Pokaż pełną wersję : [F][G]kolczykos/[A]Terrarek
POZYTYW !
Polecam w 100%! Miły kontakt, idealnie zapakowane przesyłki, zawsze gotowy do pomocy i udzielania rad.
Pozytyw
Wszystko ok. Interesy można robić w ciemno.
ge er be ero
06-02-2007, 14:51
POZYTYW, ornatka hasa jak szalona :twisted:
POZYTYW!
Ornata dotarła do mnie cała i zdrowa! Nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń. Bardzo dobry kontakt i niskie koszty transportu. POLECAM!!!
POZYTYW
Wszystko w porządku :) Ornata przyszła cała i zdrowa :)
:!::!::!::!::!::!::!: BARDZO POLECAM :!::!::!::!::!::!::!:
WIELKI POZYTYW !!!!!!!!!!!!!!!!!
Oto zakupiona ornatka : http://www.arachnea.org/viewtopic.php?t=3830
Wysmienicie zapakowane :)
Po prostu swietnie.
StreetballWro
15-03-2007, 17:15
Wielki pozytyw, kupilem pajaczka, dolecial caly zdrowy, polecam !
pawelasek
24-06-2007, 16:39
Koles o nicku allegro terrarek to jeden wielki oszust ! Nie kupujcie od niego żadnych ptaszników ! Pisze fajne opisiki na swoich aukcjach nic więcej, to tylko podpucha.
Podam na moim przykładzie:
Kupiłem od niego Haplopelmę lividum L4 tego samego dnia wysłałem pieniądze na jego konto, które otrzymałem w mailu zwrotnym allegro. Czekałem 2 tygodnie, aż w końcu dotarł do mnie .... otwieram kliszówkę a tam lividum z podkulonymi nogami, myślę pewnie się boi położyłem go na zwilżony papierowy ręcznik i zostawiłem na pare minut, lecz był już tak sztywny i przesyszony że nie dało rady już go ocalić.
No i od tego się zaczęło ! Napisałem , że chce nowego pająka albo zwrot pieniędzy , wczesniej dobrze opisałem sytuację. Odpisywał mi tylko, że to nie jego wina, że kasy mi nie odda i nie ponosi odpowiedzialności bo jak go wkładał do kliszówki to jeszcze żył. Podkreślę, że w kliszówce znajdował się jedynie skrawek papieru toaletowego twardego i suchego jak pieperz, a w opisie aukcji zapewniał HUMANITARNY TRANSPORT. Zgłosiłem całą sprawe na allegro i czekam .... . Ale zauważyłem niestety po czacie że nie jestem pierwszą ofiara tego oszusta. Jednemu allegrowiczowi wysłał 5 czarnych wdow menavoldi oczywiście martwych.
Także uważajcie na oszustów z allegro nie dajcie się nabrac na tanie opisiki , sprawdzajcie jego komentarze i opinie na tym forum !
Ogólnie to nie jest źle, w ciągu tych 2 tyg. zakupiłem ok. 25 pataszników z czego tylko 1 transakcja była nie udana, no ale zawsze znajdzie się jakiś typ tak to już w świecie jest niestety :/
Od terrarka (tudzież Koclzykosa) kupiłem kilka pająków. Nigdy nie miałem najmniejszego problemu. Pajączki przychodziły żywe i w doskonałej kondycji. Jak sam napisaleś, czekałeś 2 tyogdnie. Może tyle czasu szedł list do Ciebie? Jak papier jest twardy i suchy, to znaczy, że kiedyś był mokry (widziałeś kiedyś papier nigdy nie moczony, żeby był twardy?). Jak dla mnie, to wina poczty. Poza tym: Wysyłka na odpowiedzialnosć kupującego! Jesli udowodnisz mi, że przesyłka odemnie była nagannie zapakowana- zwrot pieniedzy za pająka!!! Ja jakoś nie doświadczyłem złego pakowania ze strony tego sprzedawcy. Jak dla mnie, to jest po prostu wina poczty polskiej-przesyłka szła 2 tygodnie.
vBulletin - Arachnea.org