Pokaż pełną wersję : [Lublin] Może jakieś spotkanie?
Witam kiedy odbedzie sie spotkanie ( w Lubelcu) ja bym głosował na czerwiec ale którego sie odbedzie :D głosujcie 09.06.2007r,16.06.2007r lub 30.06.2007r najwieksz liczba głosów wygrywa. Ja osobiście głosuje na 30.06.2007r . To do spotkania 8) pozdro wszystkim z forum :P
niedawno targi były... spotkanie mówisz? każdy termin mi odpowiada :)
MachineRoad
26-05-2007, 11:31
Ja się raczej nie pojawię
pod zakonczeniu roku szkolnego mozna zrobic jakis wypadzik nad jeziorko.
jestem jak najbardziej za ... :) ale nie pod koneic miesiaca bo mnie w kraju juz nie bedzie ... moze jakos w polowie :D
Oj Ela na jezioro jeszcze jest czas. Jakbyśmy zrobili wcześniej spotkanie to może 30 grill u mnie :wink:
daf dobrze kmini na 30 by było najlepiej 8)
Oj Ela na jezioro jeszcze jest czas. Jakbyśmy zrobili wcześniej spotkanie to może 30 grill u mnie :wink:
ale do łecznej ?? to jakoś daleko jest hyba ?? :] :] 18nastka tam dojade czy 57 ??:]
ale do łecznej ?? to jakoś daleko jest hyba ?? :] :] 18nastka tam dojade czy 57 ??:]
Żółtek wita :P
Nie no ale teraz serio, robimy 16 czy 23 :?:
Baku, 52 do Borku dojedziesz :P hehehe
a ja nie wiem czy bede czy nie. czas pokaze. to zalezy tez glownie kiedy...
Zwierzak
29-05-2007, 00:26
Mi pasuje bardziej 16.06.07
Najlepiej trzeba zrobić ankiete i po sprawie :P
Oj te ankiety to też porypany pomysł, 16 tak jak Zwierz mówi, bo my lotnicy mu po piwie wisimy :P
najlepiej by było gdy by dla karzdego było najlepiej to może 16 co 8)
16.06 kończy mi się semestr i zaczyna sesja:P jestem za końcem czerwca...
Witam mi osobiście też bardziej pasuj 30.06.07 , w końcu to już będą wakacje więc można zrobić jakiś większy melanż :wink:
ja proponuje pod koniec lipca :D wtedy wracam z Luskemburga i sie moge pojawic :D ok, nie śmiece już... tylko tak pisze, bo mi tęskno do spotkań no i do Polski ;/
Narazie chyba jest przewaga 16 :twisted:
jako ze nie wszyscy zrozumieli to spotkanie to grill w ŁĘCZNEJ (miescie czarnych loch)
Chyba sobie Ela żartujesz, najpierw spotkanie musi być w UFO żebym kasę zebrał od przyszłych grillowiczów, dopiero potem do mnie :P
paf jakos nie widzi mi sie ta twoja organizacja.
mi też nie, na co ty kase chcesz zbierać ?
zrobi sie zakupy przed wyjazdem do łecznej w leclerku na turystycznej ,,
A no jeśli tak Baku z góry stawiasz to ok, ja chciałem zebrać kase na browarki itp. i zrobić sam zakupy w dzień grilla.
to do spotkania baku jak masz samca huahiniego na sprzedasz to napisz na gg 10536199 napisz 8)
chuachiniego na sprzedasz
huahiniego na sprzedaż * poprawnie się pisze :]
tak do pomocy:
http://www.mozilla-europe.org/pl/
Tak szczerze nie widzi mi się to grilowanie....w dzień wyjazdu bedzie niezła rozpierducha i zamieszanie poprostu spotkanie w UFO.........a za jakiś czas nad jeziorko..............myśle ze ten cały pomysł z grillowaniem u Daf'a nie wypali
Ty się nie bój, kto ma być na grillu to będzie. :twisted:
Ty się nie bój, kto ma być na grillu to będzie. :twisted:
Oczywiście :D
Jeżeli dobrze rozumiem to to spotkanie 16 = grill u dafa :twisted: ?? , czy mylę sie ??
Mylisz się, 16 to UFO. O grillu ja będę informował kogo trzeba.
:D :D :D w Koncu coś w lęcznej bedzie sie dzialo :)
tak , ale ciebie nie zaprosi :P :lol: :lol: :lol:
MachineRoad
04-06-2007, 16:12
Szesnasty, szesnasty . Możliwe że jednak się pojawię .... :roll:
Mylisz się, 16 to UFO. O grillu ja będę informował kogo trzeba.
Czyli zapraszasz kogo chcesz? W takim razie nie ten dział, tutaj omawiamy spotkania ogólnodostępne, a nie dla wybranych:P
Dobra dobra Moloch ty nie bądź taki mądry bo za rok mój tygrys wpiepszy twoją samicę rega :P
i urodza sie wszechłęczne wonsze.
Dobra dobra Moloch ty nie bądź taki mądry bo za rok mój tygrys wpiepszy twoją samicę rega :P
znając twoje zapędy hodowlane domyślam się że za rok tego tygrysa miał nie będziesz:P
A tak poważnie, nie omawiajcie tutaj spotkania które nie będzie dostępne dla wszystkich, łamiecie w ten sposób podstawowe założenie spotkań terrarystycznych: każdy wielbiciel zwierząt terrarystycznych jest mile widziany!
Kurde Moloch nie bądź takim zakichanym służbistą bo to wcale nie jest dobre.
a ty jestes wszechpolakiem co równiez nie jest dobre i jakos sobie z tym radzisz :]
Wiesz co ci Baku powiem:Gejtych do wora i do jeziora :P
Kurde Moloch nie bądź takim zakichanym służbistą bo to wcale nie jest dobre.
kurde chciałem ci się odgryźć młodzieżą wszechpolską, ale widzę że mnie Baku uprzedził:P
to może od razu wydrukuj zaproszenia i sprzedawaj forumowiczom za 2zł sztuka? :P heh no może się czepiam, ale myślę że tak naprawdę rozumiesz o co mi chodzi;)
formę spotkania można jeszcze później obgadać, na razie ustalmy termin!
To sie jeszcze okaże ;) :) :) Jakby mi było zaproszenie potrzebne :p ja wiem gdzie on mieszka :P :P
To sie jeszcze okaże ;) :) :) Jakby mi było zaproszenie potrzebne :p ja wiem gdzie on mieszka :P :P
Wiesz zawsze jeśli cie nie zaproszę a przyjdziesz to mam taką wredną sukę w stajni :twisted:
poznasz mnie z nia ? lubie wredne suki :P
A lubisz rude i owłosione :?: :P
Koniec tego wielkiego spamu :!: :!: :P
Kolejne takie głupie posty będą nagradzane ostrzeżeniami.
To 16.06.2007 o 15:00 na Pl. Litewskim ?
Ma ktoś coś ciekawego do sprzedania? chodzi o podrostki i dorosłe.
To na gg lub PW jakies info dajcie :D
zerknij do dizału sprzedaz i zobaczysz ;]
ja bardzo chetnie zamienie irminie L2 na geniculate L4-L5 albo na cos innego
gelo_melo
13-06-2007, 11:54
z tego co czytam jest spotkanie 16 czerwca na placu Litewskim tak ?? :) moze bym wpadł jesli moja obecnosc nikomu nie zaszkodzi :P hmm i bedzie mial ktos moze jakies swoje pajaczki ze soba ?? moze cos do sprzedania ??
Spot jest dla wszystkich :) A co do pająków, to daje sobie głowę uciąć, że Myfas będzie miał jak zwykle coś fajnego, dużo i tanio :)
gelo_melo
13-06-2007, 20:05
okii wiec biore fundusz i przyjezdzam :) pozdrawiam i wielkie dzieki za info :)
MachineRoad
13-06-2007, 20:20
mam karmówkę - karaczany szare na sprzedaż
jak ktoś chętny to proszę pisać gg - 4441012 ofert na forum nie uwzględniam
vBulletin - Arachnea.org