Pokaż pełną wersję : [Toruń]Spotkanie terrarystów z Kujawsko-Pomorskiego
Jako, że w naszym województwie rzadko organizowane są spotkania, razem z MIRASEM z terrarium.com.pl doszliśmy do wniosku że warto byłoby coś takiego w najbliższym czasie zorganizować :) .
Zapraszamy terrarystów z Torunia, ale także Bydgoszczy, Brodnicy, Włocławka oraz z reszty województwa.
Miejsce: Toruń
Data: 26.05.07 (sobota)
Godzina: do ustalenia
Proszę o deklarowanie się osób które mogą się zjawić tutaj oraz w tym wątku na tcp
http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=160662
Pozdrawiam Yed
DevilLama
30-04-2007, 20:08
Postaram sie byc : )
jak mi czas i kobieta pozwoli to bede :)
haaaaaaaaa nareszcie :)
Wiosenne spotkanie terrarystów z zaniedbywanej północy :)
Oczywiście, że będę 8)
DevilLama
01-05-2007, 11:44
Akurat bede po wiosennych zakupach (19.05 gielda w Poznaniu ; ))
Hehe nie tylko Ty :wink: Mam nadzieje że tez się wybiore :)
Ja może też się pojawie jak czas pozwoli
]v[ichal
01-05-2007, 21:00
na 95% bede
EDIT:
Ok, bede na 100%.
Teraz tylko musze poznać dokladny czas i miejsce.
ZOCHAWKS
01-05-2007, 23:45
Bede bede :) Mam nadzieje ze jakiegoś przewodnika dla Bydgoszczanki zapewnicie... Tylko godzinke załatwcie odpowiednią co bym o 21 PeKaeSem do domu sie zabrała.
Napiszcie w jakich godzinach Wam pasuje :wink:
Ja proponuje 16-17 zbiórka pod pomnikiem Kopernika, ale oczywiście może się to zmienić. Przyjezdnych mogę odebrać z dworca. :)
hmmm no tak do 17 może zbiórka bo pociągi tak pasują :d przynajmniej mi
choć w sumie pewnie mnie i tak nie Będzie za to Orlice wyciągnijcie :P
DevilLama
06-05-2007, 00:32
Czym wczesniej tym lepiej. Mi najbardziej pasowaloby popoludnie, poniewaz musze dojechac i wrocic, a po nocy to tak nie za bardzo : P
Witam.
A więc wstępnie ustalone :)
Data bez zmian (26.05) godz. 16.00.
Zbieramy się pod pomnikiem Kopernika, po czym prawdopodobnie wbijamy do Jazzgotu :).
Jak już wspomniałem mogę odebrać kogoś z dworca pks tylko podajcie o której godzinie macie autobus.
Ewentualne pytania związane ze spotkaniem i nie tylko kierujcie do mnie na gg -> 6277079 (pisać śmiało gdyż często jestem niewidoczny :wink: )
Pozdrawiam Yed.
Kilgore Trout
18-05-2007, 11:09
Dobry pomysł - nareszcie w Toruniu..
Postaram się wpaść, pozdrawiam
ZOCHAWKS
19-05-2007, 16:33
No to zobaczymy ile bedzie osób mówiących 'może wpadne'
Mieszka w Toruniu a taki leniwy zeby przybyć na spotkanie. Później będą jęki że 'czemu tak mało spotkani organizujemy'. Postarajcie się żeby lipy nie było w końcu tak mało nas nie jest. No ale 10 osób na spotkaniu to bedzie normalka :? Pozdro
hehe i się tak nie ciesz bo następne bedzie w Bydgoszczy na które w tym momencie serdecznie zapraszam :wink:
wypraszam sobie :)
Do Bydgoszczy oczywiście też z miłą chęcią wpadnę chyba że mnie ciężka choroba tudzież inne siły nadprzyrodzone powstrzymają :wink:
Kilgore Trout
21-05-2007, 00:04
[quote="ZOCHAWKS"]No to zobaczymy ile bedzie osób mówiących 'może wpadne'
Mieszka w Toruniu a taki leniwy zeby przybyć na spotkanie.
czasem tak bywa, że nie można wieczoru z tygodniowym wyprzedzeniem zaplanować...
MortisGrim
23-05-2007, 17:59
Może Sułtan? W Jazzgocie jest zbyt gorąco i zbyt głośno jak na mój gust, nie będzie się dało pogadać. Proponuję Sułtana bo tam jest dużo miejsca, tania pizza i możliwość zamówienia fajki wodnej ;) Może zarezerwować stolik?
Ile będzie osób? Może zrobimy ankietę?
Pozdrawiam :)
Ja z Aśką będziemy na pewno :)
A co do Jazgotu to jak sama nazwa wskazuje - głośno i wogóle spęd zawsze tam jest.
Może faktycznie wybierze się miejsce gdzie będzie można porozmawiać ze sobą a nie krzyczeć ;)
Ok Mortis ja nie mam nic przeciwko, tylko nie wiadomo jak reszta :)
ja tam też nie mam nic przeciwko
Dla mnie mogłoby być nawet na barkach przy wiśle
MortisGrim
23-05-2007, 23:41
No to w takim razie zarezerwuję stolik w Sułtanie :) Przejdę się i coś wykombinuję :D
Ogłoszenie:
- Pilnie potrzebuję pojemników po kliszach, jeśli ktoś ma na zbyciu to bardzo chętnie przyjmę ;)
- Sprzedam ;) :
* Brachypelma vagans L1 10 zł
* Haplopelma lividum L2 25 zł
(do negocjacji)
MortisGrim
24-05-2007, 23:54
O której godzinie stawią się na dworcu osoby spoza Torunia? I jeszcze na którym dworcu :P Proszę o dokładne dane żeby można zaplanować ew. odbiór.
Pozdrawiam
MortisGrim
25-05-2007, 20:59
Dobra załatwiłem stolik, pomieścimy się bez obawy :D
Wszystko załatwione więc tylko się zjeżdżać ludzie.
Jak coś to możecie dzwonić pod numer 692713370
Kto chce zostać odebrany z dworca musi nas o tym poinformować więc wpisujcie się w temacie o której i na który dworzec zajedziecie ;)
Ja będę jechał o 14:15 PKSem spod mostu w Starym Fordonie - jak ktoś jedzie jeszcze z Bydg to można już w autobusie się zintegrować ;)
Aśka wsiada do tego samego gdzieś po drodze, także wszystko już ustalone...
Ja z Tomkiem zrobimy sobie spacerek przez most :]
Dafid mogę Was odebrać z dworca, tylko podaj mi swój nr. kom żeby się w razie czego nie szukać (mam jakiś ale nie wiem czy aktualny) :wink:
MortisGrim
26-05-2007, 14:31
To co, zarządzamy zbiórkę na godzinę 16? Bo widzę że na tą godzinę wszyscy się zjadą. Ja stolik mam zarezerwowany na 16.30 więc będzie akurat :)
Mapka:
http://img522.imageshack.us/img522/6224/mapksom9.jpg
Ja zaraz wyjeżdżam :)
Z Aśką bedziemy czekać o 16 przy Koperniku.
Yed - numer mam tren sam ;)
Wyslij mi esa żebym miał Twoja kome.
Fajnie yło szkoda ze to koniec
Powiem tak.... Było cudofnie 8) 8)
Bongosy i ludzie z Mocherowa rulez :D
Następna impreza mam nadzieję, że będzie w stylu, że nikt nie będzie musiał wracać ostatnim PKSem ;)
Oby do następnego Panie i Panowie :twisted:
Spotkanie jak najbardziej udane mimo, że nie było wszystkich osób które się deklarowały :P (jak zwykle zresztą) choć nie wiem czy by się upchnęły jeszcze przy stoliku bo był na styk. Fajna atmosfera i towarzystwo, tylko się zastanawiam czemu ta szklanka mnie atakowała, że aż musiałem ją zdzielić mieczem świetlnym 8)
Yed - bo to zła szklanka była... Taka ciemna :lol:
Miras wstawił fotki :)
http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=167254
tak miała ciemny napis i emanowała od niej zła energia (większość tej słomianej energii ktoś wypił)
vBulletin - Arachnea.org