Pokaż pełną wersję : [Licznik postów] kiedy go usuniecie?
Witam..
Mam pytanie kiedy zostanie usunięty licznik postów :?: tak by było lepiej jak on by zniknął :wink:
//Proszę używać tagów (http://arachnea.org/viewtopic.php?t=81) w tematach - birel
A w czym Ci on przeszkadza?
Mam pytanie kiedy zostanie usunięty licznik postów Question tak by było lepiej jak on by zniknął Wink
Kiedy spamerzy nabiją tysiące postów, wtedy ich to najbardziej dotknie ;)
Blackmane
08-02-2007, 20:37
Była już o tym mowa. Licznik musi zniknąć -przynajmniej takie jest moje zdanie. Nie będzie podniecania się na widok licznika i teksów w stylu "ilość postów świadczy o wiedzy", a będzie za to więcej treści. Bo pisac będą nadal ludzie, którzy chcą coś wnieść do serwisu a nie spamować i zakładać głupie tematy, które nic nie wnoszą.
a będzie opcja szybkiej odpowiedzi i znaczek on/ona przy nicku?, podgląd treści przy najechaniu na tytuł tematu? i przekierowanie na ostatnia stronę tematu po kliknięciu? przydatne to było.;]
Blackmane
08-02-2007, 21:03
Przekazałem już znaczny czas temu wszystkie modyfikacje - te które wymieniłeś i mase innych usprawnień, m.in. możliwośc robienia aukcji na forum. Pozostaje nam czekać.
aha ok, super, dzięki za odpowiedź, więc czekamy :)
Grogor_ bez obrazy ale wedlug mnie tak by bylo lepiej ;)
Blackmane i Raphael maja racje teraz :!: :twisted:
(barszczu)
08-02-2007, 23:21
ja również uwarzam że było by lepiej gdyby zniknął licznik postów
pawel1988
09-02-2007, 00:03
Nie wiem ale ja zauważyłem że ludzie już nie patrzą na licznik postów :D
Takie jest moje odczucie :P
Nie wiem ale ja zauważyłem że ludzie już nie patrzą na licznik postów :D
Takie jest moje odczucie :P
Szczególnie kiedy zakładane są tego typu tematy :lol: , nie będzie licznika, nie będzie problemu.
ge er be ero
09-02-2007, 12:10
dobry pomysl, usuncie ten licznik postow, potrzebne to komus ? :wink:
Narzekacie na spamerów a pierwsze co zrobił Andrzej jak powstało forum napisał FAQ:
- Dlaczego znowu pokazał się liczników postów i czy można go wyłączyć?
- To oczywiście znowu sprawka braku modułów, ale proszę się do licznika nie przyzwyczajać, bo zostanie on zlikwidowany.
Closed.
vBulletin - Arachnea.org