Pokaż pełną wersję : [Spotkanie] Kuj pom
Przydałoby sie zorganizowanie jakiegoś spotkania bo ostatnie było super wiec jak będzie ?
Najchętniej parodniowe :P bo autobusy itp psują zabawę
Jestem jak najbardziej za :). Ludzie pokażmy że na dalekiej północy coś się dzieje.
Panowie...
Chwileczke, dajcie studentom zdać sesję ;)
W Toruniu deklarowałem coś takiego zrobić ale powoli, wszystko po kolei i bez stresu.
Na pewno jest pomysł wyprawy na domki nad jakieś jeziorko ale obmyślaniem misternych planów będzie można zająć się jak skończy się sesja ;)
Powoli, spokojnie, bez pośpiechu - wódka nie ucieknie 8)
no tak zapomniałem o studentach....
Ale szkielet spotkania można by było podać tutaj domki są super pomysłem ale jakoś wątpie że to się uda (może będę miał miłą niespodziankę jak to wypali) :P
No to panowie.... Jakieś terminy?
no tek koło 12-15 pasuje :P
Czas ruszyć temat, żeby pomysł nie zdechł :P
http://terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?p=582202#582202
Do dzieła!!
Może ludzie z dalszego pomorza też się ruszą?
Jak macie jakieś pomysły co do lokalizacji to pisać!
Narazie Aśki Borówno prowadzi :P
Popytam sie tu i tam o miejscówki nad jeziorami :P ale atrakcje też musimy zorganizować :P
http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?topic_view=threads&p=582628&t=178637
Hmm jeślibyśmy chcieli się integrować z pomorzem to przychodzi mi do głowy grudziądz (konkretnie rudnik) jest to kawałek drogi z torunia (a co dopiero z bydgoszczy) ale oczywiście dostosuje się do Was. :wink:
witam ja proponuje sitnica fajny osirodek wypoczynkowy jeziorko donki rybki ja sie zwami niezabiore ale podżucic pomysł moge niedaleko rypina tojest
witam jestem tu od niedawna i szukam kogoś z okolic Bydgoszczy (jestem ze Świecia ) tez chętnie bym gdzieś się spotkał tyle ze sam nie wiem jak z czasem ale na pewno chcialbym wpaść na jakąś gielde tyle ze na pomorzu bo wyjazd na poludnie nie bardzo mi pasuje nie wie ktos czy bedzie cos organizowane wlasnie na pomorzu ?. jesli post w nieodpowiednim miejscu to przepraszam ale nie wiedzialem gdzie napisac :)
vBulletin - Arachnea.org