Pokaż pełną wersję : [B. vagans] 5,5 cm
Witam zakładałem juz raz taki temat i powiedziano mi że moge juz dopuścic samice do kopulacji ktora ma 5,5 cm ale poźniej znajomy powiedział mi że napewno niebedą kopulowac bo samica zamała prosze was o pomoc dodam że samiczka jest po 11 wylince i chyba sie szykuje do 12 więc bedzie więkasza :D POZDRAWIAM
jak się szykuje do wylinki, to i tak nie masz co dopuszczać, ale po tym linieniu to już raczej tak, moim zdaniem przy 5,5 dałoby już radę
marcin2806
13-05-2007, 22:46
Brachypelmy dorstaja w puznym wieku.samica jest za mloda moim zdaniem.Ja bym poczekal az osiagnie 6.5cm DC,ale zeby nie byla najedzona
kokoskop
13-05-2007, 23:30
to niechodzi o to ile ma cm ciala tylko ktora wylinka najlepiej dopuszczac kolo 13 i dalej
no właśnie tutaj chodzi o to ile ma ciała, ja bym przy 5,5 spróbował, bo ale teraz podskoczy to będzie już moim zdaniem pewne ze będzie kopulować, chciałem tylko napisać że można dopuszczać, bo kolega Tomka napisał, że na pewno nie będą, a do końca bym się z tym nie zgodził
to niechodzi o to ile ma cm ciala tylko ktora wylinka najlepiej dopuszczac kolo 13 i dalej
Kompletna bzdura bo pajak moze liniec co chwila chociazby po to zeby zregenerowac wloski parzace.. :)
marcin2806
14-05-2007, 00:48
koskop gadasz bzdury.Wylinka sie nie liczy lecz wielkosc pajaka.
imho dla vagansa to 6-7 cm DC jest zupelnym minimum...
vBulletin - Arachnea.org