PDA

Pokaż pełną wersję : [Dyb0ch]=[YourNightmare] UWAGA!!


newblood
05-02-2007, 14:22
http://www.allegro.pl/item163883068_chromatopelma_cyaneopubescens_samicz ka_bcm.html
Koles dalej oszukuje.. kolejna jego aukcja
NIE POLECAM !!

Kamil D
05-02-2007, 15:27
Tutaj rownież sa jego aukcje:)
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6073129

kolczykos
06-02-2007, 01:12
najgorsze jest to, ze ta chromka została mi ukradziona:/

Dawidow
06-02-2007, 17:20
A można wiedzieć na czym oszustwo polega? bo w temacie nie jestem :roll:

LoRd
14-02-2007, 03:52
Dawidow: ten koles oszukał już kilkoro użytkowników tego forum. Płacili za pająki a później słuch po kolesiu ginął. Ostatecznie Andrzej dla sprawdzenia wysłał pieniądze za parahybankę której też nie dostał. Wynika z tego jednoznacznie że to oszust i nie warto robić z nim jakichkolwiek interesów.

birel
14-02-2007, 15:46
najgorsze jest to, ze ta chromka została mi ukradziona:/

A z tego co widze to moją blondi już sprzedał albo znów kogoś w konia zrobił, bo jak ostatnio widziałem jego aukcje to była za 170zł ta blondynka więc nieźle zarobił na tej blondi. :?

Pozdrawiam
birel

-seraph-
18-03-2007, 03:01
No a jak wygląda sprawa z punktu widzenia prawa? Czy był ktoś z tym na policji? Ja miałem problem z allegrowiczem ( z tym, że z tonerem do drukarki) i tutaj się okazali pomocni. Odzyskałem kaskę.

Kamix
25-03-2007, 14:38
Witam. Ja też zostalem oszukany przez tego użytkownika... kupiłem od niego 2 b. smithi l2 za 20 zloty ktore okazaly sie byc kędziorkami... nie mam z nim kontaku. Wszystko przepadlo :(

mpx
25-03-2007, 14:42
Nie można coś z tym zrobić?? Zgłosić do zarządu allegro czy coś?

kolczykos
25-03-2007, 16:19
Ciekawe jest to, ze mam kontakt do jego rodzicow, ale oni raczej nie zrobią nic w celu wyjaśnienia sprawy....

Andrew
27-03-2007, 17:43
Witam. Ja też zostalem oszukany przez tego użytkownika... kupiłem od niego 2 b. smithi l2 za 20 zloty ktore okazaly sie byc kędziorkami... nie mam z nim kontaku. Wszystko przepadlo :(
na takich to ino ip zebrac i **********//Przemoc jest na forum niedopuszczalna. Pierwsze i ostatnie osrzezenie! za coś takiego
2 Kedziorki by kosztowaly 6 zl a on sprzedal za 20 =/ cozaa

P.S
Wie ktos gdzie on mieszka ? :)

Kamil D
27-03-2007, 17:46
51%--Lębork

kolczykos
27-03-2007, 17:48
W Lęborku.

mieczu
28-03-2007, 10:36
Andrew:
Raczej Kamix nie chodzi o kase ale o to ze wlozyl duzo staran i czasu w to by miec piekne smithi a tu takie cos teraz. wiesz 14 zl to jeszcze nie majatek...

UfeQ
01-04-2007, 21:23
Potrzebuje IP tego całego oszusta.
Bo byc moze straci on swoją posade w ... (nie ważne gdzie)

Piotrek lubin
10-04-2007, 02:04
Znowu afera ze shmitokędziorkami, już wcześniej był taki cfaniak co niby shmiti sprzedawał, a okazywały się kędziorami... współczuje ludziom, którzy kupowali po 20 sztuk ;/

kolczykos
05-06-2007, 18:08
Dyb0ch ZNÓW DZIAŁA!!
http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=169423

Kamil D
12-06-2007, 13:31
ale jego chyba na tcp tez mieli zablokowac :?