Pokaż pełną wersję : [Strona WWW] www.allezoo.pl
AUKCJE ZOOLOGICZNE
WWW.ALLEZOO.PL
To chyba jakaś nowa stronka, trzeba ją rozpowszechnić:)
mam nadzieję, że się rozwinie, bo jak na razie niewiele tam zwierzaków z reszta niewiele tam niczego :)
mam nadzieję że jednak z czasem będzie przybywać. ktoś wie jakie są opłaty itd??
to by znaczyło że ma zaje...duży plus w stosunku do allegro :) teraz tylko powinno się jakoś rozreklamować
na razie nie ma opłat , aż do stycznia ( więc trzeba korzystać ) potem są minimalne opłaty groszowe sprawy ,w regulaminie na pewno pisze wystarczy przeczytać , a stronka nie źle się zapowiada :) trzeba ją tylko rozpowszechnić
Proponuje rozpowszechniać w śrut znajomych stronka na pewno będzie hulała. A jeżeli będzie tańsza od allegro to tym bardziej.
Pozdrawiam
Proponuje rozpowszechniać w śrut znajomych
Porządna dawka śmiechu nie zaszkodzi.
Żeby to się rozwinęło w jakiś przyzwoity sposób to najpierw muszą wyłożyć trochę kasy na porządną reklamę.
@up
Albo reklamować ją właśnie w ten sposób (czytaj: na forach terrarystycznych)
Jimi Hendrix
20-09-2007, 19:58
Na razie na tej stronie jest bardzo ubogo.
Może rozkwitnie do rozmiarów Allegro. Haha
Pawelnek
25-09-2007, 18:02
Witam. Mam pytanie czy arachnea chciala by nawiązać współprace z servisem www.allezoo.pl :D Pisać do mnie na gg lub Pw
Pozdrawiam Pawelnek
stronka nie dziala :/ moze maja przerwe
pawelnek w takich sprawach to lepiej napisz do Andrzeja lub kogos z modow lub partnerów.
edit; juz dziala :]
Pawelnek
28-09-2007, 09:57
Problem w tym że nie mam kontaktu z Andrzejem na e mail nie odpisuje a skrzynke PW ma zapchana :(
Zabawny jest ten serwis, jeszcze nierozkręcony a więcej reklam to ja tylko na onecie widziałem. Naliczyłem ich 6/7. Nie widzę dla niego świetlanej przyszłości
vBulletin - Arachnea.org