PDA

Pokaż pełną wersję : [kędzior]ucieczka

ptasznik200
14-02-2007, 14:19
zdarzyło mi sie to wczoraj w nocy. poszedłem na impreze a gdy wruciłem nigdzie go nie było mam na dziej że go znajde . Są małe szanse bo mam kota co zrobić
////Pamiętaj o tagach i pracuj nad ortografią :) -birel

Szpatha
14-02-2007, 15:53
Mi tez zwial dzisiaj (lub wczoraj w nocy) prawie dorosly histerocrates gigas.. Podszedlem do tematu spokojnie, bo juz przezylem dwie ucieczki innych moich maluchow. Podziemny zawsze ucieka jak najnizej, wiec przeszukalem dolne zakamarki.. i znalazlem, tylko ze niestety pajak nie wykazuje oznak zycia :( Nie wiem co mu sie stalo, obejrzalem cialko, nigdzie nie naruszone, wychlodzenie i przegrzanie tez odpada, byl najedzony i wszystko bylo oki.. zbliza sie wylinka co prawda, ale nie widzialem zeby tak pajak przed nia sflaczal.. Z reszta nawet jak przewroca sie juz do gory brzuchem, to ruszaja przeciez lekko nozkami.. ehh.. Ciekawe czy idzie jakos sprawdzic funkcje zyciowe pajaka..

Pidek93
14-02-2007, 23:56
Porozkładaj po pokoju wilgotne włókno a na nim połóż np.mączniaka....
W konću L9 nie jest już taki malutki......Mam nadzieje że się znajdzie :?

ptasznik200
15-02-2007, 12:57
znalazł sie dzieniki kotowi bo zobaczyłem jak muj kotek biegnie, patrze a muj kenidzior uciek ja szybko kota odsunełem a kędziora na rence i znów siedzi w swym terarium

janek_cpw
15-02-2007, 13:31
Fajnie ze sie znalazl :)

Sorry nie moge sie powstrzymac dzięki kotu, mój od moje, kędzior od kędzierzawy, uciekł, odsunąłem, ręce... To by bylo chyba na tyle pozdrawiam :)