Pokaż pełną wersję : [Poznań] jak wrażenia?
jak wrazenia i co kupiliscie? ja mam Theraphose apophysit L1, dwa cambri L1 kostke wlokna, trzy terra, trzy paczki wylegu swierszcza.
Było fajnie, jak zwykle, kupiłem samicę rosei red, 4 vagansy L1 (sprzedam kumplom ;) ), włokno i zarcie.
Jak dla mnie bylo gitownie :D.
Sprzedawcow (takie mam wrazenie) wiecej niz w zeszlym roku.
Byly pajaczki, troche skorpow, kupa gekonow, jaszczurki, zaby itp.
Ja kupilem 2 kostki wlokna kokosowego, swierszcze, drewnojady, oraz skorpa: Caraboctonus keyserlingi :D.
Co prawda lekko motałem się z jazdą po Poznaniu ale szczęśliwie dotarłem na punkt 10'tą.
Jak na pierwszą giełdę na której byłem była bardzo sympatycznie. dużo sprzedawców i masa ludzi. Ciężko było dopchać się do stoisk :D
Zakupiłem samiczki T. blondi ,A. versicolor ,chromkę i osprzęt dla nich.
Giełda jak giełda.
Wystawców więcej niż ostatnio, zwiedzających mniej. Środek dnia a na giełdzie pustki, do stolików można się było przebić bez przepychanki (normalnie szok :shock: ).
Chyba większość osób za sprawą ładnej pogody wybrała spacer na świeżym powietrzu :P
Na bilecie było napisane, że następna planowana jest na październik, myślałem że będzie lipiec - sierpień:)
ja jestem jak najbardziej zadowolony.Zakupilem co nieco :D A mianowicie...Avi.versicolor L1,Chromatopelme L5,Sphodromantis virdis(modliszka) L1 oraz mlodziutkiego gekona...nawet nie wiem jaki to gatunek xD :twisted: :twisted:
no z Adaskiem zrobilismy male zakupy :P on tak jak wyzej a ja chromka L4, irminia L1,oczywiście namowil mnie na modliszke :) swierszczyki i termometr. Gielda byla wypasiona jak dla mnie, a byla to pierwsza na jakiej bylem
Do tej pory byłem na 6 z 7 giełd które odbyły się w Poznaniu i szczerze ta była jedną z lepszych. Bez wątpienia był duży wybór pajączków (i to nie tylko maluchów, samiczki najróżniejsze z ceną max 400zł) oraz "domków" dla nich różnej wielkości.
Ja zakupiłem:
- kryjówke z kokosa
- dwa kawałki drzewa od "gekon-lublin"
- dorosłą samice L.parahybana, słusznych rozmiarów, której postaram się pstryknąć jakieś foty i wrzucić później
Łącznie z biletem wydałem ciut ponad 150zł.
vBulletin - Arachnea.org