Pokaż pełną wersję : [Logout z forum]dlaczego ?
pablos150
27-01-2007, 18:55
Witam!
Nie wiem czy tylko ja mam taki problem , ale po napisaniu posta, jak wracam na subforum to jestem juz wylogowany..;/
O so chozi?? Dlaczego tak szybko??
//Proszę używać tagów (http://arachnea.org/viewtopic.php?t=81) w tematach - birel
Nie mam takiego problemu. Czasem jak zbyt długo piszę jakąś odpowiedź, to muszę wysłać ją dwa razy ze względu na wygaśnięcie sesji.
Polecam zaznaczyć aby system logował Cię automatycznie.
pablos150
27-01-2007, 19:26
Niestety automatica nie bedzie bo mam neo ;) A cookiesy też sie czyszczą :P
pawel1988
28-01-2007, 13:23
Ja mam neo i korzystam z "automatica". U mnie wszystko gra :D
Ja tez mam neo i wszystko działa, moze po prostu w przegladarce masz ustawione, zeby przy zamykaniu czyscilo cookies, itp
mi czesto zdaza sie ze jak klikam na "odpowiedz"; "PW" lub "nowy temat" to przenosi mnie do strony glownej forum :/
mam dokladnie to samo co Jurry. Strasznie mnie to wkurza bo nie moge nic napisac chocbym chcial :P da sie cos z tym zrobic :?:
a Ja mam tak czasami , ze jak na chwile opuszcze komputer ,a jestem zalogowany np do kuchni gdy pojde cos do jedzenia zrobic , to gdy wracam musze od nowa sie logowac . Mozna by bylo ustawiac wiekszy czas oczekiwania , rozumiecie o co chodzi chyba, co nie
:D
mam dokladnie to samo co Jurry. Strasznie mnie to wkurza bo nie moge nic napisac chocbym chcial :P da sie cos z tym zrobic :?:Może tak się dzać jeżeli wchodzi na forum z adresu www.arachnea.pl - zmień go na www.arachnea.org lub www.arachnea.delfnet.com/forum
a Ja mam tak czasami , ze jak na chwile opuszcze komputer ,a jestem zalogowany np do kuchni gdy pojde cos do jedzenia zrobic , to gdy wracam musze od nowa sie logowac . Mozna by bylo ustawiac wiekszy czas oczekiwania , rozumiecie o co chodzi chyba, co nieTo jest specjalna funkcja chroniąca Użytkowników przed podszyciem się pod nich podczas ich nieobecności (jak np. wyskoczycie na... świeże powietrze ;) ). Standardowo czas oczekiwania jest ustawiony na 900, a ja zmieniłem go na 1500.
vBulletin - Arachnea.org