PDA

Pokaż pełną wersję : TELE Arachnea

Andrzej
27-05-2007, 02:58
http://www.tele.arachnea.org/download/bannery/TELEArachnea03.jpg
Z prawdziwa przyjemnością informuję, że z dniem dzisiejszym udostępniamy Wam nową usługę jaka jest TELE Arachnea - telefonia dla terrarystów.

TELE Arachnea jest moją własną inicjatywą skierowaną dla wszystkich terrarystów. Dzięki tej telefonii zyskujemy możliwość wyjątkowej komunikacji - komunikacji z "duszą". Celem TELE Arachnea jest łączyć wszystkich terrarystów za pomocą połączeń głosowych. Do tej pory mieliśmy wiele takich możliwości, ale żadna nie była specjalnie poświęcona dla terrarystów. TELE Arachnea jest pod tym względem wyjątkowa i jedyna.

Naszym marzeniem jest to, aby TELE Arachnea łączyła ze sobą jak najwięcej osób spośród nas. Ważnym jej elementem jest to, że rozmowy pomiędzy nami są całkowicie bezpłatne, a jakość połączenia nie odbiega od jakości rozmów z telefonów stacjonarnych czy też komórkowych.

TELE Arachnea to również usługa, która będzie aktywnie wspierać Serwis Arachnea, oraz innego rodzaju inicjatywy terrarystyczne. Ponieważ Serwis Arachnea zawsze będzie serwisem niekomercyjnym, to jak dobrze sami wiemy potrzebuje wsparcia z innych źródeł. TELE Arachnea jest narzędziem, które w przyszłości będzie w całości finansować Serwis Arachnea i jego inicjatywy - to jednak zależy od tego w jak sposób zostanie ona przyjęta.

Więcej o TELE Arachnea można dowiedzieć się na stronie www.tele.arachnea.org

Serdecznie zapraszamy do współpracy i złączenia się w jednej sieci terrarystów.

TELE Arachnea - telefonia z pasją.

Mazurek
27-05-2007, 12:48
Gratuluje pomyslu :)

Pierwsze skojarzenie ze slowem "tele" mi sie nasunelo telewizja :D I myslalem ze to bedzie telewizja internetowa :)

Maxtor
27-05-2007, 13:06
Podoba mi sie :) brawo prawdę Arachnea sie rozwija i to w bardzo szybkim tempie :)

Karol.D
27-05-2007, 14:06
Naprawde bardzo dobry pomysł
Pozdro

B4RTXxX
27-05-2007, 14:13
Bardzo dobry pomysł ! Brawo i ob tak dalej :)

kocik
27-05-2007, 15:38
pomysł śmiały, ciekawy, nowatorski
na tyle że może sie udać :)
ale z tym 1% to nie spodziewałbym sie wielkich funduszy z tego :roll:

alien
27-05-2007, 16:09
ja właśnie pobrałem ten program i zainstalowałem go na dyski
dobrze że jest taką strona jak Arachnea
:)

Andrzej
27-05-2007, 23:27
Cieszę się,że pomysł Wam się spodobał. To dodaje skrzydeł :)
Coraz więcej ludzi się rejestruje w TELE Arachnea. Fajnie, że terraryści chcą być w jednej grupie :) Wszystko zaczyna się od kilku osób, ale kiedyś możemy tworzyć naprawdę potężną sieć. Ja w to wierzę i wiem, że nie będę sam.

Kamil D
28-05-2007, 11:53
Lol
Extra sprawa :shock: Napewno sie zarejestruje

dumel4
28-05-2007, 21:14
co za dużo to nie zdrowo :P dziwny pomysł z tą telefonią, ale czego nie robi się dla dodatkowych pieniędzy, w końcu arachnea musi się z czegoś utrzymywać.... Pewnie znajdzie kilku użytkowników, ale na pewno nie zastąpi skype ;) W każdym bądź razie pobrałem, zaraz zobaczę co to za stwór :D

Gucio8s
29-05-2007, 13:16
Już zasysam ten program, naprawdę super rzecz, będę musiał se kupić mikrofonik :D .

Andrzej
29-05-2007, 23:51
Już zasysam ten program, naprawdę super rzecz, będę musiał se kupić mikrofonik :D .Niedługo powinienem wystawić ofertę na słuchawki z mikrofonami, oraz na bramki VoIP więc co bardziej cierpliwi mogą zaczekać :)

Gucio8s
30-05-2007, 17:08
He He może zaczekam, ale nie jestem pewien :twisted: .