PDA

Pokaż pełną wersję : [Mecenat] Działalność zawieszona?

Lexon
29-05-2007, 12:45
Otóż zgłosiłem się do programu Mecenat 17 V 2007, który niewątpliwie jest bardzo pomocny. Niemniej jednak ku mojemu zaskoczeniu nie dostałem odpowiedzi, czyli nie przydzielono mi opiekuna. I właściwie nie piszę tego tematu aby wytykać innym, że nikt mi nie pomaga - bo tak nie jest, cały czas otrzymuję wyraźną i uprzejmą pomoc od użytkownika tolek306 (którego chciałem w tym miejscu bardzo serdecznie pozdrowić :wink: ) lecz z każdym kolejnym zapytaniem rosną u mnie wątpliwości czy nie nadużywam jego pomocy, bo jednak cierpliwość kiedyś może się skończyć.

Dlatego tez chciałem się zapytać czy program Mecenat nadal funkcjonuje? Czy może teraz za opiekuna wymagane są dotacje w związku z problemami serwisu? Czy może brakuje opiekunów?

Czy może poprostu mój e-mail nie dotarł?

pozdrawiam i czekam na pomoc

LoRd
29-05-2007, 13:51
Witam.

Spotkała nas przykra sytuacja. Do komputera osoby odpowiedzialnej za przydzielanie opiekunów, uzyskało dostęp dziecko. Skasowało ono dane ze zgłoszeniami z ostatniego okresu (około miesiąca).
Wszystkie osoby które wysłały do nas zgłoszenie w tym okresie i czekają na przydzielenie opiekuna, bardzo gorąco przepraszam za zaistniałą sytuację i obiecuję, że już więcej się ona nie powtórzy.
Proszę o ponowne wypełnienie zgłoszeń i wysłanie na adres mailowy mecenatu. Podopieczni zostaną przydzieleni w ciągu 2 dni od ponownego wysłania zgłoszenia.
Opiekunowie są i są chętni do pracy. Działają z pasji i chęci pomocy, a nie za pieniądze. Mecenat nie jest w żadnym stopniu dofinansowywany przez zarząd serwisu.

Bardzo dziękuję użytkownikowi tolek306 za opiekę nad początkującym hodowcą ;-)

Ojczul
06-06-2007, 00:32
ja też się zgłosiłem nawet 2 razy raz przed i raz po przeczytaniu tego tematu i odpowiedzi niema;/ ile dni musze jeszcze czekać?

Lexon
06-06-2007, 10:15
Forum ma przejściowe problemy z osobą przydzielającą opiekunów, i ludzie odpowiedzialni za program Mecenat starają się ten problem jak najszybciej rozwiązać lecz nie wszystko idzie po ich myśli.

Jeżeli pilnie potrzebujesz opiekuna proponuję ci porozmawiać na gg z kimś z moderatorów forum a napewno ci pomogą w doborze opiekuna lub też zajmą się sprawą tak, że otrzymasz opiekuna w najbliższym możliwym terminie.

W sumie mógłbym podać ci gg moda do którego ja się w tej sprawie zwracałem (i otrzymałem opiekuna w przeciągu jednej rozmowy na gg) ale nie chcę aby potem każdy nowicjusz zasypywał go wiadomościami przez co mógłby mieć do mnie żal. A takto jak każdy sam znajdzie moda (oczywiście te osoby które naprawde pilnie potrzebują pomocy opiekuna) do którego ma się zwrócić to może rozbije się się to na 9 modów i nie będzie to tak dla nich uciążliwe.

pozdro

Jimi Hendrix
06-06-2007, 15:34
Ja sluze Pomoca :D
Juz kilku kolega z forum pomagam jak maja jakies problemy i jescze sie nie spotkalem zeby byli niezadowoleni. Dlatego jesli masz problem pisz. Inni rowniez zachecam. GG podanie na dole.

Szopek
11-08-2007, 22:55
Przypominam wszystkim nowym osobom chcącym wziąć udział w Programie Mecenat jako Podopieczni, że działaliśmy, działamy i działać będziemy. Każdy dostanie swojego Opiekuna (co ostatnio było problemem).

Życzę wszystkim nowym jak i starym Podopiecznym wchłonięcia jak największej wiedzy od swoich Opiekunów :wink: