Pokaż pełną wersję : [P. irminia] urwana noga.
Wiadomo kazdemu sie moze zdarzyc..
Urwala sie noga u mojej irmini albo ja ją urwalem ale mniejsza z tym..
Wiem ze noga odrosnie ale czy bedzie normalnej grubsci??
Prosze o kontakt bo jak cos to mam kupca na ta irminke to sobie ja sprzedam i kupie nowa :)
Z góry dzieki :)
SexRocket
27-01-2007, 16:43
Prosze o kontakt bo jak cos to mam kupca na ta irminke to sobie ja sprzedam i kupie nowa :)
zastanow sie czasem zanim cos napiszesz...
Noga odrosnie i po 2 wylinkach juz nie bedzie sladu ze cos bylo nie tak
A jakiej wielkosci był pajak? Im mniejszy tym szybciej lonieje, wiec jak był mały to po 2-3 wyl powinna byc jak nowa. Jesli to pajak spory to sobie poczekasz....
Co do sprzedarzy pajaka... zgadzam sie przedmowca: zastanow sie co robisz. Z kazdym pajakiem bedziesz podobnie postepował jak cos sie podobnego zdarzy?
Cierpliwosci troche.
miałem podobnie z moją irminką i przez przypadek uciąłem jej 2 nogi :/ (chciała uciec jakl otworzyłem pojemnik, ale zamknąłem i nie uciekła i staciła 2 nogi :/ ) teraz gdzy ma L5 to już nie ma śladu ze cokolwiek jej sie stało. Bez paniki i nie sprzedawaj tego pięknego pajaka !!!!!!
też kiedyś urwałem noge irminii, zakrywając ją pojemnikiem gdy mi uciekla, przykliszczyłem jej odnuże i sama sobie amputowała, po wylince było takie hudsze i krutsze od reszty, a po dwóch wylinkach nie było śladu
Kiss-of-Death
28-01-2007, 12:06
Przez jakiś czas będzie nierególarnie linieć.. dłużej bedzie sie przygotowywać itp,
Za 2 wylinki noga odrośnie. Śmieszny troche jestes, tak jak napisałeś prawdopodobnie ty jej urwałeś noge a teraz chcesz ja sprzedac :?: To jest troche chore.
vBulletin - Arachnea.org