Pokaż pełną wersję : [Forum] [www.terraswiat.pl] Forum o terrarystyce ;)
www.terraswiat.pl w internecie istniejemy już lekko ponad miesiąc. Ponad 100 użytkowników zebranych w ten czas (myśle, że nieźle :D ). Prosze o ocenki forum no i zapraszam do rejestracji :wink:
//Proszę stosować TAG-i -Maxtor
fan_ptasznikow
10-02-2007, 23:30
hmmm no i po co kolejne forum ? a zresztą ta nazwa mi coś sie kojarzy czy to nie jest czasami terraswiat.net ? w ogóle wszystko tam jest porozrzucane ... opisy tez gdzies chyba widzialem...
// Ortografia, Raph
A wiesz ile mnie te teraswiat.net obchodzi -,-
Jest kilak opisów z innych stron...autorzy sami je udostępnili.
Krzyżaku
11-02-2007, 21:16
szczeże powiem.... ja też jestem właścicielem "minie serwisu"... starałem się prowadzić same forum... to nigdy nie wypali... i z poprzednikiem się zgodzę...
Tam nic nie jest pięknie poukładane...
np. W kategorii gady i płazy:
Węże
-dusiciele
- węże właściwe
Zółwie
-Zółwie lądowe
-zółwie lądowo-wodne
Jaszczurki
-Agamy
-Gekony
-legwany
-inne jaszczurki
Płazy
zauważmy to że gady są porozbijane na mniejsze grupy bardzo dokładnie a płazy... płazy nie są rozbite na "inne" mniejsze grupy (żaby, salamandry itp.) Lecz to tylko jedno z uchybień na forum.
Moja opinia tego forum ("z pierwszego wrażenia") to:
Logo 2/5 (ja bym wolał dać jakieś bardziej skąpe.. ale lepiej wyglądające)
Dobranie stylu 5/5
Dobre rozmieszczenie kategori/for/subfor itp: 2/5
Ocena ogólna 9/15 pkt. ( za jak to się mówi pierwsze wrażenie )
Komentarz: Średnie forum, ja osobiście bym sie na nim nie zarejestrował...
Po przecytaniu artykułów oceniam je na 4,5/5 (czyli bardzo dobrze jak na moje oko ;D)... czyli artykuły warte przeczytania. (jeśli możesz to niech doda ktoś info o rozmnażaniu do niektórych artów.)
Ocena całkowita:
Forum nie jest najgorsze :D
RADY:
Przydała by się strona główna.
Pomysl nad rozmieszczeniem kategori.
Jak chcesz to znajdz jakiegoś współpracownika... (ja i moi moderatorzy jesteśmy otwarci na propozycje ;D)
Zbędne moim zdaniem ;) Jak już chcieliście coś robić to trzeba było stworzyć dobrą stronę www i napisać kilka dobrych artów... z resztą co będę podsuwał pomysły :P
Kolejne forum jest zbędne. I tak ludzie nie nadążają czytać tych for które są nam znane aktualnie ;)
Pozdrawiam.
Blackmane
15-02-2007, 09:13
Dobrze że jest. Tracer77 - mam nadzieję że sprawa załatwiona :)
vBulletin - Arachnea.org