PDA

Pokaż pełną wersję : [Strona WWW] [www.arachne.friko.pl] strona początkującego hodowcy :)

Mizzrym
28-01-2007, 12:29
Witam!

Serdecznie zapraszam na www.arachne.friko.pl. Mam nadzieję, że się wam spodoba :)

P.S. Galeria jeszcze nie działa, tak samo jak moje zdjęcie na głównej stronie. Zastanawiam się, czy go tam umiescić :) ach... i czekam na szczere komentarze.

Pozrdo, guys :)

EDIT:
Ach, i jeszcze coś: Arachne - to imię z greckiej mitologii :)

//W temacie powinien być podany adres strony - Maxtor

scchizm
28-01-2007, 14:24
W "co nieco o mnie" kilka błędów stylistycznych i literówek, , w opisie vagansa błąd w nicku autora zdjęć, mączniaki to grzyby tam tez jest błąd, sporo literówek w stylu "bo to nie jest zabakwa","ptasznik na świcie".
IMO strona taka sobie, chyba dużo czasu na tworzenie nie poświeciłeś.

Mizzrym
28-01-2007, 17:01
No niestety też to zauważyłem, ale dopiero jak opublikowałem ;/

Jak na razie jestem odcięty od możliwości wprowadzenia poprawek, prosze o wybaczenie :)

P.S. nie robiłem jej długo, ale nie wydaje mi się, żeby był sens robienia kolejnej stronki zawierającej suche fakty o ptaszznikach. Fakt, nad grafiką mogłem popracować.

Mizzrym
08-02-2007, 21:57
Reaktywacja strony!
W końcu moja stonka ruszyła w nowej szacie graficznej, w zupełnie innym stylu niż dotychczas. Serdecznie zapraszam!

Przepraszam za jeden post pod drugim, ale to jedyna szansa, żeby pokazać, iż strona została reaktywowana, nie tworząc nowego tematu.

Wizer
08-02-2007, 23:44
Ładny szablonik znalazłeś :) strona baaaardzo stara jeśli chodzi o technikę programowania, dużo zbędnych komend. Nie działają linki, przeprogramuj stronę do standardów html 4.01 i css2.

Mizzrym
09-02-2007, 21:30
U mnie wszystkie linki działają.

PS co do przeprogramowania, to zrobie to, jak będe miał więcej czasu, ale wydaje mi się, że to będzie strata czasu.

RustyNail
21-02-2007, 19:08
Siema.Spoko stronka.Niestety szablonik ale za to ładny.Na mojej stronce gdyby ktos zaczął wypisywać mi błędy gramatyczne to pare stgronic by zajęło. Gdy robiłem tą stronę wspomagała mnie Mery Jane Parker:) więc widać to w ortografii i w gramatyce ogólnie.Zapraszam choć dawno nieaktualizowana.Kliknijcie w moje akcje niżej.Pozdro

grubby_m
06-03-2007, 22:50
Hehe ja bylem pierwszy

WWW.ARACHNEA.FRIKO.PL

hehe

watchu
07-03-2007, 00:13
Tutaj będę umieszczał artykuły, które sam napiszę, na temat pająków. Pierwszy artykuł ruszy zaraz po otwarciu strony, proszę o cierpliwość! :)

:/ stąd w Internecie tyle śmieci. Ja też kiedyś byłem młodym podjaranym twórcą stron ale co nieco poczytałem, głównie mam na myśli 10 najbardziej popełnianych przez webmasterów błędów. Wziąłem sobie to do serca i ich nie popełniałem. Radze przeczytać jeden taki "kodeks" bo z tym co na daną chwilę prezentujesz to gości nie zdobędziesz, uwierz mi ;)

Jak dla mnie kolejny bubel, który zapewne skończy się na grafice i jednym arcie ;)

A grafika swoją drogą średnia, chociaż nie najgorsza ;)

Tak, wiem, że może nie powinienem tak ostro krytykować bo można się zniechęcić, ale prawda jest jedna - ta krytyka, jeśli jest dla Ciebie konstruktywna, to będziesz działał. Jeśli jest destruktywna, to znaczy, że nie nadajesz się do tego i wtedy ją usuń ;)

Życie jest twarde jak mówi mój instruktor ;)

Pozdrawiam.