Pokaż pełną wersję : [A]bessi0
Serdecznie przepraszam, jesli ten sprzedawca okaze sie kims z forum, ale musze sie upewnic :).
Jako, ze bywam dosc czestym gosciem ostatnio w tym dziale mam pytanko.
Czy sprzedawca z allegro, bessi0, jest godny zaufania? Gdyz wystawia fajne pajaczki, o ktore mam ochote powalczyc. Wole sie spytac, niz dac sie ocykac.
Ale ja glupie pytania ostatnio zadaje :roll: .
To dam na koniec chociaz jakies przeslanie oswiecone: "Kochajcie bliznich" xD.
bessi0 to nie koles tylko dziewczyna ;-)
Robilem z nią interes i wyszło super więc polecam. Troska o zwierze jest u niej na pierwszym miejscu!
Dzieki bardzo za pozytywna opinie. Zapraszam takze na drugie forum, gdzie moze Pan sie takze zorientowac co do mojej osoby:) http://terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=138936
Pozdrawiam,
Anka (Bessi0)
Po poscie LoRda nie mialem juz zadnych watpliwosci, i juz zalicytowalem na Pani aukcji :). I prosze nie miec mi za zle tych watpliwosci, ale zbyt czesto ostatnio czytam o jakis przekretach czy na forum, czy na allegro.
Po zakonczeniu transakcji edytuje posta (chyba ze ktos mnie przebije).
POLECAM!
Bylo troszke roznych problemow natury losowej, ale ogolnie to z transakcji przeprowadzonych z Pania jestem bardzo zadowolony :D .
POLECAM w 100%
Tranzakcja przebiegła szybko, sprawnie i bez problemowo. POZYTYW
POZYTYW 100%
Bardzo polecam !!! Paczuszka bardzo dobrze zapakowana ! JESZCZE RAZ POLECAM !! :)
Pozdrawiam.[/b]
PandaFaka
20-03-2007, 22:20
100% POZYTYW
Miły i dobry kontakt, szybka wysyłka, pająki dobrze zabezpieczone. Polecam ;)
Robiłem z tą Panią interesy i POLECAM :!: :!: :!: :!: :!:
paluch1591
28-03-2007, 01:05
POZYTYW!!!
Wszystko sprawnie i szybko, pajączki zabezpieczone świetnie.
POLECAM!!!
Ice Mistic
05-04-2007, 20:08
POLECAM !!! Jak najbardziej zasluzony pozytyw !!!
matthieu
25-09-2007, 01:24
Ja rowniez polecam p. Annie (bassi0)
Kupilem kilka szt. naprawde polecam
100 % POLECAM !!!!!!!!!
pozdrawiam matthieu;-)
Tan-Kian
25-09-2007, 14:28
Ja również polecam od bessi0, mam od niej połowę pająków.
dorzucam sie --- POLECAM W 100% --- i przy okazji pozdrawiam
Polecam
Brałem E.cyanognathus i A.geroldi na giełdzie w poznaniu
patryk_xx
27-09-2007, 21:17
Ja z bessi0 robilem juz 2 interesy i wszystko ok :)
UnnamedPlayer
28-09-2007, 19:32
Ja także POLECAM :) Brałem kilka pajączków i wszystkie dojechały w doskonałej kondycji i profesjonalnie zapakowane :)
Kupilem od niej mojego 1 pajaka (Chtomke) i wszystko ok. Szybko, miły kontakt, pajak dotarl caly i zdrowy... tylko jedna sprawa mi sie nie podoba.... nie dostalem komenta za aukcje ale poza tym wszystko jak najbardziej ok :)
Dawid MWO
29-10-2007, 23:43
POLECAM !! Pajączki były bardzo dobrze zapakowane. Szybka wysyłka.
Kupiłem niedawno B. auratum Polecam
Jak najbardziej zasłużony pozytyw. Pająki całe i zdrowe i co ważne po super cenach. Pozdrawiam;)
terra_mar
31-10-2007, 02:52
Naturalnie POLECAM, dokonuję u Anny zakupów od dłuższego czasu. Zawsze wszystko jest OK. Szybka wysyłka, perfekcyjne pakowanie, a co zawsze zachęca do ponownego powrotu to b/dobry kontakt w każdym wydaniu. Pozdrawiam moją ulubioną sprzedawczynię :)
czaplin89
19-11-2007, 22:54
Pełen Pozytyw :d:d:d
genius12
24-11-2007, 21:47
2 razy kupowałem u niej pajączki. Powiem tyle max zadowolenia, pajączki docierają szybko i są bardzo dobrze zapakowane, jak jest zimno starannie pająki zapakowane są w steropian gazety i folie aluminiową. Wielki POZYTYW
Ja również polecam, G. Rosea + gratisowy vagansik dotarł calutki i zdrowy. POZYTYW!
mareczek760
29-11-2007, 22:55
Pozytyw ;d
vBulletin - Arachnea.org