Pokaż pełną wersję : [I] www.iguana-iguana.pl
Kupował ktoś? jakieś opinie?
ja kupowalem ale osobiscie bylem u nich w sklepie. co do wysylki to nie mam pojecia jak pajaki sa zapakowane.
a dobre warunki mają w sklepie? chodzi o pająki w terra.
powiem tak sklepik jest malutki w terra to widzialem jaszczurki a pajaki wieksze byly w plastikowych pojemnikach. mlode oczywiscie w kliszowkach w sklepie temp wysoka:) mysle ze to solidna firma
Ok dzięki za info i linka, skusiłem się na zakupy, jak dojedzie kurier napisze co i jak z pakowaniem itp.
to czekamy na opinie:)a mozna spytac co zakupiles?
Ja u nich zamawiałem terraria, polecam w 100%
zaor100 chrome i elegansa.
Ja kupowałem juz nie raz i nie moge powiedziec złego słowa na iguane.Polecam w 100%
Pozdrawiam
birel
POZYTYW.
Zarówno kontakt ze sklepem jak i pakowanie pająków bardzo dobre, wszystko przebiegło szybko i sprawnie pajączki doszły żywe, polecam.
kupowalem osobiscie i...
w sklepiku choc scisk.. mozna tam znalesc baardzo duzo rzeczy:D male pajaczki w kliszowkach na regale(ogrzewanym) wieksze pajaki w pudelkach(widac ze zadbane) wlasne hodowle karmowki... teraz tylko tam kupuje.... :)
Byłem tam osobiscie i pajaki ładne i zadbane obsługa tez bardzo miła kupowałem myszki pajaki zjadły i zyją do teraz wiec polecam :!:
Bylem w ich nowej siedzibie, jeszcze nie wszystko tam maja, ale wybor juz spory.
POZYTYW!
Za swierszcze i ogolne wrazenia :).
Minelo pol roku od moje ostatniego postu tutaj i uwazam ze warto odswiezyc :).
Bywalem w Iguanie nie raz i nie dwa. Kupowalem rozne rzeczy- od karmowki, przez ptaszniki, faunaboxy i mrozone sczurze oseski :). Niezmiennie dobry kontakt i mila atmosfera. Ceny jak to w sklepie, leciutko zawyzone, ale nie wszystkie towary, a i roznice raczej niewielkie, taniej mi wychodzi przejechac sie do Nich niz kupowac z wysylka :).
robił ktos interesy z tym panem???
a prefix gdzie? Napisz gdzie znalazłeś tego sprzedawcę. /LoRd
Pewnie chodzi Ci o Allegro. Wiem, że mają sklep w Poznaniu "Iguana" i sam brałem od nich osobiście Avi młode L1, karmówkę, podłoże itp. i nie mogę powiedzieć o nich złego słowa. Ale jak na Allegro sie wywiązują z obowiązków sprzedającego to nie wiem, ale podejrzewam, że tak samo profesjonalnie jak w sklepie.
corey_taylor
13-04-2008, 23:35
Tak, to sklep Iguana. Możesz spokojnie robić z nimi interesy.
vBulletin - Arachnea.org