Pokaż pełną wersję : Film Pajaki moja milosc
matispiders
21-09-2007, 12:16
Witam od bardzo bardzo dawna poszukuje filmu "Pajaki moja milosc" kiedys byl emitowany na TVP2. Jezeli ktos wie jak go moge dostac,gdzie sciagnac itp. prosze o kontakt.
Z gory dzieki i pozdrawiam matispiders
Właśnie tez poszukuje tego programu... Wrzućcie na RS jak macie
Proszę tylko nie na RS na jakiś inny serwer
Reiven - i tak nikt tego nam nie wrzuci, ale próbujmy... Nikomu się nie chce lenia w dupie mają ja jakbym miał te filmy co kiedyś można było ściągać to powrzucałbym na serwer jakieś.
pozdro
a jaka jest oryginalna nazwa filmu ?? bo to nie jest polska produkcja ;>
domyślam się ze " Spiders my love" poszukam na P2P może będzie...
Szukalem tego pod roznymi nazwami ale nic nie znalazlem.
no nic... może kiedyś ktoś kto ma ten film zajrzy tutaj i się zlituje i prześle go nam :)
Jeżeli mowa o filmie z National Geographic "Zabójcza miłość pająków" (Spiders deadly love) to ja mam, tylko musi mnie ktoś oświecić, jak się wrzuca na RS?:):)
smolek - wchodzisz na stronę www.rapidshare.com klikasz "przeglądaj" wybierasz film, a następnie klikasz "upload" - pojawi sie rejestracja zarejestrujesz się na jakis nick i hasło potem wrzuci się plik i zalogujesz się no i otrzymasz linki które wrzucisz nam na forum.
PS: O czym jest ten film bo tytuł się lekko różni - wiem, że o pajakach, ale dokładniej - o poszukiwaniach gatunków, rozmnażaniu itd?
PS: Co do RS jeżeli film zajmuje więcej niż 100MB to pierw spakuj go winrarem i podziel na partycje.
pozdro w razie kłopotów moje gg jest w podpisie
Juz sie boier do sciagania :D
Kocham Cię smolek :D (tylko nei bierz sobie tego do serca hehe)
PS: Kurde to nie ten film chyba bo nazywa się "NG - miłość pająków" czyli to ten film o rozmnażaniu i zachowaniach samców rożnych gatunków. A nam chodziło o film opowiadający o hodowli Ricka Westa i o nim samym. Leciał ten film kiedyś na AnimalPlanet sam film ma kilka nazw z czego jedna to "Pająki moja miłość". Tam był taki rozbudowany wywiad z Rickiem Westem o jego podróżach i o hodowli pokazywał tam swoje pająki itd.
Zassysam - wiec zobaczę czy to dobre linki...
matispiders
18-10-2007, 18:50
dokladnie Kayn o tym wlasnie opowiada ten film
Post Smolka został usunięty, ponieważ został złamany regulamin. Jak wiadomo, nie można umieszczać nielegalnie żadnych filmów jak i linków do ich pobranie;)
Takie coś proszę załatwiać poza forum.
Przepraszam za złamanie regulaminu, aczkolwiek na swoją obronę mam to, iż post mój był przekopiowanym postem z Waszego starego forum. Dziwię się, że w moim przypadku post został uznany za złamanie regulaminu, a kiedy dwa tygodnie temu ściągałem ten film z tego forum to był on legalny :) Tak więc umieszczam odnośnik do starego forum (dział Literatura & Media). Mam nadzieję, że to jest legalne.
Kayn - to rzeczywiście jest film o rozmnażaniu i to nie tylko ptaszników, ale również innych pająków. Jeżeli chodzi o film z Animal Planet, to podejrzewam, że mówimy o dokumencie "Tarantula - Australia's King of Spiders" jest on również zamieszczony na tamtym forum.
P.S. Jeżeli tamten dział również zostanie usunięty, to zgodnie z zaleceniem Szopka - zapraszam poza forum.
Sprostowanie:
Filmy, które posiadam nie są filmami o hodowli Ricka Westa. Przepraszam za wprowadzenie w błąd, aczkolwiek te filmy również są godne uwagi, w szczególności ten z Animal Planet.
Kayn - to rzeczywiście jest film o rozmnażaniu i to nie tylko ptaszników, ale również innych pająków. Jeżeli chodzi o film z Animal Planet, to podejrzewam, że mówimy o dokumencie "Tarantula - Australia's King of Spiders" jest on również zamieszczony na tamtym forum.
Nie o ten film też nam nie chodzi. Oba filmy oglądałem i mam je na dysku :) Chodzi nam o film o hodowli Ricka Westa. :)
pzdr
Zorientowałem się już, dlatego zrobiłem edit w tamtym poście ze sprostowaniem:) Jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Pozdrawiam.
i ma juz ktos ten film?? bo ja sciagnalem NG Spiders Deadly Love ale tam jest tylko urywek o ptasznikach.
matispiders
22-10-2007, 10:35
niestety dalej szukam i nie moge znalesc....coz probujmy dalej moze w koncu ktos bedzie mial ten film i wrzuci go na rapida
Ponawiam temat - ma ktoś ten film. Opowiadał on o hodowli Ricka Westa.. Ten film oglądałem bardzo dawno - tak między innymi to on zachęcił mnie do zgłębienia tematu ptaszników. Na pewno wiele osób kojarzy ten film. proszę o pomoc w znalezieniu go :)
http://www.birdspiders.com/world.php
Na tej stronce fotka z Rickiem jedzącym pająka jest kadrem z tego właśnie filmu i ogólnie coś o filmie tam wspomniane, ale nie mogę znaleźć tego filmu nigdzie ;/
pozdro
MAM ten film kto chce pisać na GG:8332986
vBulletin - Arachnea.org