Pokaż pełną wersję : [A][F][G][TCP] exoticworld, wienio
robert.p.
25-01-2007, 16:31
POZYTYW
Robilismy juz wiele wspolnych interesów,naprawde polecam!! :)
charliie
25-01-2007, 16:39
POZYTYW
Jeden z moich ulubionych hodowców, cechują go uczciwość i profesjonalizm;)
POZYTYW
Można zayfać, spoko gośc do interesów...
Bardzo polecam ze wzgledu na zyczliwe podejscie, pajaki pierwszej jakosci i starannosc przy pakowaniu. Naprawde warto kupowac od Wienia :P
Yoshizaki
25-01-2007, 17:07
POLECAM
robiłem z nim interesy... wszystko w jak najlepszym porządku.... Jeszcze raz POLECAM :)
teratris
25-01-2007, 18:02
POZYTYW
polecam, zakupiłem wiele ptaszników od sprzedawcy i szczerze polecam! :D
kolczykos
26-01-2007, 11:48
Bardzo symaptyczny i słowny:)
POLECAM!
POLECAM
Pajączki zawsze świetnie zapakowane.
również POLECAM
pełen profesjonalizm ;)
POZYTYW
Robiłem z tym użytkownikiem pare interesów i wszystkie się udały w 100% ----- NAPRAWDE POLECAM W 100%!!!
Maikardaaion
29-01-2007, 20:53
Pozytyw
Tomek to czlowiek godny polecenia. Brac w ciemno - na pewno nie oszuka.
to u wienia kupiłem 2.5 roku temu pierwszego ptasznika :)
jak najbardziej polecam pełen profesionalizm
wiele razy od niego kupowałem i będę nadal kupował
brać w ciemno nie zawiedziecie się
Pajeczakk
01-02-2007, 16:06
POZYTYW :)
w zimie pajączki doszły wszytko ok świetnie zapakowany pełny profesjonalizm :) POLECAM
POLECAM pajak doszedl caly i zdrowy bardzo dobrze zapakowany.
POZYTYW. WSZYSTKO ELEGANCKO I PROFESJONALNIE.!
POZYTYW
pająki dotarły całe i zdrowe, kontakt tez bardzo dobry
poraz kolejny polecam. pajak tak zapakowany ze chyba syberie by przezyl:)
POZYTYW
kupowałem cambri i chrome. szybko sprawnie i bez problemów. polecam!!!
Trutex_PL
16-03-2007, 21:14
100% pozytyw - pajaczki przeżyły by nawet na syberi.........
Polecam w 100%
POZYTYW
Pająk super zapakowany, ogólnie profesjonalna robota ;)
Papirus2
01-04-2007, 14:46
Pajączki doszły do mnie całe i zdrowe.tak więc polecam!
stoprocent
08-04-2007, 02:08
POZYTYW
Pająi całe i zdrowe, mimo trudności wszystko jak na blasze.
Jak najbardziej POZYTYWNY! Kupiłem od Tomka 11 szt. B.boehmei L1 i te 5, które mi zostały są w doskonałej kondycji. Śmiem szczerze wątpić czy to rzeczywiście L1, biorąc pod uwagę ich pokaźny rozmiar. Uczciwość na najwyższym poziomie i szczerze dlatego polecam!
Sprzedawca jak zawsze profesjonalny i rzeczowy!!! POZYTYW
Ponownie POZYTYW...nic dodać nic ująć. Pozdrawiam
Michallewczuk
14-04-2007, 16:32
Pozytyw.
Pełny profesjonalizm.
PS. wieno-karaczany się mnożą jak szalone.
Polecam - chromka doszła zdrowa. Jest piekna. Bardzo szybka wysyłka. Pozdrawiam i dziękuje
POZYTYW
Kupiłem dzisiaj irminke L2. Pajączek aktywny i zadbany.
POLECAM!
Zgadzam sie z przedmowcami :) Jakis czas temu chromatopelme kupowalem i swietnie zabezpieczona przesylka z pajakiem przyszla. Polecam !
POLECAM W 100%
super szybka transakcja, bezproblemowo i sprawnie, pająki świetnie zapakowane. Interesy z takim użytkownikiem to sama przyjemność. Pajączki zdrowe (wszystkie 9), wcinają karaluszki aż im się nogogłaszczki trzęsą
POZYTYW
Super hodowca! Pajaki bardzo ladne i dorodne. Przesylka zapakowana bardzo dobrze. Naprawde polecam :)
PandaFaka
19-05-2007, 20:28
Również polecam ;)
Jak najbardziej Polecam !! :)
Pozytyw
Piekna irminka :)
Duzy POZYTYW. Super pajaki, dobre ceny :). Polecam.
Zwierzak
18-06-2007, 00:18
Pozytyw
Kupowałem pająki, zawsze dochodziły całe,bardzo dobrze zapakowane, zawsze wyrastało z nich to co kupiłem
Pozytyw
Kupowalem 3 pajaki (2x P. cambridgei, L. parahybana). Mily i profesjonalny kontak. Dobrze zapakowane. Wszystkie pajaki przezyly.
POLECAM
marcinpppl
23-08-2007, 11:19
POZYTYW
Wszystko sprawnie i szybko. Kupiłem 3 pająki, wszystkie przeżyły a na okres trnasportu zostały dobrze nakarmione.
Polecam
Pozytyw
Od niego kupiłem swojego pierwszego pajączka. Pająki ładne, dorodne i świetnie zapakowane...
Tan-Kian
15-11-2007, 23:32
Polecam, kupowałem boehmei, dostałem b. dużą porcje mączników gratis :)
Również POLECAM juz dwa razy brałem, za każdym razem szybka wysyłka, super zapakowane paczki, oraz konkretne, szybkie odpowiedzi na pytania :)
Polecam !! 100% Pozytyw szybko, bezproblemowo, profesjonalnie no i miło się gada :)
Pozytyw
Od tego Pana kupiłem dwa E. murinusy
Pawelnek
19-11-2007, 21:37
POZYTYW
Kupiłem N.colloratovillosus i wszystko było w porządku .
POLECAM. Bradzo miły sprzedawca i świetnie zapakowany towar.
genius12
24-11-2007, 17:30
Kupiłem P. irminia L4 przeszła u mnie juz 2 wylinki i ma sie dobrze :) Bardzo dobry sprzedawca, oczywiście POZYTYW
ja tez u niego brałem 2 vagansy:)
*ToMeK*brd
04-12-2007, 01:59
POZYTYW.... kupiłem coś na giełdzie ale nie jestem pewny co :) a rozmowa jak najbardziej sympatyczna;)
Toudy-T1
05-12-2007, 17:40
POLECAM! U użytkownika exoticworld zakupiłem Chromatopelme i Pterinochilusa, doszły w świetnie zapakowanej przesyłce całe i żywe :)
ja kupiłem irminie...i tez jest silna i zdrowa i dobrze zapakowana była :)
Również polecam zakupy od ExoticWorld, zakupiłem od niego chromke i gienie :) pająki starannie i bardzo dobrze zapakowane!! (trochę czasu mi zajęło żeby rozpakować) i co najważniejsze w takich warunkach pogodowych doszły żywe!!
Pozytyw ! :) Kupiłem dzis Chromke , Murinusa, Fasciatum a Cambridgei dostałem gratis :)
Popieram przedmówców. Zakupiłem dzisiaj 2 terraria dla nadrzewniaków. P. cambridgei L7 - L8, H. lividium L3 oraz pare rzeczy do dekoracji terrarium, za niewygórowana cenę. Polecam jak najbardziej
czaplin89
24-12-2007, 16:55
to właśnie u tego sprzedawcy kupiłem pierwszego pająka :D pozytyw :D
pozdrawiam,
Artur
kasta174
24-12-2007, 21:21
Pozostaj mi tylko przyłączyć się do pozytywów:)
Maniek99
23-01-2008, 00:42
Więc kolejny POZYTYW ! ! !
Pozytyw, gienia przyszła L1, już jest L2 :p
monika_tg
02-02-2008, 15:19
Goraco polecamy. Kupilismy E.murinus , mial byc L1 a okazal sie duzo wiekszy. Pozytyw !!!!
ogromny POZYTYW dla tego Pana :) nie widzialem nigdy tak porzadnie zabezpieczonych w paczce pajaczkow
venomous
17-02-2008, 18:35
POZYTYW , dobre ceny , znakomita obsługa .
POZYTYW
mily kontak, pajaczki dobrze zapakowane POLECAM w 100%
Brałem kiedyś kilka pajączków, dobry kontakt, szybka wysyłka, wielki POZYTYW..
Hubertuse
05-03-2008, 20:01
POZYTYW
POZYTYW
Naprawdę szybka transakcja, pajączek świetnie zapakowany.
Polecam
I znów Wielki pozytyw! Wziołem terra dal siebie i Kokoskop-a bardzo fajnie wykonane :)
stoprocent
14-06-2008, 11:42
Radzę uważać i sexować to co się kupuje. Kupiłem od tego pana Geniculate. Po oczekiwaniu na nią 2 tygodnie(co mi nie przeszkadzało i było wyjaśniane wypadkiem) dostałem pajączka. Przed tym nie dostałem fotki do wysex, jako ,że był to mój pierwszy pająk dałem sobie wcisnąć kit. Nie wiem czy celowo czy nie, nie wystawiam negatywa bo może to pomyłka.Radzę na to zwrócić uwagę jednak.
Neutral
(wyjaśnię jeszcze z Wieniem)
exoticworld
17-06-2008, 01:32
skoro masz jakieś pretensje to może najpierw wypadałoby się ze mną skontaktować? No chyba że celowo chcesz mi zepsuć opinie. Napisz mi na prv coś więcej kiedy i gdzie kupowałeś odemnie pająka bo jakoś nie kojarze takiej tranzakcji, bo minęły 2 dni od czasu posta i jeszcze nie zdążyłeś sie odezwać...
Polecam! Kupilem kilka pajakow, wszystkie doszly cale i zdrowe, pomimo staran pocztowcow ktorzy przetrzymali paczke przez 4 dni
Pawelnek
15-07-2008, 23:43
polecam
burek1990
28-07-2008, 11:41
Kupiłem od tego pana 7 pajączków, wszystkie dotarły w całości i pięknie rosną.
POLECAM!!
Wszystko ok polecam. Profesjonalnie zapakowany pajączek zdrowy. Paczka dotarła bardzo szybko POLECAM!
kajtek19891
23-08-2008, 03:27
Polecam!
POLECAM:):) 2 sztuki cambri mam od niego:)
porthole
24-09-2008, 02:53
Dziś doszło do mnie od Exoticworld 8 pająków, doskonale zapakowane, teraz wiem, że martwienie się o pogodę było bezsensowne, naprawdę doskonale zapakowana przesyłka. Miły kontakt, szybka wysyłka i pełen profesjonalizm.
POLECAM
gargamel
02-11-2008, 03:05
Polecam, wszystko szybko, sprawnie, krotko i na temat ;) a pajak jakiego sie spodziewalem wlasnie taki jest ;]
Na prawdę bardzo polecam :) Już nie raz kupowałem u pana pajączki i za każdym razem wszystko przebiegało sprawnie i bez problemów.
WIELKI POZYTYW ;)
Nie polecam tego uzytkownika. Kupilem 2 C. darlingi L1. Przelalem pieniadze przy czym przypadkiem pomylilem tytul, nie wpisalem nazwy uzytkownika... Exoticworld jak na to wyglada chcial sobie te pieniadze po prostu przywlaszczyc nawet nie probuajc sie skontaktowac z kupujacym z allegro, ktory technicznie nie zaplacil ponad tydzien za pajaki...
Tak wiec po tygodniu sam wzialem sie za sprawe, wyjasnilem wszystko. Dokupilem jeszcze stromatopelme i zrobilem tym razem poprawny przelew dla potwierdzenia mojej osoby jako kupujacego. W poniedzialek przez telefon dowiedzialem sie, ze paczka dla mnie juz wyslana. Czekam, czekam... sroda nadal nie ma. Dzwonie pol dnia, wreszcie sie dodzwonilem i dowiaduje sie nagle, ze paczka dla mnie nie wyslana i wlasnie mial do mnie dzwonic w tej sprawie... bo obie ostatnie darlingi niby dla mnie zaczely jednoczesnie liniec... i oba sie przesuszyly i padly <hahaha>.
Bardziej kiepskiej sciemy moja mama by nie wymyslila. Zawiodlem sie na calej linii, zwlaszcza ze kiedys kuplem 4 stromatopelmy i dostalem wszystkie zywe. Zawiniete w papier toaletowy, ale mniejsza wazne ze zyly. Niestety tym razem uwazam, ze smierc tych niby dwoch ostatnich sztuk to wielkie klamstwo, a exoticworld probowal przywlaszczyc sobie bez wyjasnienia 67zl.
NIE POLECAM!!!
exoticworld
03-11-2008, 00:44
w ramach wyjaśnienia - jeśli podpisałeś przelew złym nickiem to w Twoim interesie jest aby to sprostować. Ty popełniłeś błąd i to Ty go naprawiasz i nie bardzo wiem co to ma wspólnego z przywłaszczaniem.
co do pajączków to akurat tak się niestety złożyło że mnie było mnie kilka dni w domu i akurat zaczęły linieć mając niezbyt wilgotne podłoże i padły. Aby były to ostatnie sztuki odłożone dla Ciebie. Zdarza się. Czy w to wierzysz czy nie to Twoja sprawa, ale w tym czasie bylem akurat na giełdzie pajęczarskiej więc gdybym o tym wiedział to poprostu bym te pająki kupił...
zapomniałeś może dodać o tym że na drugi dzień zwróciłem Ci pieniądze za całą tranzakcje. o jakim więc przywłaszczeniu mówisz?
pozdrawiam
A juz tlumacze.
O takim, ze przez okragly tydzien te pieniazki lezaly sobie na Twoim koncie. Mozna je wtedy bylo w powodzeniem okreslic "skradzione", bo wiedzac ze sa od osoby ktora nic nie kupila na aukcji nie probowales sie skontaktowac z wlascicielem, aby sprawe wyjasnic = pieniadze probowales przywlaszczyc.
Przez kolejne 3 dni czekalem na paczke, ktora wedle otrzymanej telefonicznie... i mailowo tez informacji zostala juz wyslana w poniedzialek. W srode sie dodzwonilem po kilkunastu probach i dowiedzialem sie, ze nie jest wyslana... Wszystko poprzednie okazalo sie klamstwem. Pieniadze dostalem 4 dni po dniu, w ktorym rzekomo mialy byc przelane. Zwalmy to na opoznienie w banku, ale fakt ze zanim usilnie nie probowalem wielokrotnymi probami doprosic o zwrot moich pieniedzy Ty nie kiwnales nawet palcem, aby sie dowiedziec dlaczego ktos robi Ci darmowy prezent na 67zl.
Na przyszlosc z pewnoscia bede sie obawial kupic cos od Exoticworld. Mimo, iz asortyment pajaczkow bardzo ciekawy, jednak wole poszukac u innego sprzedawcy. Pozdro.
DeNuCeNt
04-11-2008, 01:12
Polecam
EXOTICWORLD
to p r z e d e w s z y s t k i m j a k o ś ć , d o b r a c e n a,
b e z p i e c z n y b a r d z o s z y b k i:p
h u m a n i t a r n y t r a n s p o r t :D
wasilek87
08-11-2008, 01:08
POLECAM POZYTYW
Pajaczki naprawde swietnie zapakowane i bardzo konkretny sprzedawca
GregorWalas1986
15-11-2008, 01:03
MEGA POZYTYW
Zakupiłem od tego pana E.cyanognathus na allegro, pajączek doszedł w świetnej formie mimo nie za wspaniałej pogody.
Profesjonalnie zapakowany ( to mało powiedziane ) !!!!
///!!!POLECAM!!!\\\
Chyba tu jeszcze nie pisałem...
Oczywiście
POLECAM wienia :)
Kupowałem ostatnio stromke, ornate, cancerides, immanis
vBulletin - Arachnea.org