PDA

Pokaż pełn± wersję : [Strona WWW] Makro fotografia - proszę o ocenę strony i mał± pomoc

arczi79
22-06-2007, 14:54
Witam.

Na razie tylko na darmowych serwisach hostingowych działam... ale planuję w końcu wykupić płatny hosting (co chyba zrobię już niebawem - bo na tym obecnym serwisie yoyo ponownie zaczyna brakować mi miejsca, a jest to już mój drugi taki serwis)

Nie mniej, interesuję się fotografi±, ostatnio szczególnie fotografi± makro. W celu prezentacji własnych zdjęć mam tak± mał± stronkę:

http://www.arczi79.yoyo.pl

Bardzo proszę Szanownych Forumowiczów o ocenę i subiektywne opinie (s± też paj±ki)
Druga moja pro¶ba - może kto¶ pomoże mi w identyfikacji paj±ków z galerii?

UWAGA - serwis hostingowy yoyo to prawdziwy ¶limak, czasami strona się nie otwiera lub trwa to chwilkę... o niektórych porach dnia jest lepiej... :(

Pozdrawiam.

Kamil D
22-06-2007, 17:37
UWAGA - serwis hostingowy yoyo to prawdziwy ¶limak, czasami strona się nie otwiera lub trwa to chwilkę... o niektórych porach dnia jest lepiej... :(

Pozdrawiam.
Da sie zobaczyc :?

arczi79
22-06-2007, 19:26
Dudo-x - cieszę sie że chociaż Tobie sie udało... ja dzisiaj cały dzień mam jakie¶ problemy :( Trzeba będzie się rozejrzeć jednak za jakim¶ płatnym hostingiem :(

Pozdr.

grubby_m
04-07-2007, 22:13
podobala mi sie Bożenka a makro z czego robiles??

arczi79
12-07-2007, 01:21
Makro robię Canonem 350D + KIT + Helios 44m-2.