Pokaż pełną wersję : [Punkty]
Wiele jest na temat tego zeby usunąc licznik postów. I pewnie bedzie usuniety niebawem. Dawniej bylo mozna przyznawac pochwały na forum moze by do tego wrocic?? Przynajmniej to cos znaczy i osoby ktore dopiero trafiaja na forum mogly wiedziec kto faktycznie cos wie na temat terrarystyki. Tylko moim zdaniem takie punkty powinni dawac tylko moderatorzy.
Jestem za...
Moze koło nicku lub koło Avarta zrobiło by sie jakąś graficzke czy cos takiego...dla osób ktore duzo sie udzielaja?
Albo tez było jeszcze jhdna fjana propozycja:Koło nicka była by grafika:
Najpierw:Kędziorek
Potem:Lasiodora
Potem:Chromka
Potem:Blondi
Potem :Murinek
Potem stromka albo maculata...
I tak dalej i tak dalej?
pozdro
Dawid_nh
01-02-2007, 20:38
Jestem za...
..dla osób ktore duzo sie udzielaja
chyba chciales powiedziec dla osob ktore lubia pisac bez sensu i powtarzac po innych
Dawid---Nie.Chyba kazdy ma oczy i widzi kto pisze z sensem:)Decydowały by o tym osoby odpowiedzialne za forum...a nie ''szaraki'' :)
Zrozumiałem to tak jak bym to ja pisał bezsensu i sie powtarzał:/
moze zle zrozumiałem:)
Jestem na nie, bez sensu kiedyś to było i leciały pochwały za byle co żeby tylko były.
aTahualpa
01-02-2007, 21:03
Przecież pochwały już raz były na forum i zostały usunięte czyli nie sprawdziły się. Dwa rady nie wchodzi się do tej samej rzeki.
Ale takie coś pomogło by poczatkującym...kiedy by mieli jakis problem to by pisali do tych,ktorzy maja taki pochwały
A nie do takich co sie nie zanja a chcą sie''popisac'' i daja im głupie rady:/
początkujący to zazwyczaj walą posty w jakim popadnie dziale, a nie piszą do użytkowników IMO
Nom nie wiem...
Do mnie pisze duzo osób:)Bardzo duzo
Nom nie wiem...
Wiesz mi to w sumie to obojętne, tyle że zakończy się to pewnie waleniem tymi pochwałami na lewo i prawo za byle co, zamiast tego wolał bym żeby przy nickach było czy to on czy to ona tak jak kiedyś bo czasami można się pomylić.
to cos znaczy i osoby ktore dopiero trafiaja na forum mogly wiedziec kto faktycznie cos wie na temat terrarystyki
Spokojnie :D
Każdy kto tu trafi spokojnie sobie poradzi. Pytania i problemy doraźne napisane w obojętne jakim dziale spotykają się z natychmiastową reakcją użytkowników, a w przypadku złego działu moderatorów którzy przenoszą temat w odpowiednie miejsce i wysyłają PW do użytkownika.
Dodatkowo działa program Mecenat i Grupa Wsparcie które maja za zadanie tropić takie zagubione duszyczki :)
takie punkty powinni dawac tylko moderatorzy.
a może moderatorzy mają dość pracy? :) pozatym nagrody należałyby się tylko tym którzy napiszą piękną, długą, wyczerpującą odpowiedź.. Gdyby punktować odp krótsze niż 10 liniejek, za tydzień wszyscy mieliby po 100 takich pochwał.
Albo tez było jeszcze jhdna fjana propozycja:Koło nicka była by grafika:
Najpierw:Kędziorek
Potem:Lasiodora
Potem:Chromka
Potem:Blondi
Potem :Murinek
Potem stromka albo maculata...
I tak dalej i tak dalej?
A nie lepiej odrazu:
Nowy
Spamiątko
Spamerek
Spamer
Doświadczony spamer
Mega Spamer
Ojciec Spamer
:?:
Punkty, ani coś takiego się nie przyjmie. Jest to zbędne. Tak licznik. Ci co sie udzielają nie patrzą na to, a spamerom nie przeszkadza czy jest licznik, grafiki czy coś tam jeszcze,
Pozdro
Wiesz ile "Jolek" pisałoby do Ciebie gdybyś miał "murinek" pod nickiem? Huhuhu, nie opędziłbyś się, nie ładuj się w to bo nie będziesz mógł iść do sklepu po ziemniaki bo Ci laski będą drogę zagradzały.
Jestem na nie.
ja takze jestem raczej za "nie" i pomysl uwazam za zbedny... na forum jest naprawde duzo informacji, dzieki ktorym kazdy posiadajacy choc troche oleju w glowie wywnioskuje do kogo ma sie zwrocic w ostatecznosci o pomoc... patrzac na wypowiedzi wystarczy tylko napisac na pw do nadawcy prosbe o dokladniejszy namiar i juz... segregujac uzytkownikow na kedziorki i murinki podniesie sie tylko temperatura na forum, a tego i tak czasami nam za duzo...
robert.p.
06-02-2007, 23:47
Chce sie załapac na range "kędziorek"
pliiisssss co mam zrobic??? :D:D
MachineRoad
06-02-2007, 23:48
Więcej spamu! :)
Chce sie załapac na range "kędziorek"
pliiisssss co mam zrobic??? :D:D
musisz sie wyczesać :P
Nie będziemy wprowadzać takiej opcji jak i proponowanych przez Was rang.
Dziękuję za Wasze uwagi.
vBulletin - Arachnea.org