac jakby ktos chcial :wink: :roll:
http://img250.imageshack.us/img250/7182/dsc7726mct5.jpg
tu w terra dla g. gruboogonowego :)
wygladaja jak male zielone patyczki :)
uzylam ich jeszcze w terra u smithiego bo to w koncu stepy :wink:
ps. zrobilAs... jestescie za bardzo przyzwyczajeni do facetow na tym forum :twisted: :wink: mala nas, dziewczyn, garstka ale w koncu jest :lol:
-Michał-
26-01-2007, 23:09
a juz wiem znalazlem foty na tcp fajnie to wyglada :D to terra dla gekow tez :D a nie plesnieja ci korzenie ?? :D bo ja swoje zawsze musze zabezpieczyc lakierem ;/ .... ale tylko w miejscu stykania z trofem :)
dzieki ;)
u smithiego korzen jest polakierowany, a te patyczki nie, jednak stycznosci z woda nie mialy jeszcze, zobaczymy, sa niedaleko lampki wiec beda szybko wysychac a nie mam zamiaru ich jakos moczyc ;). Smithi narazie zamaly na przeprowadzke :D czekamy na wylinke i w tedy go przeniose ;) a grubcie takiej wilgotnosci nie potrzebuja, wiec tam nie boje sie plesni ;)
nie złe pajaczki ale gienia wymiata
ladana gienia ile ma dc? (moja ladniejsza oczywiccie:p)
EDIT: juz gdzies widzialem podobne terr hah tez twoje i tez gieni
http://img248.imageshack.us/my.php?image=terrariumacanthoscurriakz7.jpg
Fajne pajączki, ale w terra jak dal mnie za duzy korzeń.
Gieńki pierwsza klasa ! :D
-Michał-
02-02-2008, 00:21
Gieńki pierwsza klasa ! :D
o stary ale temat odgrzebałeś ^^ musiałeś niezle buszwać xD ...
vBulletin - Arachnea.org