PDA

Pokaż pełną wersję : [Punkty]

Maxtor
01-02-2007, 20:28
Wiele jest na temat tego zeby usunąc licznik postów. I pewnie bedzie usuniety niebawem. Dawniej bylo mozna przyznawac pochwały na forum moze by do tego wrocic?? Przynajmniej to cos znaczy i osoby ktore dopiero trafiaja na forum mogly wiedziec kto faktycznie cos wie na temat terrarystyki. Tylko moim zdaniem takie punkty powinni dawac tylko moderatorzy.

Kamil D
01-02-2007, 20:37
Jestem za...
Moze koło nicku lub koło Avarta zrobiło by sie jakąś graficzke czy cos takiego...dla osób ktore duzo sie udzielaja?
Albo tez było jeszcze jhdna fjana propozycja:Koło nicka była by grafika:

Najpierw:Kędziorek
Potem:Lasiodora
Potem:Chromka
Potem:Blondi
Potem :Murinek
Potem stromka albo maculata...
I tak dalej i tak dalej?

pozdro

Dawid_nh
01-02-2007, 20:38
Jestem za...
..dla osób ktore duzo sie udzielaja
chyba chciales powiedziec dla osob ktore lubia pisac bez sensu i powtarzac po innych

Kamil D
01-02-2007, 20:41
Dawid---Nie.Chyba kazdy ma oczy i widzi kto pisze z sensem:)Decydowały by o tym osoby odpowiedzialne za forum...a nie ''szaraki'' :)

Zrozumiałem to tak jak bym to ja pisał bezsensu i sie powtarzał:/
moze zle zrozumiałem:)

scchizm
01-02-2007, 20:47
Jestem na nie, bez sensu kiedyś to było i leciały pochwały za byle co żeby tylko były.

aTahualpa
01-02-2007, 21:03
Przecież pochwały już raz były na forum i zostały usunięte czyli nie sprawdziły się. Dwa rady nie wchodzi się do tej samej rzeki.

Kamil D
01-02-2007, 21:07
Ale takie coś pomogło by poczatkującym...kiedy by mieli jakis problem to by pisali do tych,ktorzy maja taki pochwały

A nie do takich co sie nie zanja a chcą sie''popisac'' i daja im głupie rady:/

scchizm
01-02-2007, 21:16
początkujący to zazwyczaj walą posty w jakim popadnie dziale, a nie piszą do użytkowników IMO

Kamil D
01-02-2007, 21:30
Nom nie wiem...
Do mnie pisze duzo osób:)Bardzo duzo

scchizm
01-02-2007, 21:35
Nom nie wiem...
Wiesz mi to w sumie to obojętne, tyle że zakończy się to pewnie waleniem tymi pochwałami na lewo i prawo za byle co, zamiast tego wolał bym żeby przy nickach było czy to on czy to ona tak jak kiedyś bo czasami można się pomylić.

LoRd
01-02-2007, 21:46
to cos znaczy i osoby ktore dopiero trafiaja na forum mogly wiedziec kto faktycznie cos wie na temat terrarystyki
Spokojnie :D
Każdy kto tu trafi spokojnie sobie poradzi. Pytania i problemy doraźne napisane w obojętne jakim dziale spotykają się z natychmiastową reakcją użytkowników, a w przypadku złego działu moderatorów którzy przenoszą temat w odpowiednie miejsce i wysyłają PW do użytkownika.
Dodatkowo działa program Mecenat i Grupa Wsparcie które maja za zadanie tropić takie zagubione duszyczki :)

takie punkty powinni dawac tylko moderatorzy.
a może moderatorzy mają dość pracy? :) pozatym nagrody należałyby się tylko tym którzy napiszą piękną, długą, wyczerpującą odpowiedź.. Gdyby punktować odp krótsze niż 10 liniejek, za tydzień wszyscy mieliby po 100 takich pochwał.

Ajron
06-02-2007, 21:02
Albo tez było jeszcze jhdna fjana propozycja:Koło nicka była by grafika:

Najpierw:Kędziorek
Potem:Lasiodora
Potem:Chromka
Potem:Blondi
Potem :Murinek
Potem stromka albo maculata...
I tak dalej i tak dalej?

A nie lepiej odrazu:
Nowy
Spamiątko
Spamerek
Spamer
Doświadczony spamer
Mega Spamer
Ojciec Spamer
:?:

Punkty, ani coś takiego się nie przyjmie. Jest to zbędne. Tak licznik. Ci co sie udzielają nie patrzą na to, a spamerom nie przeszkadza czy jest licznik, grafiki czy coś tam jeszcze,

Pozdro

Raphael
06-02-2007, 23:18

Wiesz ile "Jolek" pisałoby do Ciebie gdybyś miał "murinek" pod nickiem? Huhuhu, nie opędziłbyś się, nie ładuj się w to bo nie będziesz mógł iść do sklepu po ziemniaki bo Ci laski będą drogę zagradzały.

Jestem na nie.

Hanged
06-02-2007, 23:44
ja takze jestem raczej za "nie" i pomysl uwazam za zbedny... na forum jest naprawde duzo informacji, dzieki ktorym kazdy posiadajacy choc troche oleju w glowie wywnioskuje do kogo ma sie zwrocic w ostatecznosci o pomoc... patrzac na wypowiedzi wystarczy tylko napisac na pw do nadawcy prosbe o dokladniejszy namiar i juz... segregujac uzytkownikow na kedziorki i murinki podniesie sie tylko temperatura na forum, a tego i tak czasami nam za duzo...

robert.p.
06-02-2007, 23:47
Chce sie załapac na range "kędziorek"
pliiisssss co mam zrobic??? :D:D

MachineRoad
06-02-2007, 23:48
Więcej spamu! :)

kocik
07-02-2007, 01:16
Chce sie załapac na range "kędziorek"
pliiisssss co mam zrobic??? :D:D

musisz sie wyczesać :P

Andrzej
07-02-2007, 02:05
Nie będziemy wprowadzać takiej opcji jak i proponowanych przez Was rang.
Dziękuję za Wasze uwagi.