PDA

Pokaż pełną wersję : [podpis] pomysł na małą zmiane

Mars
15-05-2007, 14:02
W profilu można dodać swój podpis/stopkę wiadomo o co chodzi. Przeglądając forum natknąłem się wiele razy że ktoś ma nieregulaminowy podpis, może dałoby się po prostu zaoszczędzić pracy moderatorom i ustawić na sztywno maksymalną liczbę znaków jaka można wpisać? Pomysł zrodził się w sumie że mam dość duże ustawienia ekranu (1280x1024) i u mnie chociaż podpis był w stylu pół linijki/pare znaków/pół linijki u niektórych z mniejszą rozdzielczością przekraczał 3 linijki. A jakby była na sztywno ustalona liczba znaków to by troszkę mniej pracy mieli ci co i tak dużo robią na tym forum.
Od razu zaznaczam że to tylko pomysł. Może co niektórym się spodoba, a może to tylko niektórym utrudni (w końcu wiadomo że w jednej linijce zmiesci sie duzo "iiiii" a mniej "WWWWW". Co o tym myślicie?

Mazurek
15-05-2007, 14:14
forum oparte na phpBB nie ma takiej funkcji chyba...

btw: mozna miec tu obrazek w podpisie ? Jeśli tak to o jakich wymiarach i wadze ?

scchizm
15-05-2007, 14:18
Nie można.

Blackmane
15-05-2007, 16:22
Forum oparte na phpBB ma taką funkcję. Maksymalna długość podpisu wynosi 255 znaków z możliwością modyfikacji w panelu. Trzeba ją po prostu włączyć.

Mazurek
15-05-2007, 18:41
sorry :) Nie wiedzialem ze ma :) Swoje fora mam na VB :)

watchu
15-05-2007, 19:01
Opcja jest włączona ;) Mi wyskakuje info jak przekroczę 255 znaków.

Obrazki są niedozwolone.