Pokaż pełną wersję : Głosowanie na Użytkownika miesiąca kwiecień
Witam,
Zgodnie z naszą serwisową tradycją przystępujemy do kolejnego głosowania na Użytkownika Miesiąca.
Wybrałem do głosowania osoby, które były najwięcej razy zgłaszane w kwietniu.
Proszę o Wasze głosy.
L i z a k .
02-05-2007, 01:56
głosowałam na watchu :)
watchu
Ciekawe kogo bedziemy w grudniu wybierac :D.
(wtedy nawet ja bede mial szanse ;D)
szopek wygra bo to moj opiekun :P :)
Ja głosuje na LoRd-a wszędzie go pełno na forum i robi wszystko aby forum było jak najlepsze :)
Cyriocosmus
02-05-2007, 14:44
Ja jak większość na watchu :wink:
facehugger
02-05-2007, 14:51
Watchu Bo Kto Inny?? :D
watchu :) duzo ciekawych informacji mozna wyczytac z jego postow.
Daniel14Sopot
02-05-2007, 20:41
LoRd ! ;}
Na brzydkiego watchu'a głosuje.
LoRd stanowi żywą definicję użytkownika miesiąca. Nie tylko kwietnia. Przejżyjcie jego pracę-nie ogranicza się ona do pisania postów [niestety jedynie moderatorzy mają wgląd w całość jego pracy], tworzy on regulaminy, wprowadza ulepszenia, z których nam wygodnie później korzystać. Robi to wszystko w cieniu swojej skromności, mimo dużego zasięgu swoich działań nie wychyla się - wykazuje się wzorową postawą, stanowiąc jednocześnie godną kandydaturę do tytułu Użytkownka Miesiąca Kwiecień. Przemyślcie to.
WATCHU! i wszystko na ten temat:P
POZDRO!!
Capsel88
03-05-2007, 21:21
Oczywiście głos na LORDA :D
Ponieważ mamy bardzo wyrównaną sytuację w przypadku dwóch osób, to proponuję zakończyć ankietę w niedzielę o godz. 00.00
A może rzutem na taśmę Użytkownikiem miesiąca zostanie ktoś inny? Jak to mówią dopóki piłka w grze... ;)
No dobrze, nic tu nie pomorze czekanie i gryzienie pazurów :D
Skoro wolą Użytkowników Watchu i LoRd w takim samym stopniu zasługują na zaszczytny tytuł, to niech będzie, że tym razem będziemy mieli dwóch zwycięzców :)
Gratuluję zatem naszym wspaniałym Użytkownikom Miesiąca :)
No widze że wkońcu sie coś ruszyło myśałem że już będzie 2 użytkowników miesiąca :) pewnie jak bym miał 2 głosy to bym glosowal na watchu i LoRd-a :P
LoRd za prace ! :)
jakieś brudne interesy?? ktoś zalatwia komuś posadke ?? nieladnie :P <joke>
głosuje na szopka ;)
Andrzej pogratulował obydwojgu użytkownikom i zarówno Lordowi jak i Watchu należy się ten tytuł, słowo się rzekło :)
Czyli co już po konkursie?? Wiec czekamy na ostateczny werdykt Andrzeja.
Gratuluję watchu :)
Dziękuję wszystkim za głosy, to dla mnie ważne zwycięstwo :)
Gratuluje zwycięzcą :) Myślę że tytuł użytkownika miesiąca dla LoRd-a i watchu jest jak najbardziej zasłużony:) Tyle co oni robią to :) jeszcze raz gratulacje:)
czorny01
21-05-2007, 01:07
jak na moje oko to wypowiedzi watchu wydaje mi sie więcej :) ale obu panom gratki :)
ptasznik15123
21-05-2007, 13:18
i tak watchu zadzi!!!!!
vBulletin - Arachnea.org