Pokaż pełną wersję : [Objawy zapłodnionej samicy ??]
I tutaj mam pytanie jak wygląda, zachowanie i jakie objawy ma zapłodniona samica??
//Proszę stosować Tagi w tematach - Szopek
Zacznie jeść, stanie się agresywniejsza. 8)
No moja po dopuszczeniu kolo 5 razy z samcem ,dalej spokojna i nic niechce jeść dlatego pytam bo na kokon jestem przygotowany a ona dalej taka jak była :| samiec za każdym razem sie napełniał
matise12
09-07-2007, 16:53
Ty masz napisane na dole vagans samiec l10 jak z tym samcem dopuszczasz to przecież nie możliwe może sprobuj jeszcze raz ale nie z l10 jak z nim dopuszczasz tylko l12
Czy ten samiec, którego dopszczczałeś ma bulbusy?
Ma bulbusy i sie napełniał wiedz jest dorosły a L10 napisałem bo przeszed umnie 3 wylinki a niewiem ile miał wczesniej bo go dostałem jako L7 ale gosciu niebył pewny
Aha, no to wszystko w porządku. Zobaczymy co z tego będzie. :D
No zobaczymy mam nadzieje że sie uda uzyskać pierwszy kokon :) właśnie czy samica po zaplodnieniu staje sie taka niemrawa bo moja ciągle siedzi w jednym miejscu :)
matise12
09-07-2007, 17:20
Samica przed kokonem zaczyna robić masę pajęczyny tak jest przeważnie robi se agresywna i cały czas spożywa pokarm.
No mogli by mu ostrzezenie dac :| cos sie mojej pani hyba pomieszało hyba jednak udała sie kopulacja :D takiej agresywnej jeszcze jej nie widzialem od wczoraj nawed wody nie pozwala sobie wymienic :)
matise12
10-07-2007, 17:11
To życzę ci i jej pełniutkiego i zdrowego kokonu.
No i po tylu oczekiwaniach samica właśnie składa kokon :D
x_warrior
07-06-2008, 14:47
To sobie teraz papierki kołuj, ... i udanej sprzedaży :]
x - nie mów hop... Trzeba jeszcze kokon inkubować.
x_warrior
07-06-2008, 18:08
x - nie mów hop... Trzeba jeszcze kokon inkubować.
Z góry zakładam że wszystko będzie ok., brak pleśni, wyschniętych jajeczek itp :)
Kokon zostaje u samicy :) wilgotność ma tak że wszystko będzie cacy odkąd siedzi w tera od roku nigdy pleśni nie było tak że jestem dobrej nadziei na potomstwo :D
vBulletin - Arachnea.org