PDA

Pokaż pełną wersję : [A] Wilczek32

adamhog
01-02-2007, 23:03
Pozytyw
Dostałem nie te gatunki które zamawiałem, ale w końcu sprawa została wyjaśniona, a pieniądze zwrócone.

puaru
02-02-2007, 15:05
Edit:
sprawa wyjasniona pieniazki zwrocone.

Theris
03-02-2007, 00:52
Jak wyżej kupiłem smithi a okazał się Nhandu coloratovillosus - ładne przeobrażenie:D
ale no cóż on wyjechał, pewnie nie wróci......

///Niezmiernie trudno jest wyrobic sobie dobrą opinie a łatwo popaść ukogoś w niełaskę jednak najtrudniej jest potem zmyć z siebie brzemie oszusta, temu Panu się udało :)
dlatego
110%Pozytyw
(wszystko wyjasnione i pieniądze zwrócone:)

PP_terra
11-02-2007, 20:06
potwierdzam, mnie oszukał na grubą sumkę, ale mam nadzieję i poważne zamiary spotkać się z nim i sprawę "przedyskutować"

puaru
11-02-2007, 20:44
EDIT: Wyjasnione :]

Ciumek1918
13-02-2007, 14:05
POZYTYW

Jak dla mnie to jest to dobry sprzedawca jeszcze mnie nie oszukal kupowalem u niego nhandu i emilie..emilie juz mialem na L5 miala kolorki i wszystko fajnie ale zdechla mi niestety przy nastepnej wylince:(

robert.p.
13-02-2007, 19:08
Z tego co wiem,to wcale nie wyjechał,bynajmniej tak słyszałem w "kołach dobrze poinformowanych" :) Podobno to taka sciema tylko.
Choc oczywiscie moge sie mylić.
Jakby mnie ktoś wyrolował na jakąs sporą sumke to bym kupił bilet do jego domciu :)

paszczu
20-02-2007, 00:28
----
Sprawa wygląda obecnie tak:
wilczek32 napisał do mnie PW, w której zobowiązuje się do przelania kwoty za którą został zakupiony ptasznik, a chromatusa, który wyrósł z 'emilii' mam sobie zostawić jako gratis. Pieniądze mają zostać przelane pod koniec przyszłego tygodnia lub na początku następnego (tzn. pewnie następnego po przyszłym :wink:).
Stay tuned.
---
30.03.2007
Wilczek32 przelał pieniądze na konto.

I jeszcze uwaga dla ludzi mocno zdziwionych obrotem sprawy: rozumiem, że WAM się dobrze współpracowało z wilczkiem - ale przyjmijcie do wiadomości że MNIE (i jeszcze wiele innych osób) po prostu oszukano. Możliwe, że to był kolega, wspólnik czy ktoś z rodziny czy Bóg wie kto jeszcze - nie wiem i nie mam jak tego sprawdzić. I szczerze mówiąc mało mnie to interesuje. Za konto odpowiada sprzedający i to do niego i TYLKO do niego mogę mieć pretensje.

Saddam
24-02-2007, 15:35
Ja kupilem u niego smithiego L1/2 i mam nadzieje ze to jest wlasnie to czego chcialem!To moj 1szy pająk więc nie wiem-moze bc podobny do jakiegosc innego ale raczej tutaj nie było wałka!!!

Saddam
24-02-2007, 16:17
DOWÓD NA TO ZE ZNAJDUJE SIE POZA GRANICAMI KRAJU:
http://www.reptileforums.co.uk/other-reptiles-exotics-pets/20460-my-animals-poland-2.html

http://www.giantspiders.com/forum/viewtopic.php?p=15728&sid=760574fe226ec53572632a0a29aaee75 (eksport do chin)
BĄDŹ OSZUKUJE RÓWNIEŻ ZA GRANICĄ

i prywatna strona na fotosik.pl:
http://www.wilczek32.fotosik.pl/

TYLKO TAK DLA OGÓLNEJ WIADOMOŚCI

wilczek32
24-02-2007, 17:53
Witam wszystkich...Niestety piszę dopiero teraz ponieważ od 4 miesięcy nie miałem internetu.Chciałbym wyjaśnić,że nikogo nie chciałem oszukać!!!!!Dlaczego sprzedawałem zwierzęta przez tyle czasu na Allegro i wszyscy byli zadowoleni...na pewno nie palił bym mostów za sobą!!!Pająki które były sprzedawane były sprowadzone z Czech i albo były podstawione inne gatunki albo też mój były kolega któremu powierzyłem przed wyjazdem wszystkie swoje zwierzęta popodstawiał inne pająki-trudno mi jest to stwierdzić.Jest mi bardzo przykro,że tak się stało i chciałbym wszystkich za to przeprosić-poszkodowanych zapraszam do pisania na moj e-mail raz6@interia.pl a ja postaram się to jakoś wszystkim wynagrodzić.Sprzedałem setki jak nie tysiące zwierząt przez prawie 2 lata mojej kadencji na Allegro i wszyscy byli zadowoleni-to czasu tych nieszczęsnych Brachypelm....Jeszcze raz wszystkich przepraszam,i zapraszam do pisania na moj e-mai raz6@interia.pl
wilczek32

newblood
05-03-2007, 01:31
dziwne, Kupowałem u Tego Pana takie pająki jak B.boehmei , P.irminia, A.avicularia, A.geniculata i każdy jest takim jakim powinien być jak dla mnie 100% pozytywów miły kontakt i zawiadomienie o nowych ofertach

zabolo1
10-03-2007, 12:01
Kupiłem u Pawła 2 smithi, rosea, chromatus i jeszcze parę innych pajączków i wszystko jest okey. Wszystkie pajączki są już po L6-L9, bardzo ładnie wybarwione. Pozdrawiam.

o-o0o-o
11-03-2007, 03:06
Witam
Kupowalem Zwierzeta wiele razy u Pawla i nigdy nie bylo zadnych problemow. Zazwyczaj jezdzilem do Czestochowy a raz nawet Pawel przywiozl mi zwierzaki przejezdzajac przez Wloszczowe. Wszystko okazywalo sie byc tym czym byc mialo i nawet pare dni przed jego wyjazdem kupowalem smithke l2 i oczywiscie okazala sie byc smithka. Pozdrawiam

apogeum
11-03-2007, 18:30
Jestem właścicielem konta na allegro Apogeum99 nigdy z tego konta niekorzystał nikt poza mną więc wszystkie insynuacje że mam coś wspólnego z kontem Wilczek32 są bzdurne. Z doświadczenia wiem iż czasami takie rzeczy mogą się zdarzać a użytkownik Wilczek 32 ciezył się dobrą opinią . Radze więc przed utopieniem kogoś w bagnie podjąc próbe wyjaśnienia sytuacji gdyż może się okazać że że cała sytuacja ma zupełnie inny wymiar. Jeżeli sytuacja się wyjaśni to dobrze czego życze "Wilczkowi" jeżeli nie to dopiero wtedy można rzucać jakieś zarzuty. Pozdrawiam Piotr Piekarski

ARANEUS
16-03-2007, 14:18
Mnie też wyrolował. Z B.emilek rosną mi chyba B.vagans, a z B.boehmei i Nhandu kędziory prawdopodobnie. Facet ma tupet. To że kilka osób miało szczęście i je nie oszukał to go nie rozgrzesza!!! Najgorsze że odsprzedałem kilka sztuk innym ludzią gdy były L2 i teraz sam mogę mieć przez gnoja problemy. Jak ktoś jedzie do Częstochowy (rodzinę pewnie czasem odwiedza) lub do Birmingham by z nim "pogadać" to dorzucę się na bilet.

Michallewczuk
16-03-2007, 14:41
Nie łaska zajrzeć do regulaminu i parę postów niżej ?
http://www.arachnea.org/viewtopic.php?t=1200&start=0

Kamil D
16-03-2007, 17:33
Z tego co wiem to koleś wyjechał do Andgli...a przed wyjazdem robił takie wałki

Michallewczuk
16-03-2007, 18:27
Z tego co wiem to Wilczek przedstawił w podanym linku swoje zdanie i nie ma sensu w kolejnym temacie wałkować tego samego.