Pokaż pełną wersję : [Strona WWW] pp-terra.u2.pl - ZAPRASZAMY
PP_terra
30-04-2007, 19:57
Witam,
Zapraszamy serdecznie wszystkich pajęczarzy i nie tylko
na Naszą domową stronkę "hodowlaną"
www.pp-terra.u2.pl
Choć wersja testowa już chwilkę w sieci wisiała to po wprowadzeniu małych poprawek wygląda chyba.... sami oceńcie jak wygląda ;)
Strona powstała w wyniku wielu, wielu godzin spędzonych przy notatniku, ale na taki prosty design pozwala Nasza obecna znajomość zagadnień html ;)
Mam nadzieję że z czasem powiększy się ilość artykułów, recenzji i tłumaczeń, nad niektórymi już teraz pracujemy.
Zadbamy o to by strona była interesująca.
Czekamy na słowa krytyki (każdego typu rzecz jasna ;)
Na sugestie dotyczące dalszego jej rozwoju ;)
I ogólną ocenę wrażeń podczas jej studiowania
pozdrawiamy
Ola i Paweł
Paweł, jedno słowo: zaje.....
:D :D :D
// ktoś mnie wymoderował a to nie jest przekleństwo xD - raph
strona wpozadku... nie w moim guscie ( wole strony tabelkowe ) ale jest estetyczna przejzysta i wielu osoba moze sie spodobac.
na plus mozna zaliczyc duza ilosc pajaczkow do sprzedazy i duza ilosc zdjec.
na minus to ze jest jeszcze malo artykulow na niej ( ale zapewne jest to spowodowane "mlodoscia" strony i niedlugo sie to zmieni )
moja ocena 6,5/10
starac sie starac napewno bedzie lepiej :)
Mi pasuje - ma swój klimat, jest tak prosta, aż do bólu... ale to imo duży plus
Gdybym miał oceniać, to podobnie do watchu - ale za oryginalność (a może za prostotę) zapewne ja zapamiętam ;)
Mi się też podoba, prosto wygodnie, klikasz wchodzisz i masz :) Wszystkie zdjęcia pająków są twojego autorstwa?
PP_terra
02-05-2007, 19:31
TAK, wszystkie zdjęci są Naszego autorstwa i są podpisane imieniem i nazwiskiem autora :)
robione są naszym zwierzakom z wyjątkiem drzewołazów, które dopiero zagoszczą w Naszej hodowli
Strona jest prosta bo bardziej interesują mnie inne dziedziny życia niż html
a artykułów mało bo są dopiero tworzone, raczej nie będzie tam ani jednego opisu hodowli zwierzaków bo to uważam za oklepane
mam nadzieje że największą jej atrakcją będą tłumaczenia i galeria specjal które będzie niespodzianką i ruszy gdy tylko zbiorę materiały do niej
dziękuję za krytykę i zapraszam co jakiś czas na stronkę :)
Paweł
Hmmm, strona ogolnie, prosta, przejzysta ;-)
Jedyne co mnie lekko drazni, to tlumaczenie:
THE NATURAL HISTORY OF TARANTULA SPIDERS
Nie ma polskich znaczkow ;)
Zle kodowanie ? :)
Doradzam dodac:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
Pozdrawiam.
Doradzam dodac:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
eee... właśnie takie kodowanie jest ustawione (prawie wszędzie) - ja polecam przestawić się na Latin2
u nas sens ma tylko ustawianie na windows albo iso ;)
PandaFaka
05-05-2007, 04:19
Strona prezentuje się całkiem sympatycznie dla oka. Mam nadzieje, że będzie się ona szybko rozwijać i oferować więcej artykułów. Oferta sprzedaży też dość obszerna.
Napewno odwiedze ją jeszcze nie raz ;)
vBulletin - Arachnea.org