Pokaż pełną wersję : [Grupa Wsparcie] Kolejny nabór
Witam. Z racji tego, że posiadamy braki w grupie ogłaszam nabór osób do Wsparcia. Pisac chyba nie muszę czym oni się zajmują, bo większość wie :wink:
Dane potrzebne do zarejestrowania członka Grupy Wsparcie.
- Twoje imię?
- Twój nick używany na forum Arachnea.org?
- Jakiego pająka już posiadasz lub posiadałeś?
- Od jak dawna zajmujesz się hodowlą pająków?
- W paru zdaniach napisz jakie jest Twoje doświadczenie z pająkami.
- Komu i w jakiej sytukacji do tej pory udzieliłeś pomocy?
- Ile czasu dziennie spędzasz na forum?
- Jakie jest Twoje wykształcenie ewentualnie czego chciałbyś się w przyszłości uczyć?
- Jaki masz adres e-mail oraz numer komunikatora np. gadu-gadu?
- Jaki jest Twój wiek?
- Czy hodujesz jakieś inne zwierzęta egzotyczne?
- Dlaczego chcesz wstąpić do Grupy Wsparcie? (Proszę opisać w paru zdaniach).
Zgłoszenie nalezy wysyłać na mecenat@arachnea.org, w tytule nalezy wpisać "Zgłoszenie na Członka Grupy Wsparcie, w przeciwnym razie zgłoszenia nie będą uwzględniane.
Nabór trwa do 03.10, godzina 20.00
Tan-Kian
29-09-2007, 16:48
Szopek, ile miejsc przewidujecie?
Szopek, ile miejsc przewidujecie?
Wszystko się okaże;)
Tan-Kian
29-09-2007, 19:01
Szopek jeszcze jedno pytanie, czy to czy sie dostałeś czy nie jest ogłaszane dopiero 13.10, czy na bieżąco?
Oczywiście, że po zakończeniu naboru. Wyniki osób, które zostały przyjęte będą wpisane tutaj.
kokoskop
30-09-2007, 22:12
szopek startowałem ostatnio, nie zostałem wybrany ale jak masz moje zgłoszenie albo pamiętasz o mnie co nie co to się mogę zgłosić
Tan-Kian
01-10-2007, 22:02
Dlaczego sie nie dostałeś? Konkurencja wykosiła?:)
Widać byli lepsi od niego, nie tylko patrzy się na zgłoszenia ale także na posty na arachnei :)
wiadomo, że liczy się doświadczenie, ale ile pająków trzeba mieć "na własność"? ja mam tylko chromke, ale też zajmuję się od czasu do czasu innymi ponad dziesięcioma... czy takie "doświadczenie" wystarczy??
Tan-Kian
03-10-2007, 09:48
Tu nie chodzi o ilość gatunków. Jeśli dużo wiesz i chcesz działać to Wsparcie jest Twoje :)
Pisac chyba nie muszę czym oni się zajmują, bo większość wie :wink:
Np. ja nie wiem :P
"Jeśli dużo wiesz i chcesz działać to Wsparcie jest Twoje"
heh...:D no bo tak właśnie się zastanawiam... i myślałam, że z jedną chromką by mnie wyśmiali... ale może na razie sobie odpuszczę, następnym razem mogę spróbować :p
Pawelnek
03-10-2007, 19:39
Żałuje ze szopkowi kazałem wycowfać moje zgloszenie :( Bo teraz znalazlem duzo czasu bo sprawy potoczyly sie inaczej :( Ale trudno mniejsza poczekam na kolejny
Witam. Z racji tego, że nie bylo więcej zgłoszeń postanowilem zamknąć nabór parę minut przed czasem.
Pragnę ogłosić, że do grupy Wsparcie dostały się następujące osoby:
- Tan-Kian
- Sad_Mad
- Lewus
Gratuluje i proszę o skontaktowanie się do mnie w celu załatwienia formalności.
Ps. Być może dodam kogoś jeszcze do grupy w najbliższym czasie, tak więc proszę o cierpliwość, ponieważ mam nie lada wybór;)
Pozdrawiam
Gratuluje Sad-Madowi który po ostatnim "niedostaniu się" do wsparcia prawie podciął sobie żyły :D Innym też gratuluje :)
Oj tak, mialem gigantycznego dola xD.
Mam nadzieje ze uda mi sie wywiazac z funkcji :).
Ps. dzieki za gratulacje (nawet tak ironiczne) :P
Tan-Kian
03-10-2007, 23:11
Ja to dzisiaj cały dzień chodziłem jak na szpilkach, a już przed 20 nie mogłem wysiedzieć w miejscu :) Później była "eksplozja szczęścia".
No, no Tan Kian graty :) Sam bym chciał się dostać do GW xDDD
Ps. Być może dodam kogoś jeszcze do grupy w najbliższym czasie, tak więc proszę o cierpliwość, ponieważ mam nie lada wybór;)
tzn. odtworzysz niebawem nabór czy rozpatrujesz podania? :)
pzdr
Tan-Kian
07-10-2007, 16:20
Noobspider, nabór sie skończył. Musisz poczekać aż Szopek zdecyduje się na rozpoczęcie nowego :)
Musisz poczekać aż Szopek zdecyduje się na rozpoczęcie nowego :)
To sobie poczekam.... :D :D
Tia :). Spokojnie Noob. Może następnym razem... :D (a co tam też się zgłosić mogę :P).
Witam. Z racji tego, że nie bylo więcej zgłoszeń postanowilem zamknąć nabór parę minut przed czasem.
Pragnę ogłosić, że do grupy Wsparcie dostały się następujące osoby:
Jak nie było jak ja sie jeszcze zgłaszałem?
Jak nie było jak ja sie jeszcze zgłaszałem?
No szopek - to otwórz jeszcze raz nabór :D :D :D <cwaniak>
nawet ja wysłałem zgłoszenie. Spokojnie jeszcze okazja będzie:P
Szopek na wakacjach jest :P Wróci chyba jutro :P
Szopek na wakacjach jest :P Wróci chyba jutro :P
To wiem bardzo dobrze bo czekam aż wróci i mi wyśle murinusa :D
Siemano Szopinusa nie ma na ten czas ja tu rządze :P za 20 zł przyme do grupy Wsparcie :D zgloszenia do mnie na Pw.
Kayn po ile on Ci sprzedaje murinusy ? ja sprzedam taniej. Jego samica była jakas trefna. Za to mój samiec ktory zapladniał był pierwsza klasa, jego padają :P
Z dniem dzisiejszym wracam do pracy;) Co do naboru prawdopodobnie przyjmę osobę, która wysyłała zgłoszenie;) Pozdro
Napewno nie da się jeszcze załapać??? :>
Byłabym chętna :)
Witam. Pragnę ogłosić, że dzisiaj do grupy Wsparcie dostały się osoby:
- info-0
- mishi111
Gratuluje i proszę o skontaktowanie się do mnie w celu załatwienia wszelkich formalności związanych z dodaniem do grupy.
Pozdrawiam;)
Ps. Kolejny nabór za jakiś czas.
Czemu ich przyjęto? przecież nabór zamknięty :D Szopek w kulki sobie lecisz....
Kayn- nie przyjmuja wszystkich, wiec sie tak nie burz ;).
sad wiem ze mnie nie przyjmą, ale pytam xD
Szopek wszystko co chciałeś wypisałem Ci na gg :).
Czemu ich przyjęto? przecież nabór zamknięty :D Szopek w kulki sobie lecisz....
Pisałem wcześniej, że prawdopodobnie przyjmę jeszcze kogoś do grupy i to zrobiłem. Nie lece i nie leciałem w żadne kulki, po prostu potrzebowałem jeszcze ludzi;)
vBulletin - Arachnea.org