Pokaż pełną wersję : [Poznań] marzec 2007
killer18
26-01-2007, 12:23
wybiera sie ktos na ta gielde ?
w tym roku jade tam pierwszy raz chcialbym kupic jakiegos pajaka i terrarium wie ktos jakie mniej wiecej sa ceny za pajaki i terraria ?
Ja moze się tam pojawię, to chyba jedyna giełda w tych okolicach, wiec bardzo chcialbym tam byc.
PS kiedy bedzie wiadomy dokladny termin??
LEWY_PILA
31-01-2007, 11:31
TERRARIUM KUPISZ DO 50 ZYLA,NA OSTATNIEJ GIELDZIE BYLEM ZA TERRARIUM DALEM 48ZŁ
konrad_dzem
01-02-2007, 01:08
Tez sie tam wybieram, tylko czy ktos moze podac jakas konkretna date?? byl bym wdzieczny.
matidanko6
03-02-2007, 19:33
ja ez będę poszukiwał na tej giełdzie okazu
AlucardPL
05-02-2007, 20:34
Wlasnie moglby ktos podac konkretna date???
Na tcp jest napisane, ze prawdopodobny termin gieldy to 03.03.07, ale inf. bedzie potwierdzona na 100% za 2-3 dni.
Michał Michlewicz
09-02-2007, 17:05
Raczej bede
Tez Tam Jade :). Bercik mógłbyś mi podać link na tcp z tą datą?
http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=139558
Tez sie zamelduje :) bliżej gieldy miec nie bede.
Raczej będe ale jeszcze nie wiem w 100%. :) Poluje na małą blondyne i mam nadzieje że tym razem będą takowe. Może też się skuszę na mini regaliska od Kozi. :P
LEWY_PILA
18-02-2007, 21:45
A kiedy bedzie ta gielda,podajcie date.Pozdrawiam
03.03.07
Ja bede napewno. Nie po to mam tak blisko, by przepuscic taka okazje.
Moze nic nie kupie, moze tylko terraria, moze cos wiecej... :wink:
A napewno sobie popatrze :D .
czy moze ktos zna dokladny adres gdzie ma sie odbywac gielda i czym tam dojechac np:z dworca głownego w poznaniu , i od ktorej do ktorej bedzie trwala tamtejsza gielda ,mam zamiar pojechac , jestem z elblaga czy moze ktos jeszcze chce do mnie dolaczyc z miasta lub okolicy?
Giełda jest w budynku na skrzyżowaniu ulicy Winiarskiej i Widnej. Wysiadasz z dworca PKP wsiadasz w tramwaj nr. 11 (chyba że jakieś zmiany znowu w rozkładzie będą jak w październiku :P ) wysiadasz na Winiarskiej. Na tej stronie masz mapke http://www.ezoo.pl/
Witam mam pytanie za ile moglbym dostac :
Legwana ??
Cyclosternum fasciatum :?:
Chromatopelma cyaneopubescens :?:
dzieki sprawdze jak dojechac pozdro :D
Shamankha
22-02-2007, 22:13
dajcie znaka jak będziecie jechać na giełdę, ja tam jestem z Poznania i w sumie daleko nie mam, więc chętnie się pojawię. Piszcie na gg 6779883 i jakby co z dopiskiem "giełda"
To jak orientujecie sie co do cen tego co u gory napisalem :?: :P
Jesli chcesz, by ktos Ci pomogl, to podaj jakie wylinki/jaka plec/jaka wielkosc pajaczkow Cie interesuje.
No i jaki gat. legwana.
dla mnie to bedzie wyprawa musze przemyslec :roll: bo pociag mam 4:21 :shock: i bede w poznaniu po 9:00 czyli w sam raz zanim dotre na miejsce zalapie sie na rozpoczecie gieldy, no wlasnie a propo cen to sa zblizone jak na allegro ?
Różnie to bywa. W większości są zbliżone. Czasami możesz natrafić na niezłą okazje, tylko problem w tym, że hala giełdowa w poznaniu nie jest aż taka duża i ktoś Cie może wyprzedzić :wink: Możesz się też targować.
sugerujesz ze to bedziesz Ty hehehe :P żartuje:) no tak tak to jest na gieldzie kto pierwszy ten lepszy w zaleznosci od potrzeb kupujacego i kieszeni :D
Jesli chcesz, by ktos Ci pomogl, to podaj jakie wylinki/jaka plec/jaka wielkosc pajaczkow Cie interesuje.
No i jaki gat. legwana.
To i tak juz malo wazne bo sie nie zjawie niestety niemam jak dojechac :roll: A z ciekowsci np L5 lub L6 to ile by kosztowaly :?:
ja będę na bank. Byłem na wszystkich w Poznaniu :D :D . MOże do rozpoznania jakieś idendyfikatory przyczepione na koszulkach??
Michał Michlewicz
25-02-2007, 21:08
Może kogoś zainteresuje coś http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=143619 ;)
LEWY_PILA
26-02-2007, 18:42
Moze jakies PIWKO na miejscu
Jedzie ktos z Zielonej gory :?:
vBulletin - Arachnea.org