Pokaż pełną wersję : [Opinia]Pierwsze wrażenie
aTahualpa
19-01-2007, 10:22
Witam wszystkich serdecznie
Jak widzicie, forum nareszcie działa. Po okresie nieobecności, który mogło by się zdawać trwał wieki, znowu jesteśmy w sieci. Widzicie, że forum wyliniało i zmieniło wygląd. Chciałbym abyście w tym temacie opisali swoje pierwsze wrażenie zaraz po wejściu na forum. Czy podoba wam sie szata graficzna, nowe logo itp. Piszcie to zanim ochłoniecie z emocji i zaczniecie się dokładniej rozglądać.
Oczywiście nie wszystkim musi się podobać dlatego napiszcie co jest nie tak? Co przydałoby się zmienić? Jak zmienić? Co było tam a nie ma teraz(pomijając dodatki do phpBB bo to przyjdzie z czasem).
Pozdrawiam
aTahualpa
Blackmane
19-01-2007, 10:27
Witam. Przede wszystkim trzeba wycentrować napis Arachnea względem całej belki, i wycentrować De Aranea Omnes Scimus względem Arachnea. Z tego co wiem to watchu to miał zrobić. Implementacje i mody na forum są ściągnięte, wszystkie przekazane Andrzejowi, ktoś to tylko musi wpakować. Będzie np możliwośc prowadzenia aukcji na forum jeśli wszystko pójdzie dobrze : ) Ogólnie uważam że forum jest teraz dużo lepiej zorganizowane pod względem merytorycznym, lepiej rozplanowane działy, choć z kolei bardzo przyzwyczaiłem się do starego - węższego wyglądu forum. Generalnie mi się podoba, myślę że zbierze się za nie troszkę pochwał :)
Z tego co wiem to watchu to miał zrobić.
watchu zrobił :) ale wiater mnie powstrzymał przed wysłaniem :) niedługo będzie
Blackmane
19-01-2007, 16:16
Tak to prawda. Andrzejowi wczoraj prąd padł przez te wichury :) Wiatr w Polsce wieje z prędkością od 120 do 180 km/h ! Ale nawet matka natura nie powstrzyma nas przed oficjalnym otwarciem! :)
a tak ONTOPIC to moje pierwsze wrażenie dotyczące forum było już jakieś tydzień temu :D więc nie pamiętam :)
ale ogólnie mi się bardzo podoba... zwłaszcza, że w dużej mierze też je robiłem :D
Paddy West
19-01-2007, 16:35
Witam
Fajnie, że wracamy. Gratulacje i podziękowania dla Was za czas poswiecony na ogarnięcie tego...bałaganu :lol:
Kilka sugesti:
1) Tekst cytowany (ten w białych ramkach) jest imo za jasny. Trzeba się mocno wslepiać, żeby go odczytać
2) Poprzednie okno forum było trochę węższe. Niby drobnostka ale przy dłuższych tekstach tak szeroka szpalta staje się trodniejsza do przeczytania.
3) Wiem, czepiam się :D Moznaby jakoś bardziej nawiązać kolorem okna forum do koloru bannerka na górze... Niby tu i tu brąz ale zupełnie inny. Jak by tak pobrać kolork z grafiki i wrzucić go np. w paski oddzielające działy forum...
Kilka sugesti:
1) Tekst cytowany (ten w białych ramkach) jest imo za jasny. Trzeba się mocno wslepiać, żeby go odczytać
2) Poprzednie okno forum było trochę węższe. Niby drobnostka ale przy dłuższych tekstach tak szeroka szpalta staje się trodniejsza do przeczytania.
3) Wiem, czepiam się :D Moznaby jakoś bardziej nawiązać kolorem okna forum do koloru bannerka na górze... Niby tu i tu brąz ale zupełnie inny. Jak by tak pobrać kolork z grafiki i wrzucić go np. w paski oddzielające działy forum...
Ad. 1 - zgadzam się :) to jest jeszcze nie poprawione bo mieliśmy z tym mały problem ale dostane źródła i to zrobię :)
Ad. 2 - raczej pozostanie ta szerokość
Ad. 3 - jak w pkt. 1 - poprawie i uładnie jak dostane źródła :)
Blackmane
19-01-2007, 16:54
Takie rzeczy Andrzej może zmienić z poziomu Administratora w zarządzaniu szablonem forum w momencie bez potrzeby kopiowania plików baz, w których i tak część ludzi się gubi. Wystarczy nadmienić Andrzejowi konieczność zmiany i tyle.
bardzo możliwe, nie pamiętam czy można to zmieniać w phpBB. Sprawdzimy.
Ogólnie forum jest super (jak wcześniej) Podoba mi się teraz taki bardziej intuicyjny podział, ale juz znalazłem jeden błąd w dziale "Literatura & media" jest temat: Opis działu Literaura & Media.
Zjedzone jedno 't' ;)
Blackmane
19-01-2007, 18:43
Poprawione
1. zbyt jasna czcionka w quote
2. za szeroko panowie. niby mniej trzeba przewijac, ale latwiej sie zgubic przy dluzszym tekscie.
3. cos mi nie pasuje w kolorze ramki bannera. jakos srednio wspolgra z caloscią.
4. zdecydowanie za duzo działów. poprzedni podział tablic na działy i poddziały był świetny.
mateo276
19-01-2007, 21:54
Dla mnie super nawet lepsze od poprzedniego. Jedna wada: zbyt jasna czcionka w cytatach:)
Witam wszystkich :) mam nadzieję, że teraz serwis będzie działał sprawnie. Dziękuje ludziom, którzy jednak chcą pomóc innym za friko :)
Mi sie bardzo podoba, moim zdaniej jest lepiej niz przedtem. Takze wielkie gratulacje dla zarządu a szczególnie dla ludzi od grafiki. Bardzo fajnie. I dobrze dziala 8) Jesli chodzi o forum to jest bardzo ok. Tylko mi osobiscie bardzo brakuje starej strony głównej takiej jak była.
Blackmane
19-01-2007, 21:59
Zgodze się z tym że czcionka w cytatach za jasna i że szerokie forum ciężej się czyta, jednak co do działów - teraz jest dużo lepiej. To tylko kwestia przyzwyczajenia. To fakt, jest ich więcej, ale za to są takie, których nie było a są potrzebne.
Pierwsze wrażenie:
Zajebista grafika, przemyślene działy, piękne logo.
Po chwili kilka drobnych minusików:
kolor ramki loga, kolor cytowanego textu i szerokość forum.
Ale wszystko jest do naprawy.
BTW: oświeci mnie ktoś? co oznacza "de aranea omnes scimus"
szukalem na necuie ale znalazłem tylko "aranea omnes" - sieć pająka
aTahualpa
19-01-2007, 22:22
BTW: oświeci mnie ktoś? co oznacza "de aranea omnes scimus"
szukalem na nesuie ale znalazłem tylko "aranea omnes" - sieć pająka
"O pająkach wiemy wszystko" ;)
Czyli byłem daleko od prawdziwego znaczenia :D
Dzieki za oświecenie.
masz lekcje łaciny? albo troche ją znasz?
jak tak to PW
Kuben kal. 5.56mm
19-01-2007, 22:27
forum uważam że jest bardzo ładne o wiele ładniejsze od poprzedniego :wink: gratulacje dla twórców.
forum duzo ladniejsze od poprzedniego jest pare niedociagniec ale tylko kosmetycznych i napewno z czasem bedzie poprawione. Pozdro :P
Pierwsze wrażenie ? Powalające :) Super grafika, rozmieszczenie działów. Wszystko "na wierzchu", jasno i przejrzyście.
Mi tam taka "szerokość" forum zbytnio nie przeszkadza. Można się przyzwyczaić. Jedyny minus, o którym większość już pisała, to cytaty.
Cała reszta jest po prostu ekstra.
Dobrze, że Arachnea wróciła. Wreszcie będę miał się gdzie podziać, bo już z nudów umierałem. Gratuluje dobrze przebytej "wylinki"
Pozdro :-)
Pierwsze wrażenie - to tak jak wejść do jakiejś willi w surowym stanie ;)
Zapowiada się baaardzo przyzwoicie.
Z tego co zauważyłem (nie wiem czy ktoś poruszał tą kwestie) to trzeba zmienić AIM na gg ;)
Podoba mi się pomysł z mapą użytkowników - jestem bardzo ciekaw jak to będzie wyglądało.
aaaaa i z takich nagłych spraw to mam nadzieję, że link "zobacz nieprzeczytane posty" wróci szybko :)
L i z a k .
19-01-2007, 23:24
1. szerokość, do poprawy koniecznie
2. zniknął mój ulubiony guzik!! :cry: - zgłoś post do moderatora
3. opcja szybkiej odpowiedzi
aTahualpa
19-01-2007, 23:28
Te wszystkie bajerki w phpBB pojawią się niedługo. Nie ma ich w standardowym "wyposażeniu" a śpieszyliśmy się z otwarciem forum ;)
Mi najbardziej brakuje "cytowanie selektywne" i "szybka odpowiedz" ;)
newblood
19-01-2007, 23:30
Ludzie jestem z was bardzo ale to bardzo dumny :), Jura teraz moze tylko pozazdroscic :) naprawde pięknie zrobione forum, tylko czekać na strone główną :)
Panel szybkiej odpowiedzi i cytowanie selektywne i będzie komplet do prowadzenia gorących konwersacji :roll:
Blackmane
19-01-2007, 23:41
Potrzebujemy jeszcze wielu dodatków i implementacji ale wszystko zmierza w dobrą stronę.
Posuwamy się naprzód. Cytaty już poprawione. Dodatki będą się pojawiały stopniowo. Nie wszystkie dało się od razu wstawić bo mieliśmy mało czasu, ale coś się jeszcze wstawi. Na razie naszym priorytetem będzie zrobienie strony głównej oraz uruchomienie archiwum z poprzedniego forum.
Mi tez brakuje szybkiej odpowiedz :)
Może to nie jest jakieś wielce znaczące, ale dosyć wygodne, mianowicie skok do nowego postu po kliknięciu w temat. Co do szerokości forum to podzielam zdanie. Przy większych monitorach (czyt. mój 8) ) można dostać rozbieżności.
Pozdrawiam.
Teraz to wygląda jak forum, a nie to co tego całego K.B. ...
No nic tylko pogratulować całemu zespołowi za stworzenie czegoś wspaniałego, czym jest forum arachnea ;)
Co do braków, to tak jak wyżej - Szybka odpowiedź, Cytowanie selektywne.
Pozdrawiam: antek
Michallewczuk
20-01-2007, 01:02
Pierwsze wrażenie - Chaos. Po chwili można wszystko ogarnąć.
Tego co inni wymieniali i ma zostać poprawione nie będe wymieniał. Co do szerokości to fajnie ze jest szerzej wkońcu ale trochę z tym przesadziliście. Wprawdzie wiekszość postów userów nie jest obszerna ale czasem są wyjątki i można się pogubić.
Brakuje mi tych dymków które ukazywały treść tematu po najechaniu na topic bez potrzeby wchodzenia w niego.
Sam tekst z nazwami tematów za bardzo daje po oczach i poprzedni był bardziej czytelny. Brak działu Rozrywka i integracja też jest złym posunięciem. Te wszystkie topiki z tamtego działu będą tonąć w HP i trzeba będzie tam kopać by je odnaleźć a tak było wszystko na wierzchu.
Pisanie postów na białym tle było bardziej czytelne i czarne tło jest dużo mniej czytelne.
Dział Akcje Użytkowników & naszych Partnerów jest działem dla nikogo i "dużego ruchu" tam pewnie nikt nie uświadczy.
PS. no i ulubiona ikonka " :mrgreen: " zmieniła kolor na zielony i jest ukryta :|
L i z a k .
20-01-2007, 01:10
oo tak właśnie, zapomniałam o tych dymkach, bardzo przydatna rzecz
btw. wyświetliła mi się jakaś informacja, że zbyt szybko używam opcji szukaj :x można to jakoś zdjąć? bo lubię szybko szukać :)
Michallewczuk
20-01-2007, 01:17
Co do tego co śmiecie nazywać wyszukiwarką :lol: Nigdy nie działało jak trzeba, teraz też nie działa i podejrzewam że nigdy już nie będzie działać :lol:
L i z a k .
20-01-2007, 01:18
oj ale nie ten szukaj na górze, tylko zobacz posty od ostatniej wizyty, zobacz posty bez odpowiedzi itepe
Dać im palec - wezmą całą rękę :D
Oczywiście wszystkie uwagi będą rozpatrzone i w miarę możliwości zrealizowane.
Zostało jeszcze kilka fasetek w tym diamencie do wyszlifowania ale spokojnie już teraz przyszykowanych jest wiele rzeczy które czekają na wprowadzenie :)
Doszło radio, wiele ciekawych artów, o grafice nie będę się wypowiadał bo jako autor będzie to zbyt subiektywne :D a będzie jeszcze wiele innych rzeczy... z czasem. Nie chcieliśmy już was dłużej przetrzymywać :)
Forum doczekało się wielu zmian a na wiele jeszcze przyjdzie pora :) Uruchomienie go w tej wersji wymagało od zespołu niemałego wysiłku, więc dajcie trochę odsapnąć :D
Wszystko będzie. Czekamy na dalsze uwagi :)
L i z a k .
20-01-2007, 01:28
jak odświeżam forum to przekierowuje mnie do strony głównej :(
Domena arachnea.org nie jest zaparkowana na serwerze jeszcze :)
Jest to jedna ze zmian które dopiero zostaną wprowadzone.
jak odświeżam forum to przekierowuje mnie do strony głównej :(A u mnie zostaje w danym temacie, ale może dlatego, ze używam domeny naszego serwera.
Domenę arachnea.org zaparkujemy na tym serwerze jeżeli wszystko będzie działać poprawnie. Nie chciałbym aby jej się stała jakaś krzywda :D Zrobimy to lada dzień.
Cockroach
20-01-2007, 01:59
Ja bym powiedział, że ok :wink: Mam kilka uwag, które na początku zawsze się znajdą, ale myślę że w przeciągu kilku najbliższych dni wszystko się usprawni.
Co do owych uwag:
1. Cytowanie selektywne (o czym była mowa)
2. Szybka odpowiedź (również wspominano)
3. Szerokość faktycznie mogłaby być mniejsza.
4. Podpis spod zwierząt karmowych wg mnie jest niegramatyczny (ale to może tylko moje odczucie... ) :?
Forum poświęcone hodowli świerszczy, szarańczy, karaczanów i innym zwierzętom karmowym.
Czy może nie lepiej? :
Forum poświęcone hodowli świerszczy, szarańczy, karaczanów i innych zwierząt karmowych. bo przecież mamy początek "poświęcone hodowli" a potem spójnik "i"
Chyba, że:
Forum poświęcone świerszczom, szarańczom, karaczanom i innym zwierzętom karmowym.
Ale tak jak mówie... może to tylko dla mnie tak brzmi :P
5. Trzeba pozmieniać te guziki na jednolite, co by ładnie wyglądało :)
http://img403.imageshack.us/img403/4803/guzikiwu9.th.jpg (http://img403.imageshack.us/my.php?image=guzikiwu9.jpg)
5. Trzeba pozmieniać te guziki na jednolite, co by ładnie wyglądało :)
http://img403.imageshack.us/img403/4803/guzikiwu9.th.jpg (http://img403.imageshack.us/my.php?image=guzikiwu9.jpg)
Jutro wyślę pliki mistrzowi ;) Reszta pkt. nie do mnie ;)
Cockroach
20-01-2007, 02:11
Kolejne dwie rzeczy mi wpadły:
1. W profilach brakuje jeszcze kilku opcji, które były poprzednio. Jedną to pole "Płeć" - przyda się, bo czasem ludzie takie nicki ustawiają, że nie wiadomo jak się zwrócić :P. Kolejna to nr GG - z doświadczenia wiem, że się przyda. Można by ewentualnie jeszcze dodać komunikator Tlen...
2. Nie ma opcji Nieprzeczytane posty [XXX]. Przydawało się, bo można było jednym kliknięciem wyszukać wszystko co nowe :wink:
Witam więc tak jak poprzednicy odnośnie cytatów - za jasne, jeszcze jedna rzecz, dobrą sprawą było wyświetlanie tytułu ostatniego postu w danym dziale, tzn przy nazwie działu. Świetnie zrobiliście logo :) Pozdrawiam.
wszystko ze tak powiem jak najlepiej tylko tych działów trochę przybyło po zatem belka z napisem jest chyba najbardziej udana porostu jest w deszke powaga a po zatem to zdarzenie dowodzi jedynie z jaka determinacja tworzycie ten serwer i nic mgła deszcz czy tez koszenie trawy nie przeszkadza wam w dążeniu do celu i nauczania ludzi którzy pierwszy raz w swoim życiu widza dużego włochatego pająka i nie boja sie go tylko ciekawią w każdym razie powodzenia i życzę wam żeby więcej takich przypadków niebyło
Witam więc tak jak poprzednicy odnośnie cytatów - za jasne, jeszcze jedna rzecz
ykhm... raz za jasne, raz za ciemne :D są takie jak były kiedyś na forum z poprzedniego wcielenia chciałbym zauważyć ;)
p.s. a logo dobre nie? :D haha
Cockroach
20-01-2007, 02:32
Logo baaaaaarso ładne :D
No logo super :D Całe forum bez zarzutu :wink:
gerwazilla
20-01-2007, 02:51
Witam
Pierwsze wrażenie to to że logo jest poprostu świetne :D i nie żaruje jest o wiele lepsze od starego, ma swój klimacik :) Po prostu malina :P :D :wink:
Jedna uwaga: moim zdaniem takie tamaty jak te w dziale arachnea ,,podstawy" chyba bylo :P to powinny byc podklejone bo zaraz zaginą wśrór setek ,,mniej waznych" :wink: tematów. A szkoda bo zawierają wiele przydatnych informacjii dla początkujących pajęczarzy :)
Reszta to to co inni zauważyli, nie będę się powtarzal.
Ale co do szerokości to wedłóg mnie jest ok :wink: jestem za tym aby tak zostało :)
Narazie tyle, jak coś zauważe to dopisze :wink:
No, nareszcie, juz sie nie moglem doczekac, fajnie ze wrociliscie :P jest lepiej, lepiej nawet o cale 100% gratuluję :wink:
Blackmane
20-01-2007, 03:06
Bardzo miło to słyszeć. Wiele osób pracowało nad forum zarówno od strony graficznej jak i czysto merytorycznej. To że doceniacie pracę tych ludzi i wasze pochwały kierowane pod ich adresem jest pięknym ukoronowaniem dnia.
Zdaję mi się że gdzieś (nie pamiętam gdzie) wyczytałem że archiwa z poprzedniego forum mają wrócić .. Jeśli tak to w jakiej postaci powsadzacie je w odpowiednie fara czy utworzycie nowe o nazwie Archiwum gdzie będą do wglądu?
Wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem byłoby to drugie, no może poza dziennikami:)
Przepraszam jeśli się powtórzyłem, albo gdzieś już to zostało opisane :oops:
ale jest tych artykułów tak dużo naraz że jekoś jeszcze nie mogę "złapać rytmu":P
Już doczytałem :oops: ale wpadka:P
Ja sie ciesze, ze strona w koncu wrocila :P i w dodtku ma o wiele lepszy image :twisted: dzieki Wam wszystkim za prace jaka w to wlozyliscie :wink: pozdrawiam
gerwazilla
20-01-2007, 04:28
Zauważyłem dwie rzeczy które możnaby było zmienic z czasem :wink:
Pierwsze to to czy dana osoba jest aktualnie zalogowana na arachnei. Ten znaczek przy miniaturce :wink: jakoś dziwnie mi bez tego
I drugie to niektóre przyciski jak na tym zdjęciu. Taka zmyłka, chwilowa dezorientacja bo wcześniej taki kolorek napisu oznaczał niedostepnośc danej opcjii. Normalnie napis był ciemniejszy. Taki drobiarzdżek ale kiedyśtam jak już odpoczniecie możnabybyło to zmienic.
http://img266.imageshack.us/img266/367/beztytuusr0.png (http://imageshack.us)
przepraszam że nażekam, ale ja już tak mam :P
P.S. ale logo naprawde lux, nadal nie moge wyjśc z podziwu :wink:
SexRocket
20-01-2007, 04:29
Dać im palec - wezmą całą rękę :D
kazdy chce sie szybko zadomowic na forum :D
Ogolny wyglad forum bardzo fajny i mi sie calkiem to podoba ze jest tak rozciagniete (na panoramicznym calkiem niezle sie czyta :P) Zeczy ktorych mi brakuje juz byly wymienione wiec nie bede pisal jeszcze raz poza tym logo swietne z tym ze poprzednia czcionka z tymi malutkimi pajaczkami byla ladniejsza :D
nie wiem czy było ale dodam 3 grosze od siebie. trochę mało przejrzyste jest forum, za dużo napisów (nazwy for, ich opisy) i słabo to widać, dotego słabo widać gdzie sa nowe posty :wink:
Ja właściwie uwag nowych nie mam, chciałam tylko napisać, że strasznie się cieszę że forum wróciło, a po wylince wygląda super, grafika na górze świetna, egzotyczna i klimatyczna :)
aTahualpa
20-01-2007, 13:29
Jedna uwaga: moim zdaniem takie tamaty jak te w dziale arachnea ,,podstawy" chyba bylo :P to powinny byc podklejone bo zaraz zaginą wśrór setek ,,mniej waznych" :wink: tematów. A szkoda bo zawierają wiele przydatnych informacjii dla początkujących pajęczarzy :)
Tak też mieliśmy zrobić ale podklejenie tylu tematów jest bez sensu dlatego w temacie "Kompendium wiedzy" są linki o tych tematów ;)
Jeżeli jeszcze nie możesz wyjść z podziwu loga...to zobaczysz co będzie jak otworzona zostanie strona główna ;)
A ja mam taki mały off-top :)
Keira i aTa dołączyli do nas w tym samym dniu czyli 23.08.2005 oraz oboje są z Krakowa... Forumowi bliźniacy czy jak? :D
hehe... zaraz Andrzeju się okaże że jeszcze o tej samej godzinie dołączyli :P
A swoją drogą to fajnie to wygląda :P
gerwazilla
20-01-2007, 17:12
Tak też mieliśmy zrobić ale podklejenie tylu tematów jest bez sensu dlatego w temacie "Kompendium wiedzy" są linki o tych tematów ;)
Tak wiem :) mój błąd, póżniej już zauważułem, ale już nie chciało mi się pisac :wink:
Jeżeli jeszcze nie możesz wyjść z podziwu loga...to zobaczysz co będzie jak otworzona zostanie strona główna ;)
Nadal nie mogę :D No czekam..... czekam...... :wink:
SexRocket
20-01-2007, 17:30
znalazlem jeszcze dwie uwagi:
Brakuje statystyk ktore sie pojawily na wczesniejszym forum a byly bardzo pomocne oraz gdy przegladalem uzytkownikow ciezko znalezc osobe poniewaz nie mozna przeskoczyc z 3 strony np na 30 a jest ich ponad 100 i przezucac po jednej to mozlone, wczesniej byl button pozwalajacy na wybranie dowolnej strony teraz go nie ma
Żeby znaleźć użytkownika, trzeba narazie zmieniać liczbę na końcu adresu, np.:
http://www.arachnea.delfnet.com/forum/memberlist.php?mode=username&order=ASC&start=100
A ja mam taki mały off-top :)
Keira i aTa dołączyli do nas w tym samym dniu czyli 23.08.2005 oraz oboje są z Krakowa... Forumowi bliźniacy czy jak? :D
Czysty przypadek :P Ale ciekawa sprawa, faktycznie :P
nic dodac nic ująć :)
super i gratulacje pajaki beda z Was dumne xD
No całkiem całkiem tutaj, troche potrwa zanim sie tu zaaklimatyzuje ale jest OK:) pozdrawiam
I jeszcze jedna mała uwaga... Nie ma linków do tematów...
Każda strona to http://arachnea.org
aTahualpa
20-01-2007, 21:01
Jeżeli na forum wejdziesz przez ten adres:
www.arachnea.delfnet.com/forum/index.php
To będa adresy ;)
kokoskop
21-01-2007, 00:08
serwis odnoiony :D i piękny :D i ciesze sie że Andrzej i jego ekipa znowu razem :lol: tylko że teskno troche za starym forum, dzieki niemu zainteresowalem sie stawonużkami :D
Jak dla mnie forum lepsze nowsze i bardziej czytelne, pozdrawiam :)
Hidenburg
21-01-2007, 14:42
A jest możliwość oddzielenia tematów przyklejonych? Chodzi mi o to żeby między nimi, a normalnymi tematami było trochę przerwy. Bardziej przejrzyste by to było (jeśli dobrze pamiętam to na starym forum był odstęp)
A jest możliwość oddzielenia tematów przyklejonych? Chodzi mi o to żeby między nimi, a normalnymi tematami było trochę przerwy. Bardziej przejrzyste by to było (jeśli dobrze pamiętam to na starym forum był odstęp)Pokombinuję coś z tym, mi tez troszkę brakuje takiej przerwy :)
Dziękuję
Mi sie wyglad bardzo podoba i nie wnosze o zmiany. Brakuje mi tylko modow ktore byly na poprzednim forum ale twierdze ze to tylko kwestia czasu.
Mi tez sie bardzo podoba tylko brak troche szybkiej odpowiedzi.
Cockroach
23-01-2007, 18:47
Czy można prosić o przerzucenie paska "Zaloguj" (tego ze strony głównej forum) na górę?
L i z a k .
23-01-2007, 21:24
mi brakuje informacji o stronie tematu na górze strony
vBulletin - Arachnea.org