Pokaż pełną wersję : [Podkarpacie] najlepiej Mielec lub gdzie indziej..
Pajeczakk
01-02-2007, 22:25
Witam
Chciałem zauważyć że na podkarpaciu nie ma praktycznie giełd pająków itp. ja sam jestem z mielca i chetnie bym pojechał na taką giełde albo gdyby ona była w mielcu to nie musiał bym jechać sądze że napewno by było zainteresowanie taką giełdą i kto wie może by sie rozprzestrzeniła i by była dość popularna chciałem zapytać kto z podkarpacia mielca albo i skondś dalej byłby zainteresowany taką giełdą może ktoś wie gdzie można ją zorganizować piszczie swoje propozycje :)
popieram,malopolska i podkarpacie sa trohce odciete od gield:/
Dawid_nh
04-02-2007, 20:59
no tak z malopolski do katowic to naprawde odleglosc nie do przejechania :D
no tak z malopolski do katowic to naprawde odleglosc nie do przejechania :D
Z kraka do swion jest taka sama odleglosc jak z Opola do swion ;) dla chcacego nic trudnego. Pociagi sa, samochody i autobusy tez. Jak komus zal kasy na bilety to jego sprawa.
Pajeczakk
12-02-2007, 11:30
Jak komus zal kasy na bilety to jego sprawa.
Nie jest mi żal na bilet z samego Rzeszowa do Wrocławia naprawde jest daleko i nie chodzi mi o to że nie chce mi sie jechać czy jak powiedziałeś "żal jest mi kasy na bilet tylko skoro terrarystyka sie powieksza jest wieksze zainteresowanie tym to czemu nie może być kolejnych giełd a nie ciągle w tych samych miejscach ? może w innych cześciach polski cieszyły by sie wiekszym zainteresowaniem i były by bardziej popularne.
niezly pomysl ale moze Rzeszow
Pajeczakk
10-03-2007, 12:10
Rzeszów też jest dobry, ale czy znałbyś jakieś miejsce, gdzie można by ją urządzić?
W Rzeszowie są giełdy akwarystyczne wiec moze by sie dało połaczyc akwarystyke z terrarystyką kto wie ...
szpaku_pl
10-03-2007, 23:22
Jestem za giełdą w Rzeszowie... może podpromie ??
Akwarystyczne gieldy sa na Drabiance w klubie "Metalowiec" moze tam by sie udało zorganizowac :wink:
szpaku_pl
10-03-2007, 23:55
Ta jak w klubie metalowiec to jeszcze bym wyobijany z tamtąd wyszedł ;]
A tam gadasz, czesto tam jestem i jest spokojnie :)
Pajeczakk
01-04-2007, 15:41
w rzeszowie była we wrześniu chyba jakas duza giełda o ile sie nie myle ? nie wiecie czy w tym roku bedzie tez ?? ps. ktorego jest wystawa dla psów w rzeszowie ??
newblood
03-04-2007, 00:42
Była była na Podpromu :lol: :lol: :lol: uwaga było bardzo duuuużo pajaków, kędzior, 2 x parahybana, smithi , cambri, brachypelma sp. koło L2 przechodząca wylinke na pustyni, chromka i genia w gablotce za 110 zł :lol: hmm no i chyba tyle tej ogromnej wystawy pająków :P
bloodyfox
08-04-2007, 13:16
ja też jestem za Rzeszowem\ tam na pewno było by zainteresowanie bo i duże miasto i w centrum regionu, a może pomiędzy Rzeszowem i Krakowem, np w Dębicy lub Tarnowie też by głupio nie było. najlepiej wydaje mi sie przy jakimś główniejszym szlaku kolejowym, co by dobre połączenie było. Pozdrawiam i nasłuchuje wieści o jakiejś imprezie (czytaj: giełdzie) na podkarpaciu.
a może okolice sandomierza stalowej woli i tarnobrzega?
Ja byłbym za, a co do miejscowości, gdzieś na Podkarpaciu :) może gdzieś w centrum bardziej może najlepiej właśnie byłaby Dębica ze względu na połączenie kolejowe, choć no Rzeszów nie jest też złym pomysłem.
Rzeszow to chyba najlepsze miejsce :P centrum podkarpacia.. a co do Mielca jak ktos ma jakies pajaczki na sprzedaz niech pisze.
newblood
08-08-2008, 20:45
OMFG ... temat z tamtego roku xD - IMO na Podkarpaciu nic nie wypali, szkoda zachodu
szkoda zachodu
Zachód dużo nie straci :)
btw: giełda to nie hop siup.
Piszecie tak jakby to było wyjście na piwo.
Odkładać kasę brać samochód i walić na śląsk.
vBulletin - Arachnea.org