Pokaż pełną wersję : terra moich ptasznikow :)
terra dla B. smithi i G. aureostriaty, narazie jako przejsciowe dla L. parahybany :) bo aureo jest zamalutka do terra ;)
http://img267.imageshack.us/img267/1309/dsc7753nr4.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/5879/dsc7751wu8.jpg
http://img239.imageshack.us/img239/2599/dsc7750ns0.jpg
smithiego jest skromne ze wzgledu na to jakie tereny zamieszkuje ten pajak w srodowisku naturalnym ;)
ach pajaczki tam jeszcze nie mieszkaja :) czekamy na wilinke ktora powinna byc niedlugo i wpuszczamy :twisted:
Fajne terra :D to oswietlenie jest zamontowane z boku??
arturrr83
27-01-2007, 19:39
terra świetne, bardzo mi się podobają a możesz mi powiedzieć w jaki sposób zrobiłaś takie ładne ścianki w terra ?? Pięknie to wygląda i w przyszłości tez bym chciał mieć takie domki dla swoich ptasiorów ale muszą jeszcze trochę podrosnąć
swietne terra :D :D bardzo mi sie podoba 8)
dziekuje wam :wink:
oswietlenie jest z gory :) na poczatku mialam robic otwory na zarowki, tak aby zarowka byla w srodku. Tylko terra robilam sama, wiec poszlam na latwizne, przykleilam szybki przez ktore wpada swiatlo ;) ogrzewane dwoma lampkami ;) zarowki 25wat :) sadze ze powinno byc ok :wink: a dzieki temu widok zarowki nie psuje terra :wink:
arturrr83, co do scianek, jest to wyskubany korek :) 2cm. Do dostania w gadygady, napewno Ci dotna i wysla, gdybys chcial kiedys zamowic :)
Wypas...Bardzo ładny wygląd...tak praktycznie to wyglada:)
Tez mam 2komorowe i jestem z nich bardzo zadowolony:)
-Michał-
27-01-2007, 20:09
super terra i plus za zywe rosliny :D....
ja wlasnie skonczyle robic dla camb. i mala przerobka u geni :) hehe bede mial foty to dam :)....
Mati_Gekon
27-01-2007, 20:34
Coś pięknego.....
Super terraria, ptaszniki będą mieszkać po królewsku ;)
Boskość...
Yoshi ... nie chcesz zostac moja żoną? ;)
Nie spoko, tylko zarąbiste.
:oops:
dziekuje :) starsznie mi milo :))))
Nexus rozwaze :lol: :wink:
Ludzie z krk mają gust :D
lividum86
28-01-2007, 02:28
no! no! yoshi tez sie pofatygowałem na Twoją galerie!! śliczne terra!!! naprawde bardzo gustowne :-) chyba zadziałam coś przy swoich
;-)
No naprawdę dobrze wykonana robota. :wink: Może otworzysz mały sklep internetowy, w którym będziesz sprzedawać terraria urządzone własnoręcznie? :lol: Prawdopodobnie zostałbym pierwszym klientem. :wink:
hahaha :D dziekuje jeszcze raz :wink:
Zobaczymy czy te wszystkie roslinki sie przyjma ;) w tedy bede swietowac :twisted:
Jacław, nie glupi pomysl :P :lol: ale pewnie nie za duzo klijentow by bylo :D a w ogole Gadygady bija mnie o glowe, pfu jaka glowe :D chyba 600 glow, i szybko by z rynku wygonili :lol: :wink:
Eno gratuluje, terra sa wypas :)
Kurde piekne teraz yoshi ale moglbys zrobic fotki jak jest zrobione te oswietlenie i jakie sa wymiary tera 8) :P
Gratuluje swietna robota :P
http://img260.imageshack.us/img260/3452/flirtyfm3.gif
terra ma wymiary 72/30 i 25 wys. Wiec pajaczki maja niby po 35, ale korek troche tego zabral i wychodzi 30 ;)
zdjecie oswietlenia zrobie jak baterie mi sie naladuja :wink:
UnnamedPlayer
28-01-2007, 16:58
Aż zapiera mi dech w piersiach..... po prostu cudowne, wszystko tak zgrane.... :)
dziekuje :)))
wiec o to fotki oswietlenia
http://img101.imageshack.us/img101/3513/pict9214ua2.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/4271/pict9213ga8.jpg
w pudelku po salatce sa swierszcze :wink: w drugim pudelku L. parahybana :)
wszystko takie krzywe, bo cielam to calkowicie sama :oops:
c-boolsky
28-01-2007, 19:53
łałałiła.. :O :)
Yoshi no naprawde..szczena mi opadla.. :D super te terra :)
mozna wiedziec co to za roslinki tam sa posadzone ? :)
pozdrawiam
dzieki c-boolsky :)
roslinki to bluszczyk, mech... a u smithiego, sama nie mam pojecia co to jest :D ale mam z tego wianek na swieta :wink: :lol:
A jeszcze jedno pytanie ile maja te lampy Wolt :?: :?: :oops:
A jeszcze jedno pytanie ile maja te lampy Wolt :?: :?: :oops:
iI jaka temperature utrzymuja :?:
Dobra dzieki i sorry za uciażliwość :twisted:
jaka uciazliwosc :wink: luzik ;)
zarowki 25w. Sama nie wiem jaka temp. daja :P sprawdze jutro i napisze :oops: :oops: :oops:
ok, sprawdzilam i jakies 25'C ;)
(post celowo osobno) :wink:
c-boolsky
29-01-2007, 20:30
a, i jeszcze jedno mam pytanie do Ciebei Yoshi :) mozna wiedziec ile mniej wiecej kosztowal Cie wystroj kazdego z tych terra ? oczywiscie zlotowek a nie wysilku bo domyslam sie ze jego neimalo w to wlozylas ;):)
dziekuje, przepraszam i pozdrawiam
Kozackie terra :_) oswietlenie naprawde godne podziwu, gratuluje pomyslu.
dziekuje :D
Czy ja wiem... jesli chodzi o wystroj to zaden wysilek :D Sama przyjemnosc :D:D
co do zlotowek... korek wyszedl mnie jakies 22-24zl.
Korzenie to przepilowany jeden korzen od znajomego wiec 0zl ;) ale to akurat byl wysilek :lol: :wink:
Mech prosto z lasu = 0zl.
Bluszcz =6zl
Patyczki z wianku = 0 (nie ja za wianek placilam wiec go nielicze :twisted: )
wlokno kokosowe = 4zl
to nam daje 32-34zl...
lampki 2x8zl, zarowki 2=5zl, szybki ukradzione z ramek wiec 0zl :D
no i najdrozsze (ale to dzieki bogu wykosztowal sie moj tata :P :lol: )
- szyba- 44zl... ja sie smieje ze to chyba za te 4 dziurki :wink: :lol:
uroda_2005
03-02-2007, 03:02
fajne i estetyczne
czy możesz mi przesłać ich wygląd zewnętrzny i mocowanie oświetlenia ?
mój adres uroda2005@vp.pl
pozdrawiam
Blackmane
03-02-2007, 03:21
O właśnie o to chodzi. Yoshi, chylę czoła bo należysz do tego grona osób co włączają kreatywne myślenie i łącza to z pasją. Bardzo ładne terra, mają swój klimat i prezentują się naprawdę okazale. Panie i panowie, bierzcie przykład. Włączcie kreatywne myślenie :)
naaajs :D
moje przy tym mają strasznie ubogo ^_^
nestor77
03-02-2007, 12:00
naprawde ładne terra jak mozesz wyslij mi ile mniej wiecej zaplacilas za wyklejenie terra tym koreczkiem
bardzo dziekuje :) hehehe :)))) bardzo mi milo :)
chyba ile mnie wyszlo kupno koreczka (jakies 22-24zl) ;) bo za wyklejenie nie placilam nic ;) kleilam sama ;) kolezanka pomogla mi go ksztaltowac :lol: zeby szybciej poszlo ;)
Wojtek.L
04-02-2007, 10:11
Fajne terra ja tesz musze sobie takie fajne zrobic a jak zrobiles ta hropowata powieszchnie :D :D
dzieki :) kupilAm korek sprzedawany min. w gady-gady ;) wzielAm widelec do reki i podlubalAm w nim :)))
Ciekawe terra :!: Zainspirują mnie przy urządzaniu mojego terra :D
dzieki :D ciesze sie ze komus przyszluza :lol:
Najfajniej urządzone terraria jakie widzialem poprostu super :P
-seraph-
06-02-2007, 21:28
a co leży na norce w 2 terrarium? trawa wyschnięta?
dzieki tomek :lol:
-seraph-, nie :) to jest jakas taka roslinka, nie mam pojecia co to jest :D
ale mialam to w domu wiec uzylam:) przed zasuszeniem wyglada dokladnie tak samo, tylko ze nie jest taka lamliwa i krucha ;) logiczne ;)
vBulletin - Arachnea.org