Pokaż pełną wersję : Już nigdy więcej Hyde Parku?
Tak, to prawda - Serwis Arachnea w dniu dzisiejszym (a raczej nocy) rezygnuje z działu
Hyde Park!
Pomyślicie sobie, że to straszne. Jak oni mogą to robić? HP to integracja Użytkowników,
dział gdzie można porozmawiać na luzie, zapytać o dowolną sprawę i rozerwać się. Tu
ludzie się poznają, opowiadają o sobie, czymś się dzielą i jest fajnie... I tego ma już
nie być w Serwisie Arachnea?
A kto mówi, że ma tego nie być? Ja na pewno nie :) A jeśli nie, to co w takim razie
kombinujemy?
Serwis Arachnea jako pierwszy serwis terrarystyczny ma zaszczyt i olbrzymią przyjemność
zaprosić Cię do Serwisu Arachnomania.pl - do Serwisu poświęconego w całości integracji,
zabawie, rozmowie, poznawaniu się wzajemnie, spotkaniom... od Was będzie zależeć w którą
stronę ten Serwis się rozwinie. Już dzisiaj możesz rozmawiać z innymi na chacie i na
luźnym forum, możesz umieszczać tu swoje zdjęcia aby inni mogli Cię lepiej poznać,
możesz szukać znajomych poprzez doskonałej jakości mapę - bazę terrarystów, możesz
zamieszczać różne ciekawe pliki lub je dla siebie ściągać, pisać i czytać ciekawe
artykuły i wiele innych fajnych rzeczy - wejdź na http://www.arachnomania.pl i sprawdź,
co dla Ciebie przygotowaliśmy.
Arachnomania to Serwis w całości przygotowany przez dwóch naszych Użytkowników -
Blackmana i aTahualpę. Gdy ja to zobaczyłem, to osłupiałem - udało im się
zmaterializować moje marzenia. Już się tam zarejestrowałem i liczę na to, że Ty też
dołączysz do grona Arachnomaniaków - czekam tam na Ciebie!
Pamiętaj - http://www.arachnomania.pl - zaproś też swoich znajomych - im nas więcej, tym
będzie ciekawiej.
No i nie gniewaj się, że na Arachnea.org zniknie HP - dzięki temu postawimy na większa
jakość. Nic już tu nie będzie nas rozpraszać i skoncentrujemy się na naszej pasji czyli
na pajęczakach. Mam nadzieję, że mogę na Ciebie liczyć i nam w tym pomożesz - cenimy
Twoją wiedzę i zdobywane doświadczenie.
Ehh...kto Ci teraz bedzie siedział na tym forum....Ludzie co Wy robicie...Co teraz robic na tym forum?
Doajmy przykład bardzo początkujacy terrarysta...na arachnea jest zeby zadawać pytania,komentowac zdjecia...i pisac w dziale HP !I najczesciej czasu spedza własnie w HP! A teraz co go nastało?Jak bedzie za duzo komentował zdjec to mod da mu ostr lub bana nawet:)Jak był w przypadku mojego ziomka jak komentował tu foty:)Co teraz bedzie działa?Nie bedzie luuz a ni nic:/Duzo osób bedzie odchodzic...bo co tu robic?NIC!
Tutaj jest tak jak w szkole:/Ale gorzej jeszcze:/
A ja myslę ,że to świetny pomysł.I tak nigdy nie wchodziłem na HP ;P
Ehh...kto Ci teraz bedzie siedział na tym forum....Ludzie co Wy robicie...Co teraz robic na tym forum?
Szczerze mówiąc Daniele, ale dla normalnych użytkowników na tym forum zawsze jest coś do roboty, a na takich spamerach jak m.in. Ty niezbyt nam zależy, bo kiedy Ty umieściłeś jakąś merytoryczną wypowiedź zamiast bzdury?
Lol no to może zrobimy tak że każdy post zostanie zgłoszony do Raphael'a o zaakceptowanie go. Bo może ktoś pisze kolejną bzdure i naszym adminom/modom mogło by się to nie spodobać? Sorry Raph ale Twoja wypowiedz jest jeszcze większą bzdurą od tych które (rzekomo) pisał Daniele. A jeśli już mówisz że nie jesteśmy normalnymi użytkownikami (mówie w liczbie mnogiej bo popieram zdanie Daniele - czyli wg. Ciebie nie jestem normalny) to wystarczy spojrzeć co przez ostatni czas napisali Ci normalni. Ocenieając tematy przez pryzmat Twojego kryterium to oprócz postów typu "Jaki pająk dla początkującego", "Nie rusza się" albo "Wybór kolejnego pająka" To w dziale "Od zaciekawienia do pasji" nie ma prawie żadnego sensownego tematu który został napisany przez ostatni miesiąc lub dwa. A w "Od pasji do nauki" przez ten okres to już w ogóle nic się nie działo. Więcej czasu siedziałem w Hyde Parku, Zdjęciach lub działach handlowych niż na wcześniej wymienionych.
Pozatym Daniele tak jak każdy inny użytkownik miał prawo do wypowiedzenia swojego zdania a Ty nie musiałeś odrazu na niego "wjeżdzać".
a na takich spamerach jak m.in. Ty niezbyt nam zależy
To mnie zbanuj jak Ci ulży bo wg. Twojego kryterium też jestem spamerem
Lol no to może zrobimy tak że każdy post zostanie zgłoszony do Raphael'a o zaakceptowanie go. Bo może ktoś pisze kolejną bzdure i naszym adminom/modom mogło by się to nie spodobać?
Nie ma takiej potrzeby, jeżeli coś się nie spodoba adminom/modom lub mi to po prostu zostanie usunięty.
Sorry Raph ale Twoja wypowiedz jest jeszcze większą bzdurą od tych które (rzekomo) pisał Daniele. A jeśli już mówisz że nie jesteśmy normalnymi użytkownikami
Wybacz, ale jest to forum o ptasznikach a nie o uderzaniu głową w klawiaturę w czym pewna grupa na tym forum przoduje.
Ocenieając tematy przez pryzmat Twojego kryterium to oprócz postów typu "Jaki pająk dla początkującego", "Nie rusza się" albo "Wybór kolejnego pająka" To w dziale "Od zaciekawienia do pasji" nie ma prawie żadnego sensownego tematu który został napisany przez ostatni miesiąc lub dwa.
Tutaj też mam nadzieję, że mi wybaczysz ale dział "Od zaciekawienia do pasji" jest przeznaczony dla początkujących hodowców, którzy mają takie właśnie dylematy. Może zabrońmy im je zakładać, tylko po co wtedy forum, najlepiej zróbmy spis takich rzeczy a dział "Od zaciekawienia do pasji" zlikwidujmy bo tam są same łatwe pytania.
A w "Od pasji do nauki" przez ten okres to już w ogóle nic się nie działo.
To może nie czekaj aż Ci ktoś poda coś na tacy tylko napisz jakiś sensowny art, zapytaj o ciekawy problem zamiast walić bez sensu głową w klawiaturę?
Pozatym Daniele tak jak każdy inny użytkownik miał prawo do wypowiedzenia swojego zdania a Ty nie musiałeś odrazu na niego "wjeżdzać".
Oczywiście, że ma takie prawo, ja również wyraziłem swoje zdanie, szczerze mówiąc dla mnie o wiele więcej jest wart użytkownik z małą wiedzą, który spędza czas na forum w działach tematycznych niż ktoś z dużym doświadczeniem ale zajmujący się po pierdółkami
w HP i śmiejący się z młodych, niedoświadczonych.
To mnie zbanuj jak Ci ulży bo wg. Twojego kryterium też jestem spamerem
Jeżeli złamiesz regulamin to na pewno zrobi to któryś z moderatorów lub ja.
Pozdrawiam.
kokoskop
16-09-2007, 12:40
raphael znowu robi z siebie mądrale :P a prawda jest taka że wiekszosc uzytkowników siedziałą tu dla hp bo ile mozna odpisywac na pytania dlaczego mój pajak nie je albo pajak sie zakopał czy to wylinka :P juz i tak mało siedze na tym forum a bede jeszcze mniej siedzial a ty Raphael sory ale nie rob z siebie takiego waznego bo chyba cos ci odbija ostatnio.
Nie robie z siebie mądrali, chociaż mam wrażenie, że jestem trochę inteligentniejszy bo potrafię zrozumieć, że HP zostało przeniesione do serwisu integracyjnego połączonego z galerią. A jeżeli nie chce Ci się odpisywać na takie pytania - nie pisz, proste.
juz i tak mało siedze na tym forum a bede jeszcze mniej siedzial
Płakał nie będę.
Powstał serwis arachnomania.pl, więc Hyde Park na forum jest imo zbędny. W HP powstawały coraz to durniejsze tematy od których robiło się człowiekowi niedobrze ;/. I popieram raph'a ;).
kokoskop
16-09-2007, 12:46
wiesz co jak sie nie myle masz chyba z 15-16 lat :P wiec co ja bede z toba gadał
Wiesz gdzie mam Raph Twoje bany?
A wiesz do kogo mozesz sobie mówic ze jestem spamerem?Lepiej zebym nie powiedział:/
Widziałes mnie kiedys zebym spamował w waznym tematach?Zgodze sie...spamuje ale tylko w HP!
Taki z Ciebie moderator a nie iwesz co to spam?Czy w HP jest licznik postów?NIE! Wiec nie jestm spamerem!
tfuu..
Doajmy przykład bardzo początkujacy terrarysta...na arachnea jest zeby zadawać pytania,komentowac zdjecia...i pisac w dziale HP !I najczesciej czasu spedza własnie w HP! A teraz co go nastało?Jak bedzie za duzo komentował zdjec to mod da mu ostr lub bana nawet:)Jak był w przypadku mojego ziomka jak komentował tu foty:)Co teraz bedzie działa?Nie bedzie luuz a ni nic:/Duzo osób bedzie odchodzic...bo co tu robic?NIC!
Tutaj jest tak jak w szkole:/Ale gorzej jeszcze:/
Było nam miło Cię gościć na naszym forum, ale skoro nie zależy Ci na rozwijaniu naszej pasji do pająków, to faktycznie nic tu już dla Ciebie nie mamy.
Jeżeli zależy Ci na kontaktach z Użytkownikami naszego Serwisu, to odnajdziesz się na Arachnomanii, a jeżeli bawiło Cię tylko spamowanie, to mówimy papa.
Arachnea nie rozwinęła się dlatego, że miała luz na HP, ale dlatego, że chciała dzieliś się swoją psją, pomagać młodym hodowcom i wymieniać się doświadczeniami z doświadczonymi terrarystami. I na tym będziemy się dalej koncentrować nawet jeżeli miałoby u nas zostać 200 osób. Nie jesteśmy konkurencją dla portali typu randki, epuls czy fotka.
Nasza wyjątkowość jest w tym, że interesują nas pająki i tego będziemy się trzymać :)
Jak dla mnie to HP było tylko dla tematów odbiegających od działów na Arachnei, a nie zupełnie nie związane z terrarystyka, a poza wszelkiego rodzaju spamem, w tym gierek itp nie było nic, przecież to sie działo w śmietniku, lecz został zamknięty to sie wszyscy przenieśli do HP, nie na tym to polega. Chcecie popisać sobie bredni trochę zróbcie sobie konferencje na GG i będzie fajnie, 90% osób na forum nie wnosi dosłownie nic (czyt. poza spamem). Więc zastanówcie się sami nad sobą :)
W moim przypadku zmienia to tyle, ze bede mial dodatkowa zakladke w Firefoksie wlaczona.
Ogolnie decyzja dosc zmiala, ale chyba dobra.
Bardzo podoba mi się pomysł z arachnomanią :) Bardzo fajny pomysł z mapką :D
a prawda jest taka że wiekszosc uzytkowników siedziałą tu dla hp
A ja myślę, że większość siedzi tu, bo ich pasją są ptaszniki. Ale jeżeli dla takich ludzi jak Ty ważniejsze jest HP niż wiedza zawarta w serwisie to idź lepiej sobie na forum fotki.pl lub epuls. Fora na tych serwisach będą na pewno odpowiadały tobie i innym "krzykaczom"...poziomem intelektu na pewno
kokoskop
16-09-2007, 16:25
mpx uwazaj sobie na slowa i zdaj wkoncu gimnazjum moze nauczysz sie czytac ze zrozumieniem chodzi mi o to ze w arachnei najczesciej pojawialy sie te same tematy o wylinke itp. i 10 pod spodem takich samych odpowiedzi to co mialem pisac jako 11 to samo :/ a w HP cos sie dzialo zawsze
Kokoskop, albo się uspokoisz albo czeka Cię ostrzeżenie.
Koroskop, Ty chyba nawet nie rozumiesz tego co piszesz a prawda jest taka że wiekszosc uzytkowników siedziałą tu dla hp
To chyba mówi samo przez siebie. Nie będę komentował twoich kolejnych wypowiedzi...
aTahualpa
16-09-2007, 17:33
Ludzie! Powariowaliście? Przecież HP nie jest usuwane tylko przenoszone...i na dodatek jest rozbudowane...więc w czym wy tutaj problem widzicie?
kokoskopie i Danielu
Nie wiem po co to piszecie co piszecie, może by ktoś was tutaj siłą zatrzymał? Uważam że najodpowiedniejsze dla was tematy możecie przeczytać na stronie pudelek.pl
Jeśli ktoś tu wchodzi dla HP to jego problem, poza tym, takiego HP jakie mamy teraz to chyba nie ma nikt :)
Danielu, ty chyba ciągle przeżywasz skasowanie tego super hiper wypasionego mega kozackiego i arcyciekawego postu o jakiejś belgijskiej technozajafce
kokoskop, czepianie się wieku użytkowników jest już najgorszym dnem i dowodem braku argumentacji- żeby Raph miał 100 lat, albo i 12 to liczy się to co robi na forum, a robi bardzo dużo mimo tego, że nie wali głową w klawiature
pozdro dla spamerów :D
Szczerze mówiąc Daniele, ale dla normalnych użytkowników na tym forum zawsze jest coś do roboty, a na takich spamerach jak m.in. Ty niezbyt nam zależy, bo kiedy Ty umieściłeś jakąś merytoryczną wypowiedź zamiast bzdury?
Raphael jesteś jednym z najbardziej nadętych i zadufanych w sobie adminów na arachnea. Twoje riposty w stylu "nie zależy nam na Tobie nie wnosisz nic ciekawego" są po prostu żałosne. Pokaż mi jakiś konkretny art Twojego autorstwa. No offence ale dla mnie jesteś zwykłym dzieciakiem który nie dojrzał do funkcji którą pełni... wiem, że zrobisz wszystko, aby się wykazać, ale wierz mi nie tędy droga...
Chyba trzeba zamknąć ten temat bo te kłótnie do niczego nie prowadzą...
Zrobimy lepiej. Kto będzie pisał głupoty dostanie warna. Tak szczerze to nie wiem o co ta cała kłótnia, przecież macie arachnomanie. Czy ona nie jest lepsza od zwykłego HP?
MachineRoad
16-09-2007, 19:29
Chill out ! ;)
zajechało spamem :D
Po 1 nie jestem adminem.
Po 2 zanim zostałem moderatorem byłem partnerem i napisałem dość sporo opisów ze strony głównej.
Po 3 napisałem poradniki dotyczące przenoszenia.
Coś jeszcze?
Po 1 nie jestem adminem.
Po 2 zanim zostałem moderatorem byłem partnerem i napisałem dość sporo opisów ze strony głównej.
Po 3 napisałem poradniki dotyczące przenoszenia.
Coś jeszcze?
Ooo ale dorobił...kazdy co sie udziela czesto gdyby miał czas..moze sobie napisac:)Z nudów:)
Hee poradniki przenoszenia:PRozaliło mnie to:>
aTahualpa
16-09-2007, 21:11
Proszę już przestać dyskutować na ten temat. Jeżeli macie panowie do siebie jakieś sprawy można to załatwić na PW.
Posty nie na temat bedą teraz leciec w kosmos.
e tam
jak chce pogadać o "byle czym" to se na arachnomanie pójde a jak chce sie czegoś dowiedzieć o ptasznikach to na arachnea pójde.
przynajmniej nie będzie nabijania postów na HP
Jeżeli komuś coś nie pasuję to proszę napisać do Andrzeja jakieś podanie o odwołanie mnie z funkcji lub coś w tym stylu, na pewno nikt tego nie zostawi bez odzewu.
przynajmniej nie będzie nabijania postów na HP
W HP był wyłączony licznik wiec nikt nie nabijał napewno:)
kokoskop
16-09-2007, 22:05
dobra ja się już nie odzywam bo kłócić się nie ma sensu bo i tak modem nie jestem i tak naprawdę mimo że długo jestem na tych forach 3 przeżyłem to nic nie znaczę nie wiem czy ktoś to uwzględni ale moim zdaniem usuwanie hp to głupota to raz po drugie powinni modom trochę zmniejszyć władze, a szczególnie raphaelowi wiem że tu dużo wnosi ale jednak władza uderzyła mu trochę do głowy
usuwanie hp
www.arachnomania.pl <--- tu masz cale HP
Ja też popieram Rapha - HP dalej macie tyle że pod innym adresem więc o co się dokładnie rozchodzi? Nie widzę tutaj powodów aby toczyć tą dyskusje, co za różnica czy HP będzie pod adresem arachnea.biz/serwis/forum, czy też na arachnomania.pl ?? Ja różnicy nie widzę. Dobrze jest tak jak teraz.
newblood
17-09-2007, 00:37
hmm ciekawi mnie tylko dlaczego nie udzielają sie osoby które mają napraawde wielką wiedze ( Djad, IAN, Center, Żydu, Misiekżory, Matusz, Dudo,LSD, za mojej " kadencj " było jeszcze wieeele osób, które jakoś straciły ochote do bycia na tym forum.No nic :) został mi tylko ostatni dzial na tym forum - zdjęcia :)
A co tu się wypowiadać? HP jest tylko lepszy i większy :D
Dobrze, że HP został zamknięty. Forum jest o pajęczarstwie i niech takim zostanie.
A jeśli ktoś pisze, że wchodził tu tylko dla HP, to nie wiem co tu jeszcze robi. Może niech poszuka nowego HP? Wszędzie go pełno...
djad - pracuje, zrezygnował ze stanowiska moderatora, nie ma czasu
IAN - zaczął studiować, nie ma go w miejsca zamieszkaniu
Żydu - jest w wojsku
Misiekżory - jest w wojsku
Matusz - jest w wojsku
Dudo - toż to sławny Daniele Mondello
LSD - nie mam pojęcia.
Więc dla prawie każdego jest wytłumaczenie, nie doszukujcie się nie wiadomo czego :)
Moim zdaniem rozbudowanie działu HP i przeniesienie go na inną stonkę było bardzo trafnym posunięciem, przynajmniej sytuacja się trochę wyklaruje. A jeżeli ktoś siedział na arachnei tylko dla HP, to własciwie tak jak by go wogóle tutaj nie było a jego miejsce jest na arachnomanii. No bo co za różnica czy w piszesz w przeglądarke "arachnea" i od razu wciśniesz link "Hyde Park" czy wejdziesz na strone arachnomanii, w końcu w obydwu przypadkach odwiedziny mają dokładnie to samo na celu.
w ogóle nie kumam po co ta dyskusja- nie podoba się to cześć i tyle. Co to ludzi obchodzi, że wam został tylko dział zdjęcia albo HP? chcecie to załóżcie własny serwis- "wesołe HP" lub "szalone foteczki". Ludzie przychodzą i odchodzą, żal jest wtedy gdy odchodzi użytkownik który wnosi dużo wiedzy a znika bo ma dużo do roboty. A jeśli znika ktoś kto przeżywa, że nie ma co tu robić, że on potrzebuje HP (mimo tego że jest) to żadna strata dla serwisu. Widać Raph robi dużo skoro są tylko dwa zażalenia na niego na cały serwis :)
w ogóle nie kumam po co ta dyskusja- nie podoba się to cześć i tyle.
Dokładnie tak, przecież i tak już to zostało postanowione, wiec po co gadać? Macie chyba inne fora od tego i już.
Kiedyś został zamknięty śmietnik także było wiele gadania na ten temat "dlaczego" "czemu" itp. A śmietnik jak był zamknięty tak jest i już, my zarząd forum wychodzi z założenia że tak jest lepiej i koniec.
został mi tylko ostatni dzial na tym forum - zdjęcia :)
osoba która tak uważa i myśli nie powinna być na takim forum, jednym słowem jest "bezużyteczna"
, dla mnie jest to śmieszne, bo chyba uważacie sie za profesionalistów to pokażcie to, chociaż tak jak ty powinneś mieć range "SPAMER"
Lekko się zapędzamy. Każda zmiana wywołuje emocje - te pozytywne i negatywne niestety.
Padło tu wiele słów, a w tym też pożegnań. To nie jest tak, że nie zależy nam na ludziach, którzy spędzali większość czasu na HP. Każdy z nich był/jest w końcu terrarystom, a więc kimś z "naszych".
Gdy zarządza się serwisem staje się wielokrotnie przed wieloma decyzjami. Przez długi okres odkąd jestem tu administratorem wiele osób pisało do mnie, że odchodzi od Archnea ponieważ nie odpowiada im atmosfera - zbyt duży luz i szum. Zawsze z żalem to czytałem, bo te osoby były po pierwsze mocno zainteresowane pająkami, a po drugie sporo ciekawych rzeczy wnosiły do Serwisu.
Z żalem czytam też o odejściach osób, które w większości ceniły sobie właśnie luźną atmosferę i wydaje im się, że tego już nie będzie.
Stanęliśmy przed naprawdę trudnymi rozwiązaniami. W gronie naszego Zespołu rozważaliśmy plusy i minusy likwidacji HP. Zdawaliśmy sobie sprawę, że wywoła to sporo zamieszania. Podczas dyskusji Zarządu doszliśmy do wniosku, że najlepszym, najbardziej kompromisowym rozwiązaniem będzie stworzenie osobnego serwisu, który przejmie na siebie rolę integratora - miejsca do luźnych rozmów terrarystów. W taki oto sposób w tajemnicy przed wszystkimi powstała Arachnomania.pl
To nie jest tak, że zabraliśmy Wam HP. To nie jest tak, że odebraliśmy Wam prawo do swobodnej dyskusji. To nie jest też tak, że nam na Was nie zależy! Nigdy jeszcze serwisy terrarystyczne nie oferowały swoim Użytkownikom tyle swobody, co my teraz. Nigdy jeszcze żaden serwis terrarystyczny nie zrobił tyle dla integracji swoich Użytkowników. Serwis Arachnea jako jeden z liderów wśród serwisów terrarystycznych nie raz przedzierał szlaki. Jestem pewien, że w ślad za nami na takie rozwiązania zdecydują się też inne serwisy, które zresztą zapraszamy do naszego grona - na Arachnomanię.
Nie atakujmy się już zatem wzajemnie, ale razem twórzmy nową rzeczywistość w terrarystyce. Zależy nam na Waszym zaangażowaniu. Zależy nam na Waszych pomysłach i propozycjach. Chcemy aby Arachnomania.pl była nowoczesnym i przyjaznym dla Was serwisem. Napiszcie nam co byście tam jeszcze chcieli mieć, pomóżcie tworzyć i rozwijać ten serwis. Potrzebujemy tam nowych liderów - ludzi, którzy rozrywkę mają we krwi. Przyłączcie się do nas i miejcie swój wkład w sukces tego serwisu. Zostańcie naszymi Arachnomaniakami przez duże "A"!
"A"men i zakończnmy te nie potrzebne spory.
genius12
17-09-2007, 16:26
To jest forum o pająkach, a nie o wszystkim. A z technicznego punktu widzenia brak HydePark to mniej postów i serwer będzie o wiele, wiele mniej obciążony. :D
newblood
17-09-2007, 18:06
Brawo ! Maxtor ale teraz po mnie pojechałeś :mrgreen: popatrz od kiedy jestem na forum i ile mam postów xD - tak tak SPAM MASTER xDD.
BTW, skoro Ci nie pasuje moja obecność na tym forum - usuń moje konto, a najlepiej daj bana na IP :).Raph wiem ze Dudo to Daniel Menel :P, Ty tylko wypełniasz swoją powinność - nic do Ciebie nie mam :)
Mnie tam sie pomysł podoba :) coś sie chociaz dzieje i nie wiem skad te negatywne emocje i jakies kłótnie. Zwłaszcza ze nowe forum już funkcjonuje a co więcej wygląda fajnie i ciekawie
pozdrawiam :)
Brawo ! Maxtor ale teraz po mnie pojechałeś :mrgreen: popatrz od kiedy jestem na forum i ile mam postów xD - tak tak SPAM MASTER xDD.
BTW, skoro Ci nie pasuje moja obecność na tym forum - usuń moje konto, a najlepiej daj bana na IP :).
Wiesz nie bedę się wdawał z Tobą w kłótnie bo nie bede robił off topa, chcesz coś mi powiedzieć napisz PW lub na GG. Ale jest mi to raczej obojetnie czy tu jesteś czy nie, bo i tak pozatym że piszesz tylko w HP i Zdjeciach to nic innego nie ma więc dużej różnicy nie zrobi. A jak na razie kończe z Tobą wszelkie rozmowy na temat HP, bo to i tak nie ma sensu. Pozdrawiam.
A mam takie pytanie... czy już wszyscy z Was widzieliście Arachnomanię? Bo jeśli nie to o czym dyskutujemy? A jeśli tak, to czy spróbowaliście tam się zarejestrować i wnieść coś fajnego?
A mam takie pytanie... czy już wszyscy z Was widzieliście Arachnomaię?
Moze to i glupie pytanie ale sie zapytam... Co to wogole jest Arachnoma [??]
Zapraszamy wszystkich Użytkowników do Serwisu Arachnomania.pl. Jest to serwis integracyjny pozwalający na swobodną dyskusję z innymi Użytkownikami.
Zamiast HP na naszym forum.
Pajeczakk
24-09-2007, 18:48
a moim zdaniem przeniesienie hp to zły pomysł dzieki niemu arachnea była serwisem z ogromną wiedza zawarta ale i także rozrywkowym przeniesienie forum zmieniło nasz serwis na taki hmm.. poważny w którym panuje rygor można sie wypowiadać tylko na temat a co drugi który sie nie wypowiada albo dyskutuje na tematy w hp to spamer... a sama strona arachnomania.pl stała sie tylko strona rozrywkowa która nie ma nic wspólnego z pajakami i za niedługo zyska sławne jako strona rozrywkowa
forum a hp zostało rozdzielone i teraz to dwie całkiem odmienne strony a jeśli z serwisu arachnea stworzono serwis tylko na temat pajaków musimy (wszyscy terrarysci - także "spamerzy") zapełnic to forum wiedzą która stworzy poteżne forum z ogromną ilościa wiedzy bo po tym jak ten ****** przeją forum to nic zadużo ciekawego nie było na forum oprócz tematów w vip nie mówie że inne pytania dla początkujacych to nic ciekawego bo to też sie liczy nawet najprostsze pytania są ważne..
co do arachnomani jest to po prostu kolejna fotka czy maxior....
a w dziale hp były różne ciekawe żeczy czasami nie na temat ale także bardzo wartościowe a teraz żeby np. żeby dowiedzieć sie coś na temat komputerów muszę znaleźć forum komputerowe zarejestrować sie i tak z każdym tematem a tak to zawsze na jednym forum mogłem zadać pytanie całkiem nie na temat bo na arachnomanie to po tym jak tam weszłem nie mam zamiaru tam wracać
co do kłótni to raph nie oceniaj ludzi nie znając ich bo nie każdy kto nie jest modem, partnerem itp. lub nie jest twoim znajomym to spamer albo śmieć
andrzej zawsze cie szanowałem uważałem cie za mądrego i rozsądnego założyciela forum bo bez ciebie by go nie było ale zauważ co piszesz raz że nikogo tu nie trzymasz na siłe a raz że nikogo nie wyganiasz....
ale wkońcu co ja mam do gadania nawet nie jest współpracownikiem....
Andrzej nie załozył tego forum:)Znaczy sie to tak ale nie był On od początku własnicielem:)Pierwszy był Jutraviel...nie wiem czy dobrze nick napisałem:)
źle napisaleś ;) ale nie ważne. Tak samo jak nie ważne kto był pierwszym właścicielem, ważne jest kto dba o forum ;) i poświęca mu najwiecej czasu.
andrzej zawsze cie szanowałem uważałem cie za mądrego i rozsądnego założyciela forum bo bez ciebie by go nie było ale zauważ co piszesz raz że nikogo tu nie trzymasz na siłe a raz że nikogo nie wyganiasz....
No właśnie oto chodzi żeby nikogo na siłe nie trzymać i nikogo nie wyganiac ;) userzy sami wybierają czy chcą bys na forum takim jakim ono jest ;)
ale wkońcu co ja mam do gadania nawet nie jest współpracownikiem....
Ja też nie jestem i co z tego ?? Naturalną potrzebą każdego człowieka jest to żeby go wysłuchano i liczono sie z jego zdaniem ;) to że są takie czy takie grupy to nie znaczy że członkowie tych grup są lepsi od reszty userów i tylko ich zdanie sie liczy ;) możesz smiało mówic co myślisz, jakby nie patrzec po to jest forum.
Taki dział tez jest fajny,ale bez przesady.Trzeba by było pilnować troche użytkowników żeby zabardzo się nie "puszczali".Czyli nadal obowiązuje ZERO spamu,ZERO wulgarności,ZERO pornografii,ZERO piractwa,itp...
vBulletin - Arachnea.org