Pokaż pełną wersję : Opisy gatunków
newblood
06-05-2007, 14:05
co sie z tym porobiło ;/ wszystko jest na kupie
No właśnie teraz jest z tym porządek - wszystkie materiały zostały pogrupowane na poszczególne sekcje, dzięki czemu łatwiej jest wyszukiwać interesujący nas tekst, oraz łatwiej przechodzić od jednego do drugiego tekstu, że już nie wspomnę o obsłudze - wcześniej aby coś odnaleźć do edycji musieliśmy grzebać wśród setek różnych materiałów, a teraz mamy je w grupach :)
Niech żyje nowe :)
newblood
06-05-2007, 16:59
a dało by rade zrobić odstępy między rodzajami ? bo wszystko jest na kupie i za ładnie nie wygląda :)
Z tą czcionką troszkę się zlewa także jakby faktycznie były odstępy między rodzajami było by lepiej.
Wiem, że to "ładniej" by wyglądało z odstępami, ale się tak nie da.
Powiedzmy sobie szczerze - jak ktoś szuka jednego opisu, to dla niego nie ma znaczenia jak on jest tam umieszczony. Gdyby ktoś miał problem może skorzystać z opcji filtrowania i wtedy wyświetli sobie np. same brachypelmy.
newblood
06-05-2007, 19:51
Z przykroscią stwierdzam, że stara opcja była lepsza. Nawet tereaz żeby przejść z B.albopilosum do B.vagans trzeba tam kliknąć przykładowo 10 razy. Można też metodą wstecz z której napewno 99.999999% będzie kożystało. Kolejna wada - listy pająków są na 2 stronach, wczesniej było na jednej. Wiem, że moja opinia nic nie znaczy ale po to mamy ten dział :P
Ale nie podchodźcie tak do tego, że "moje" zdanie się i tak nie liczy. Bo tak nie jest każdego zadnie sie liczy i na pewno jest brane pod uwagę.
vBulletin - Arachnea.org